Najdi forum

Ljubiti nekoga, ki te ne ljubi

Živjo

Z punco sva šla narazen, pripravljen sem bil oprostiti in spremenit, kar jo je motilo. Prosil jo za novo priložnost, ona me je zavračala in govorila da me neljubi in da nič ne čuti do mene, kar me je prizadelo. Še danes nisem prišel k sebi in nemorem nikakor. Po osmih leti z nekom ko si. Boli me in krivico mečem nase. Ljubim jo. Minil je mesec in ševedno sem ves potrt. Nevem kaj narediti. Hodim z prijatelji ven toda tudi to ne pomaga.

Brut, saj bo minilo.
Če en gre, ne gre, zakaj bi se matral celo življenj in potem to spoznal pri 60ih. A ne bi bilo škoda vseh teh let, ko bi pa lahko z nekom prav srečno živel?

Če ne spoznamo, kako ljubezen boli, ne moremo nikoli vedeti, dkaj ljubezen osrečuje. Sprejmi, da je tako edino prav, kakor je, kajti ena vrata se morajo zapreti, da se lahko druga odprejo.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Sem v istem položaju kot ti in vem, kako to boli. Vendar, kot mi je zadnjič napisal Primož, vem da nima smisla nekoga v nekaj prepričevati, če ta drugi ni za to. Če eden zre v drugo smer, moraš iti pač svojo pot. Trenutno, na žalost, morda pa nekoč na veselje, kaj pa veš.

M.

Klišejsko in suhoparno je reči, da čas zdravi rane, toda to je edini recept zate. Osemletne zveze pač ne pozabiš v enem mesecu. Verjetno bo minilo še kar nekaj časa, da si boš opomogel. Če se je dekle premislilo in ne želi več biti s teboj, je to njena pravica, ni pa si treba očitati stvari za nazaj. Vse, kar si očitaš, naj ti bo šola za naprej. Daj času čas, da preboliš to razočaranje, da ti bodo ostali prijetni spomini in ne zagrenjenost.

Žal je tako, Brut, da si ljudje premislijo. Toda če nič ne čuti do tebe, potem najbrž nikoli niti nič ni čutila in je bila s teboj zaradi nečesa drugega. V tem primeru si lahko samo jezen nanjo in nase, da je šlo dolgih 8 let v prazen nič.
Vem pa kako se počutiš. Vsaj 1000x si že preklel tistega, ki ti je dal tako močna čustva… Boli kot sam hudič…
In žal te ne morem potolažit, ker 1 mesec je šele začetek…

boli. a bo bolelo vedno manj.
pogumno…

ajda

Pusti času čas- resnično. Sliši se nemogoče, pa vendar drži, saj je preverjeno in resnično deluje. Nekateri rabijo en mesece, nekateri tudi dlje. Ne bom lagala – ta čas je pri meni trajal več kot eno leto. In če sem odkrita, se je splačalo. V tem času sem se namreč posvetila sebi – in tudi ti bi se moral, predvsem pa sem se naučila spet imeti rada. Ko se ti takole podre svet, se človek čisto zgubi. Sam boš moral ugotoviti, da za to, da te je nehala ljubiti, nisi kriv ti. Na take zadeve ne moremo vplivati, pridejo same.
In res je bolje, da sta šla narazen zdaj kot pa čez nekja let, ko bi si bilo težje urediti življenje.
Jaz sem se naučila, da se vsaka stvar, ki se zgodi, zgodi z namenom. Tako skušam iz vsake stvari, pa če še tako slabe, potegniti najboljše.
Le pogumno!
Svetujem ti, da se posvetiš sebi, počneš stvari, ki jih imaš rad. In videl boš, slej ko prej se srce zaceli. Sicer res ne pozabi, zaceli pa se.

Vem,kako ti je…Tudi sama sem trnutno v podobni situaciji-s to razliko,da sva s fantom še skupaj,vendar je vse skup eno samo mučenje…Čutim,da se je ohladil,spremenil,hoče svobodo in vem,da si zaslužim več,kot to.Pa ga ne morem pustit…Pa bi bilo bolje,da bi ga! Človeka ne moreš prisilit, naj te ima rad. Sprijaznit se s kruto usodo in verjet,da za dežjem vedno posije sonce.Verjamem,da boš spoznal dekle,ki bo vredna tvoje ljubezni.Vso srečo!

Zagotovo si spregledal svarilne signale, zagotovo nekaj ni bilo OK. Polomil si ga, sprejmi to, sprejmi tudi da si samostojna oseba in lahko popolnoma normalno funkcioniraš brez nje. Najprej poskrbi za svoje življenje, da ne bo stagniralo, poskrbi sam za svoje lepe trenutke, privošči si kaj lepega, pojdi na potovanje. Vračanje v zgodovino zagotovo ni pameten način kako iti naprej. Ko boš najmanj pričakoval te bo zadela nova, sveža ljubezen, takrat boš bolj zrel, vedel boš kaj hočeš in se boš veze lotil na povsem drugačen, odrasel način.

