Najdi forum

Bojim se , da so pota sodišč tako zelo dolga , da ne bom uspela varno do konca.

lp Mira

Lena , tudi tebi hvala za tvoje besede.
LP Mira

Mira, mislim, dq bi se prodaja od njega sodno dala doseci po locitvi;
Obrni se na kakega odvetnika, ti bo razlozil.

Hvala , Aligator . Bom res šla do odvetnika na posvet.
lpMira

Še eno izkušnjo bližnjih sorodnikov bi dodala k tej debati. Tudi moj svak se je pred dvema letoma ločil. Imela sta hišo z vso opremo in tudi avtomobil. Pa se je v zelo kratkem času vse uredilo. Žena je ostala v hiši s hčerko, njega pa je izplačala. Resda je dobil dosti manj, kot je vse skupaj vredno, vendar je bilo zadosti, da si je našel nov dom in živi mirno in mislim, da je zadovoljen. Seveda brez odvetnika ne bo šlo.
Lep pozdrav.
Lena

draga mira in neli :)) kje pa dobim vajin email in tudi vidve mojega ??? imamo toliko skupnega….. upam da se slisimo kmalu , jaz delam po cele dneve in sem samo ob petkih in sobotah zvecer lahko malo tukaj, vesela sem ,da smo se vsaj preko foruma zacele spoznavati, lep pozdrav sanja

Sanja!

Tudi jaz imam konec tedna več časa. Se bom potrudila , da bomo prišle skupaj.Delam na tem.
lp Mira

Mira in Sanja

Mira, čakam na tvojo pošto, Sanja, emali naslov dobiš če klikneš na moje podčrtano ime. . Mogoče si lahko kaj pomagamo ko smo vse v isti kaši. Jaz sem že prišla do enih novih idej za moj položaj, ne vem pa kako bi to koristilo vajinemu.
Si pišemo, lp, neli

Mira, predvsem tebi, pa tudi drugim svetujem na kratko:
1. Nujno preberite knjigo Končajte v bankrotu avtorja Stephena M.Pollana.
2. Živite in delajte po teh načelih.
Sam sem se ločil in po mnenju večine naredil noro potezo:
Bivši ženi sem pustil hišo, parcelo, 2 avta, vso opremo, vzel sem le knjige in
osebne stvari. Šel sem v najem stanovanja, spremenil kraj bivanja, skratka
sprejel odločitev. Po manj kot letu dni imam solidne dohodke, kupil sem
parcelo in staro hišo, končujem študij s povprečno oceno 9, izgledam in
počutim se odlično, redno imam stik z otroki, pa tudi z bivšo ženo se super razumem. (Mira, torej: nehaj jamrati, kajti ljudje okoli tebe ne marajo tistih,
ki se pritožujejo. Dokaži možu in vsem, da si nekaj posebnega, kar sigurno
si, to sem prepričan. Našla boš sorodno dušo, ko bo situacija zrela za to).
Ko nimaš nič, imaš vse – imaš svobodo. lp Andi

andi dober vecer:) prebrala sem tole knjigo, napisana je za ameriski nacin zivljenja,ki pa se razlikuje od nasega,vesela sem da je tebi uspelo:) verjetno imas dobro sluzbo in lepo placo? saj ne pravijo zastonj denar sveta vladar,ce bi jaz imela dovolj sredstev in stanovanje se ze locim in odselim,tako pa je nazalost v praksi vse drugace kot pise teorija,pa ti vseeno hvala za lepo iskusnjo, ki se je zgodila TEBI,zelim ti sve najbolje tudi vnaprej lep pozdrav sanja

New Report

Close