Ljubljanska porodnisnica-prosim, pomoc!
Hoj!
Jutri moram nujno na UZ v LJ porodnisnico. A bi bila katera, ki jo pozna, tako dobra, da bi mi povedala, kje se nahaja oz. kako najdem oddelek, kjer delajo UZ-je na napotnico?
Prav tako me zanima, kdaj bi bilo potrebno biti tam (zgodaj zjutraj, do kdaj delajo?), kaksne so kaj cakalne vrste?
Ze tako imam same tezave z UZ-ji, zdaj pa so me poslali se v LJ.
Hvala vsem za pomoc.
Gre se na spodnji vhod (s Šlajmerjeve), noter, mimo vratarja in za dvigali levo, nato na hodnik desno do vrat z napisom “Administrativni sprejem”, tam vse povejo (so zelo prijazni).
Za delovni čas pa je tako: vsak dan dela tam (ali zgoraj, to povejo v sprejemu) drug ginekolog, ampak ne vem točno delovnega časa. Običajno se je treba naročiti, mene pa zdravnica naroči sama k sebi, tako da tudi vem uro. Delajo dopoldne, jemljejo pa noter po urah ali po predhodnem dogovoru. Mislim, da je najbolje, da pokličeš na UZ (sestra Ida npr.), pa vprašaš.
Lp
P
kje je oddelek, vprašaj na informacijah v pritličju – če greš skozi vhod po stopnicah dol, so informacije na levi, pri vhodu na drugi strani pa je vratar, ki gotovo tudi ve. izkušenj sicer nimam, najbrž je že fino, da prideš recimo okrog osmih, ampak to je res le moje mnenje, nimam pojma, do kdaj delajo.