Vedi le eno – še kanček časa pa se boš samo še smejal svoji sedanji “žalosti” !

Svet le lep, je sicer nor, a – živimo ga !

Bodi egoist – ozri se naokrog in si najdi drugo – ki te bo vredna!

Lahko je biti pameten ko se gre za nekoga drugega. Tudi sama sem v slabi vezi, ki je le enostranska. Midva si lahko samo postaviva vprašanje: ali je bolje biti z nekom za katerega boš stalno dvomil, ali je bolje preboleti in PODARITI možnost, da pride v tvoje življenje nekdo, ki je vreden tebe in tvoje zaupanja.
Moj partner je vse česar si nisem želela, pa ne znam oditi, vendar to moje življenje je ena sama bolečina, in zavidam ti, da je odšla iz tvojega življenja oseba ki te očitno ni bila vredna. Daj si čas, preboli potem pa si poišči sorodno dušo.
Če jo boš želel, bo prišla.
Lep dan ti želim.

Res je boli a ko si das cas te pocasi mine in reces si zakaj sem toliko trpel in sebe obsojal, ker ni vredno. Vidis potem da je nekdo delal vecje napake toda, ce nekoga ljubis mu spregledas in sebe obsojas.

Verjemi, čas celi rane. Tudi sama sem doživela podobno izkušnjo, s tem da sva ostala zelo dobra prijatelja, kar je še slabše, saj težje preboliš človeka s katerim se razumeš, kod človeka, ki ti direktno pove da je prizadet in te ne mara več. Vse bo še dobro in tudi dobre punce še obstajajo!!!

Ni receno, da ni nikoli cutila nic, ampak se je mogoce zdaj spremenila, lahko da se je spremenil odnos…..Lahko da je rekla, da ne cuti vec nic, zato da bi bilo njemu lazje prebolet, da bi jo zasovrazil in bi lazje sel naprej.

Definitivno pa moras upostevati to, kar ti je povedala in ziveti naprej. Teh 8 let pa ti naj ostane v lepem spominu.

Morda se motim – ampak jaz verjamem, da če si nekaj močno želiš, se to uresniči…lahko, da traja, ampak če v nekaj oz. v nekoga usmeriš vso energijo se to mora nekje poznati. Je pa res, da moraš najprej pri sebi razčistiti in si priti na jasno če je to vredno. In če je – zakaj ne vztrajati? Takšna je bila tudi moja izkušnja. S fantom sva bila skupaj nekaj let , ko sva šla narazen si je omislil drugo punco, z njo celo živel a po letu dni je spoznal, da ni prava zanj in sedaj sva spet skupaj. Nič ne rečem, tisto leto je bilo meni izjemno težko in boleče, bila sem izgubljena a upanja nisem izgubila. In sedaj ko gledam nazaj si mislim, da je bila vsa bolečina predvsem pa vztrajanje in upanje vredno truda.

Morda se motim – ampak jaz verjamem, da če si nekaj močno želiš, se to uresniči…lahko, da traja, ampak če v nekaj oz. v nekoga usmeriš vso energijo se to mora nekje poznati. Je pa res, da moraš najprej pri sebi razčistiti in si priti na jasno če je to vredno. In če je – zakaj ne vztrajati? Takšna je bila tudi moja izkušnja. S fantom sva bila skupaj nekaj let , ko sva šla narazen si je omislil drugo punco, z njo celo živel a po letu dni je spoznal, da ni prava zanj in sedaj sva spet skupaj. Nič ne rečem, tisto leto je bilo meni izjemno težko in boleče, bila sem izgubljena a upanja nisem izgubila. In sedaj ko gledam nazaj si mislim, da je bila vsa bolečina predvsem pa vztrajanje in upanje vredno truda.

Kako pa si preživela to leto, ko nista bila skupaj? kako si si dajala upanje? Kaj si počela?

Iskreno povedano- težko. Zdi se mi kot da nebi živela … malo čudn se sliši, samo res, dnevi so minevali, hodila sem v službo, zvečer na fitnes, se družila s prijateljicami … kadar sem videla njega pa sem poizkušala biti kar najbolj cool. Težko opisati – ampak verjela sem v naju … še posebi ker mi v tistem letu niti en moški ki sem ga spoznala ni bil všeč.
Ne rečem, da je to recept ki bo deloval pri vseh, zdi se mi pa prav, da se ne obupa takoj – če si v nekaj prepričan moraš vztrajat. Saj vidiš s časom kako in kaj. LP

Mogoče zdaj izgleda ful grozno, ampak bodi zadovoljen, da ti je vse povedala direkt. Jaz sem bila na istem kot ti, sam da moj bivši ni imel poguma, da bi mi rekel, da me nima rad. Samo ne želi si hinavščine.

New Report

Close