Najdi forum

Pozdravljeni!

Hodila sem z 27 letnim fantom. Živela sva skupaj eno leto in pol. Potem pa je odšel in pustil pismo. Napisal je, da ima v glavi ogromno problemov, ki jih mora rešiti in da me ima rad, a me ne ljubi.

Je čustveno nestabilen in človeka ne more sprejeti takšnega kot je. Zato mu očita napake in potem kar gre. Zvezo je prekinil že tretjič.

Jaz mislim, da zamenjuje pojem ljubiti in biti zaljubljen in da je imeti rad in ljubiti eno in isto.

Kaj menite ostali bralci?

pozdravljena Lana

hvalaza tvoje mnenje ki si ga meni napisala vidiš tudi sama ugotavljam ,
kaj se dogaja z čustvi takega človeka, marsikaj sem preživela in doživela vendar ne morem iz svoje kože dokler ne bom nekako si tudi z takimi stvarmi na jasnem ampak nič ne napišeš kako prenašaš to vse skupaj koliko si močna kaj počneš s čem se zaposluješ,da to prebolevaš, Lana ,če želiš je tu moj mail mi lahko pišeš da še kaj tako poklepetava dragi obiskovalci dajte svoja mnenja kaj se le dogaja z čustvi takega človeka
ker enostavno marsikaj vem in zelo dosti pomagam lženskam v stiski vendar takih stvari pa enostavno ne razumem.Ker pa vem več glav več ve in tukaj vas je več in strnite glave in povejte svoje mnenje.
TALITA

TALITA

Jas pravim če se fant in punca resnično zaljubita imata različne besede ali verze .
Vglavnem da se imata rada da obujata lepo ljubezen .


Mogoče je eno in isto, a kaj ti to pomaga, če on nonstop odhaja od tebe? Jaz mislim, da če človek odhaja od tebe, da te nima dovolj rad. Mogoče te ima, ampak zaradi lastnih problemov, ti tega ne more pokazat. A tebi niso pomembna njegova dejanja, kako ti ljubezen kaže in ti je dovolj le beseda, da te ima rad?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lana.
Kje pa si ti v tej zgodbi?
Kako pa to na tebe vpliva?
Veš, mislim, da je čas, da se začneš imeti rada in postaviš mejo.
Z tabo dela točno tako, kot mu sama dovoliš( bila na istem).
Ne dovoli si tega.
Oseba, ki jo opisuješ, je taka kot je, ne bo se spremenil, ker on nima nobenih težav in je sam sebi všeč.Drugih ne sprejema in vsi drugi imajo težave, ter se umika od njih!?.
Sam moje mnenje : bejž kokr te nesejo noge.
Veš, ne moremo drugih reševati kr naprej in naprej, s tem pa sebe zapostavljati.
Imej se rada in živi drugače, tu pa enkrat za vselej zapri vrata.
Ni edini.
Prišel bo nekdo, ki ne bo odhajal, nekdo ki te bo imel rad tako kot si in te sprejel, se s tabo pogovarjal in težave reševal, ne pa bežal od njih.
Srečno.


To ne bo držalo, če ji je v pismu sam priznal, da ima kup problemov. Če jih bo rešil, ne vemo, ampak s priznanjem se začne. Dokler si človek problema ne prizna, ga pa res ne more rešit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345


To ne bo držalo, če ji je v pismu sam priznal, da ima kup problemov. Če jih bo rešil, ne vemo, ampak s priznanjem se začne. Dokler si človek problema ne prizna, ga pa res ne more rešit.[/quote]

Marko hvala, tole sem pa spregledala. No vse ostalo ne bi nič spremenila. Tudi če so težave, ne moreš prihajati in odhajati, ni fer .Potem je najbolje biti sam in razčistiti.

da imaš ti velike probleme sama s seboj, pa se jih loti reševat. Glede fanta si lahko pa vesela, da si se ga losala.
samo ti bi ga rada reševala mati Tereža.

Ojla, a prav vidim, da ste se začeli pisati svoja mnenja na 10 let staro temo?!

New Report

Close