ljubiti?
Ali moški lahko ljubi dve ženski hkrati?
Mislim da ne. Če že sedi na dveh stolih hkrati, ima eno rad, drguo pa samo tako za kakšen seks tu in tam. Če ljubiš eno osebo, si verjetno ne bi tega privoščil, da bi še emel ali pa ljubil še drugo. Meni se zdi to nemogoče.
Oj Pia!
To je vprašanje, ki se mi zadnje čase poraja v glavi! In povem ti s prve roke da se ne da!
Ljubezen je ena prava, to je po moje tista, za katero ti sprašuješ!
Ampak določeno ljubezen pa lahko gojiš tudi do prijatelja/prijateljice!
Kako bi definiral to ljubezen ne vem, ampak tako kot Meli misli zihr ne, s prijateljico potem ne seksam, kljub temu, da mi pomeni zelo veliko, da
je seksi in se pogostokrat pogovarjava tudi o seksu, seksala pa nisva in tudi ne bova!!!!
Poleg tega, da moja punca ve za prijateljico in sta tudi onidve postali kolegici!!!!!
In epilog vsega tega: Ljubiti dve osebi hkrati gre, vendar ne z enako vrso čustev!!!!!!
Pa lep dan!
Ne, ne ni mozno. Lahko si naivno zaljubljen v dve hkrati (lepsi izraz za spolno privlacnost), ljubis pa zares lahko eno samo. Eni moras vedno dati prednost in, zal, drugo vleces za nos.
LP
Matej
Kako ugotoviti katera je prava (katero resnično ljubi)?
Ze to, da si zaljubljen v dve zenski hkrati se mi zdi malo nemogoce. edin ce gre tu samo za nekaksno spolno privlacnost, al pa ce mas dve punci enako rad, kot prijateljici.
ce si ti z dvema osebama, in je ena izmed teh oseb prava, pol to ze hitro spoznas. tko da ni treba lih premislevat o tem. ce pa dolgo premislujes katera je prava in ne ves tocno, potem mislim da nobena ni…
sicer pa, ce si z dvema osebama naenkrat, ponavadi ni dobro. mrbit si seksualno zadovoljen, sam mislim da ne more trajati…
Ne morš ugotoviti, preostane ti odkrit ampak res odkrit odgovor! Če je fant kolkor tolikor pameten ti bo prisluhnil in problem bo rešen!
Lep dan!
Ce ti naklada, da ljubi tebe in se eno in da se ne more odlociti in podobne neumnosti, potem stran od njega, saj ti gotovo nisi “tista prava”….pa tudi tista druga ni! To je cenen izgovor za naivne punce. Nekdo si zeli dvigniti samozavest s tem, da dve (vsaj?) dekleti “cakata” nanj, on, veliki frajer pa lahko samo izbira.
ne mislim da to ne gre. predvsem zato kr če že “ljubi obe” jih pol primerja in ugotovi de je ena bolš k druga… to pa spet postavlja vprašanje če še ljubi obe:) a se strinjaš? čao!
seveda…samo ne obe enako, eno bolj drugo manj…obe pa ljubis…..vcasih ko sem bil se mlajsi in sem pecu sem jih mel vedno nekaj v rezervi….ce mi pri eni ne rata bo pa pri drugi…pa v vse sem bil zaljubljen…. :))).
skratka se da
Odlocno ga postavi pred dejstvo, naj izbere. Ce bo omahoval, vedi, da itak ni sposeben ljubezni (zato to skrivanje za bigamijo) – torej v vsakem primeru nisi z njim nic izgubila. Ni pa ti treba prenasati, da ima ob tebi se drugo. Ves, tudi ti bi jih gotovo lahko imela kar nekaj, pa zelis enega samega, ali ne? Takega, ki bi bil tvoj in ti njegova.
Po mojih praktičnih izkušnjah lahko. In kako to izgleda: ko si z eno, čutiš ljubezen do nje in ti do druge sploh ni, ko si pa pri drugi je pa obratno…
Načeloma to ne more dolgo trajati, ker se ena prej ali slej tega naveliča, čeravno so pa ženske (kot tudi moški) lahko zelo vztrajne in čeprav vedo druga za drugo, vdano čakajo, kaj se bo zgodilo, ali pa celo tekmujejo za pozornost moškega.
Poleg tega moramo fantje uporabljati tudi zgornjo glavo, in ker ljubezen ni združljiva z gostilniškim ponosom, da hkrati seksaš z večimi, ampak povzroča ta sočasnot osebno stisko, ker bi rad bil z obema, obe spoštuješ in imaš rad, nobede ne bi rad prizadel…., se je pač treba potem nekoč odločiti razumsko, bodisi za eno, ali pa si dati kak mesec časa za razmislek in tačas ne biti z nobeno.
Mislim pa, da čas v vsakem primeru prinese rešitev in se zato ni preveliko za sekirat, je pa zelo primerno obema povedati kaka je situacija, s tem ju sicer spraviš v slabo voljo, vendar jima moraš dati možnost, da te zapustijo, v nasprotnem primeru se znajdeš v stiski zaradi laži… in se prej ko slej tako zapleteš, da res več ne veš kaj je ljubezen in kaj ni.
Malo sem tudi jaz zapletel, ampak to je posledica obravnavanega problema ;))))
Drugače pa, če imaš hkrati več partnerjev hkrati, nisi noben frajer, prej obratno.
Pa še nekaj, če imaš res obe rad, potem jih ne primerjaš in ti to katera je lepša ali katera boljše seksa sploh ni tako pomembno…
Hvala vsem z raznoraznimi odgovori. Bili ste mi v pomoč in marsikdo mi je odprl priprte oči.
Že sama sem na začetku slutila kakšni bodo odgovori in sem se hotela samo prepričat o svojem mišljenju.
Situacijo sem rešila in upam, da mi ne bo kdaj žal. Če poslušam svoje srce ne morem ljubiti dveh hkrati. In mislim, da je pri moških prav tako.
Lep dan še naprej
Forum je zaprt za komentiranje.