Najdi forum

Ljubljančani

Pozdravljeni!

zelo na kratko!
Kam z otrokom popoldan ali čez vikend v Lj?
Kje imajo organizirane place za naše najmlajše?

Kaj delate če že ne zbežite na Gorenjsko ali Primorsko?

adijo

ZOO, Tivoli, Mostec, Šmarna gora (če otrok že hodi sam,oz.,če se ti ga ljubi nositi gor; na vrhu imajo igrala), Črnuška gmajna (super travniki za norenje,spuščanje zmajev,…), Lutkovno gledališče, če pogledaš v Delo boš prav gotovo našla še kakšno zanimivo prireditev.

Ponavadi počnemo kaj od tega, bi nam pa koristila še kakšna ideja.

LP

ZOO, Tivoli, Mostec, Šmarna gora (če otrok že hodi sam,oz.,če se ti ga ljubi nositi gor; na vrhu imajo igrala), Črnuška gmajna (super travniki za norenje,spuščanje zmajev,…), Lutkovno gledališče, če pogledaš v Delo boš prav gotovo našla še kakšno zanimivo prireditev.

Ponavadi počnemo kaj od tega, bi nam pa koristila še kakšna ideja.

LP

Zelo dobra zadeva je Hiša eksperimentov, ampak to je bolj za večje (šolarje). Sicer pa Tivoli, Mostec, morda bazen poleti ali pa ogled kakšne predstave.

Zbiljsko jezero (čez teden je manj ljudi in so labodi bolj lačni), Volčji potok (delavnice ob vikendih), Iški vintgar, Smledniški grad, Močilnik
Še nismo sprobali, ampak baje zdaj po Ljubljanici vsako popoldne vozi ladjica…
ljubljanski grad z vlakcem

Toliko idej, mi pa doma z virozo, očitno bomo še en vikend “spustili”…

Jona

Prav zavidam vam, tako lepo vreme, jaz pa se ubadam z izpiti. Še dva me čakata ta mesec. Sem prav žalostna, ker ne morem biti toliko z družino, kot bi želela biti.
Moji najljubši kotički v LJ z okolico so:
Rakitna, Sv. Katarina in Sv. Jakob, Mostec, Tivoli, ZOO, Šmarna Gora (čeprav že dolgo nisem bila gori), lutkovne predstave v Intersparu, sedaj pridejo na vrsto veselice…..

PS: DA NAREDIM MALO REKLAME: ČUKI bodo igrali 05.07.2003 na veselici v Kozarjah (na relaciji Dolgi most – Brezovica). Lepo vabljeni, ker bo GD Kozarje praznovalo 80 letnico in bo fešta na kvadrat.

Ja , Cuki so pravzares otroski ansambel. Jaz osebno jih ne bi sla poslusat, vendar je nasa tavelika deklica cisto nora nanje. Kaj ces, vse je en velik biznis. Res pa je, da se znajo z otroki lepo zabavati in rajati. Ker stanujemo dokaj blizu (Dobrova) se mogoce vidimo.

Predlog: Roznik- ravno prav dolg sprehod po senci, na vrhu malica, spodaj pa igrisce.

Ko smo se v nedeljo zjutraj pogajali, kam gremo, sva z možem (oba zagrizena pohodnika, če že ne hribolazca) predlagala: Katarino, Krim, Rakitno, Gradišče, Šmarno goro, Grmado, pa Polhograjsko grmado, pa Bistro, Pekel, …., pa potem še Veliko planino in Krvavec,…., pa izvir Ljubljanice, vse je bilo en velik NEEEEE! Tudi rolanje ali pa samo igranje na igrišču v Tivoliju so odločno odklonili (čudoviti otročički namreč).
In kam bi šla njihova veličanstva? Kot v en glas: V Aquapark v City Center.
Nina

Lepo je tudi Podpeško jezero…..Draga pri Igu, kjer so trije ali štirje bajerčki….Ulovka…..Kurešček….Polhov gradec.
Mater, sem kar malo pogrešala svoje Barje, ko sem bila 5 let na Gorenjskem…

Kakšen Aquapark? A mi je kaj ušlo?

LP, Urša

:)))))))))))))))))))

Givana, kaj pa tale znak pomeni?

To je po moje tista igralnica v Cityju.

:)))
je en velik nasmeh, krohot, itd…

kontra njemu je pa (-
kar pomeni, ‘malo sam žalostan’, itd..

Ne vem, mogoče sem spregledala poanto teksta – ampak pred časom je bilo govora, da bojo v BTC-ju naredili Aquapark (tak taprav, s tobogani itd…) in jaz ga še vedno željno čakam, čeprav so govorice potihnile – zato sem mislila, da mi je kaj ušlo.
In smeha (ki naj bi ga ti znakci predstavljali), pač ne razumem…

Lep dan Urša

ja smeh je bil namenjen (verjetno temu), da je Nina predlagala svojim otrokom bolj naravno zabavo, pač pohode v naravi!! Oni bi pa šli v mestno džunglo, ki ima sicer vodo!
Saj je tako za razumet, a ne Ivana?

Jagoda

ps. Nina tvoje predloge pridno shranjujem, sicer bi mi samo na Krim hodili!!

Joj, Jagoda, hvala za prevod :)))))

Valjda je smešno. Sploh ker poznam te fore od mojih polbrata in polsestre. Ko gremo na Rožnik, je vsaki dve minuti “kdaj bomo pršli”, čeprav v resnici zmoreta olala.
Sploh pa je Nina to napisala tako luštno humoristično, da se je človek že moral nasmejat…

V bistvu jaz ne razumem, česa Urša ne razume… :)))))

lp,
Ivana

Jasno, da smo šli na Grmado, a ko bi ti videla rilce ……..in poslušala trobljenje…….
Sem jih potem peljala v Aqua park v sredo, okoli 19. ure in jih definitivno pustila tm do konca……
Nina

New Report

Close