L’Occitaine
WWW!
Poglej na
Pa oprosti, francistke smo pač navdušene, če se srečamo, a ne MayaM?
Meno osebno je o najboljša kozmetika.
Začela sem s kremo za obraz in s tonikom, zdaj imam pa njihovo vso kozmetiko razen šampona (imam milo, mleko za telo (ene tri vrste), sol za peeling, čistilni gel za obraz, kremo za obraz, kremo za roke, kremo za noge, tonik za obraz, 100% karitejevo maslo za ustnice, itd.), fant pa uporablja moško obrazno kolekcijo + kremo za roke in kremo za noge.
Cenovno je res kar dražja od klasičnih drogerijskih Nivej, lorealo ipd. je pa res, kar je napisala Seven v enem od spodnjih postov: kremo porabim pribl. eno in pol na leto (sicer pozimi in poleti uporabljam dve različni in zato kupim enkrat eno, enkrt drugo, ampak ostane v hladilniku od naslednje sezone), malo trdo milo uporabljam pribl. 4 mesece, mleko za telo tudi kar nekaj časa, itd.
Sem pa poizkusila ful kozmetike, od Vichyja, Decleorja in podobnih cenovno dražjih znamk, pa tudi poceni kozmetiko sem preizkusila in ugotovila, da mi Occitane še najbolj paše, čeprav za moj (študentksi) žep ni ravno najugodnejša varianta.
Pa še primer: krema za noge (150 ml) je 4700 sit (imam jo že od lanske pomladi, pa je imam še pol), sivkina krema za obraz (30 ml) 3600 sit, sivkin tonik za obraz (200 ml) pribl. 4500…