Najdi forum

Ljubljanski Lumpi

Po forumih sprašujem, če morda kdo ve kaj o otrocih, ki so včeraj peli pred Prešernovim spomenikom v rdečih kapicah. Vem da se jim reče Ljubljanski Lumpi, mene pa zanima če se da njihove pesmice kje kupiti.

Na sosednjem forumu so mi rekli, da so sumljive rdeče kape morda kaj v zvezi z mercatorjem, nek David pa pravi da bi mi tukaj znal nekdo kaj več povedati.

Že vnaprej hvala
Natalija

Nek David, hvala. Opet budem ja najebao.

Kakor je meni znano nima Jankovič nč pr rdečih kapah, drugače bi ti pa Tepka lahko kaj povedala, samo mal štrajka zadnje čase!?!

Rdeče kape :)))) Ja, božič prihaja in Božičem ima rdečo kapo (Mercator res nima nič pri tem).

:)))))

Kokr jst vem ma Mercator eno “kolekcijo” za otrokoe, imenovano Lumpi. Ampak če je pa to tut to, pa pojma nimam.

..ma kdu štrajka?..

prvi zabavno glasbeni otroški pevski zbor, the best so, uber ales

Jankovič in Mercator nimata, ama čisto nič pri tem, tudi tolarja niso dali… .

..včeraj so prvič nastopali in bili zelo uspešni, s CD je mal zamude, po 15.12. bo zihr, tudi video bodo posneli…

ni tko simpl z enim kupom mandljčkov CD snemat, ki bi kar vsak po svoje mal okol skakutali… ampak so fantje iz Kalan media tud to speljali..he, he..tudi otroci so podkupljivi, kakšne čudeže lahko en kinder jajc nardi:-))

pa kavarna pločnik jim je včeri palačinke pekla, pa čajčka dala…

MERCATOR BO PA ŠE PROSU, ČE JE LAHK ZRAVEN..TKO.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close