Najdi forum

L’Occitaine

Spodaj ste govorili o kozmetiki znamke L’Occitaine, pa me zanima, kje lahko to kupim. Predvsem prosim za odgovor Seven in LLLKarmen.
Hvala.
Nena

V Ljubljani je trgovina zraven Magistrata!
Mislim, da je ena tudi v BTC, samo ne vem kje?

Lp,
Maja

BTC City Prak

v MB jo imajo v Europarku.

http://www.lubica.net/gaby/blog

Punce, samo zelo dobronamerna pripomba: ni l’Occitaine, pač pa
l’Occitane – brez “e”ja. V francoščini bi ta “i” spremenil izgovor: izgovarja se “Oksitan”, ne “Oksiten”.

Pa da se ne boste jezile, nočem soliti pameti, samo vidim, da se ta zapis vleče že iz spodnjega posta

Zdaj pa sem se sama zmotila, haha: ne da je brez “e”ja, je brez “i”ja!

Marjeta, hvala za popravek!

http://www.lubica.net/gaby/blog

A se ne izgovori Loksen?
Ena od trgovin je zraven bivšega Slovenija športa.

marička

JJJ.

Ne, izogovori se “loksitan”; tisto zraven bivšega slovenijašporta je pa samo izložba, ki jo imajo v najemu.
Trenutno so štiri trgovine v Sloveniji: ena v Stari Ljubljani, ena v Cityparku v LJ, ena v Europarku v MB in ena na Bledu.

Sama beseda se izgovori “oksitan”, s členom pa “loksitan”.
Sem francistka.

Lep pozdrav, marjeta

MayaM, škoda, da nisem malo počakala – si me ravno prehitela.

Hej, jaz sem tudi francistka :))

O, fino, sva vsaj v dvojini… dokler se ne izda še kakšna 🙂

No, jaz sem še v povojih :)…

Diplomski me namreč čaka septembra, bivši preddiplomski pa čez en mesec :))

Ena moja znanka dela v predstavništvu te znamke in me je ona zavedla. Da ne zna niti pravilno izgovoriti….kako pa sploh lahko prodaja….?
marička

No, jaz pa sem že bolj prekaljena… kar precej starejša od tebe… 🙁

Nehajte s tem kaj je katera, rajši povejte za kakšno kozmetiko gre !
lp

WWW!

Poglej na

http://www.loccitane.com

Pa oprosti, francistke smo pač navdušene, če se srečamo, a ne MayaM?

Meno osebno je o najboljša kozmetika.
Začela sem s kremo za obraz in s tonikom, zdaj imam pa njihovo vso kozmetiko razen šampona (imam milo, mleko za telo (ene tri vrste), sol za peeling, čistilni gel za obraz, kremo za obraz, kremo za roke, kremo za noge, tonik za obraz, 100% karitejevo maslo za ustnice, itd.), fant pa uporablja moško obrazno kolekcijo + kremo za roke in kremo za noge.

Cenovno je res kar dražja od klasičnih drogerijskih Nivej, lorealo ipd. je pa res, kar je napisala Seven v enem od spodnjih postov: kremo porabim pribl. eno in pol na leto (sicer pozimi in poleti uporabljam dve različni in zato kupim enkrat eno, enkrt drugo, ampak ostane v hladilniku od naslednje sezone), malo trdo milo uporabljam pribl. 4 mesece, mleko za telo tudi kar nekaj časa, itd.

Sem pa poizkusila ful kozmetike, od Vichyja, Decleorja in podobnih cenovno dražjih znamk, pa tudi poceni kozmetiko sem preizkusila in ugotovila, da mi Occitane še najbolj paše, čeprav za moj (študentksi) žep ni ravno najugodnejša varianta.

Pa še primer: krema za noge (150 ml) je 4700 sit (imam jo že od lanske pomladi, pa je imam še pol), sivkina krema za obraz (30 ml) 3600 sit, sivkin tonik za obraz (200 ml) pribl. 4500…

Mah, seveda, nas je tako malo…. :))

New Report

Close