Najdi forum

Koliko časa po razvezi ste spoznali novega partnerja in kako se je obneslo ali se obnese ? Ali ste se potem poročili ali ste se šli koruzništvo ali se niste hoteli spet opeči ?

1 leto po razvezi, se zelo obnese- traja že 8 let, koruzništvo

Yep ! Živela koruza, pa še subvencionirana bo !!!!!!!!!!!!!!

Najprej sem imel novo partnerico, potem sem se pa ločil.

Bljak, še ena moška baraba.

Zdravo,

jaz pa najbrž ne bom nikoli spoznala novega partnerja……… sama sem že 5 let…………….pa bi, samo ne vem kako………………

Jaz pa sem neke “kandidatke” za nove partnerke v bistvu spoznaval kar
pogosto, pa me vendar nobena ni tako pritegnila oz. do nobene nisem
zacutil toliko, da bi bil preprican, da je to res ta pravo. To sem jim v glavnem
tudi posteno povedal. Potem se jim je v glavnem povesil nos, jaz pa sem
se vedno sam, sam, sam (kot pravi Adi Smolar) in – cakam.

Ali ni zdaj ena taprava na vidiku?

Polona, vidim, da pazljivo spremljas moje pisanje. Kar sem tu napisal, je
bilo namenjeno preteklosti, je pa res, da je prav zdaj ena vsak dan bolj prava
na vidiku.

Blagor tebi, jaz bi tudi našla nekoga, pa “baje” nimam časa za to, se veš, samohranilka pa to….

Želja, pogum porodi rezultate. … 🙂

Ta odgovor sem želel dati NIVES, pa je nekaj preskočilo,,,,

Živijo,

naj te “potolažim”: tudi jaz sem bila sama skoraj pet. V tem času sem predvsem uživala, počela stvari, ki jih prej nisem, s časom in denarjem sem razpolagala tako, kot sem sama hotela ….. Tudi delala sem veliko, ob redni službi namreč. Na ta način sem bila veliko v družbi vedno novih obrazov, veliko potovala itd. Sicer si nikoli nisem želela za vedno ostati sama, vendar sem kljub temu raje počakala na tistega, ob katerem mi bo vzplamtelo srce. In sem dočakala. Tako kot takrat, tudi danes rečem, da je lepše biti v drvoje, kot sam.
Želim ti, da bi verjela vase in v to, da nekoč ne boš več sama. Ampak si moraš res zelo možno želeti!!!

Lep dan! 🙂

Sedaj ko bomo dobili novo rubriko, bo tudi tvoje osamljenosti konec! ;))))

New Report

Close