Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Partnerska in družinska posvetovalnica Ljubimec noče zapustiti svoje družine

Ljubimec noče zapustiti svoje družine

spoštovana katumba,

tole je čista izguba časa! afere, afere, afere … se resno sprašujem zakaj niste vredni enega moškega, katerega bi lahko ljubili in on vas? mislim na pravo ljubezen v dobrem in slabem: v celoti. brez dvomov. brez spraševanj. brez očitkov. zakaj pristajate na polovičarstvo, na poročenega moškega? na poročenega moškega z otrokom? na poročenega moškega z otrokom, ki ni pripravljen zapustiti žene? na poročenega moškega z otrokom, ki se je odločil za ženo in ne za vas? … prav smilite se mi! oba! ma vsi štirje, najbolj pa otrok, ki pri vsej vaši odrasli kolobociji absolutno ni ne kriv ne dolžen prenašati grozote občutkov, ki se v družini odvijajo.
sebični ste in kao nemočni, v bistvu pa sodelujete pri uničevanju življenja nedožnega otroka…magnetizem in elektrika (kar na smeh mi gre)…
kakorkoli…čisto na koncu vselej spimo tako kot si posteljemo…

vam želim, da kaj kmalu spoznate koga novega s katerim boste lahko razvili lep odnos bez žrtev.

pozdrav,
theo

e: Zaradi mene postanejo boljši?
Napisal: h2o2
Datum: 15.02.2008 22:10

Dnevi rojstev – karakterji Pojdi na stran: 1, 2, 3

Ta naslov imaš na ženskem in moškem čveku. Jaz sem našla značaj enega mojega znanca-pijavke in ta dan prav drži zanj, saj piše, da obvezno rabi za funkcioniranje v partnerski zvezi trikotnik, da mu deluje. Drugače je izgubljen. In res je!

Katumba, moj odgovor sem dala že eni na forumu čustvena inteligenca, pa še ti poglej, če tvoj spada med tiste, ki funkcionirajo le tako, da jim ena tretja nudi ramo brez obveznosti.

Ilirija,

vedi se naravno in bo šlo najlažje – ko te pokliče se v tistem trenutku vprašaj – bi dvignila ali ne – kdaj se bom bolje počutila – če dvignem telefon ali ne – če začutiš, da ne bi prenesla bolečine, če ne dvigneš in te potem morda ne bo več poklical – dvigni – a bodi pri pogovoru zadržana in budna – opazuj – nekako ga imej na ogledu. Če boš na silo prekinila vse stike, znotraj te bo pa še bolelo nisi napravila nič, ker ne boš mogla preboleti – če pa se boš odzivala spontano, pa boš nekega dne preprosto začutila – tako danes pa ne rabim več dvigniti telefona, pa čeprav te ne vidim in ne slišim več nikoli.

Če je človek tako dolgo v takšni vezi se vzpostavijo vezi, ki ne morejo kar odmreti in prekiniti na silo, bi znalo biti zelo boleče in vprašanje, če uspešno. Še posebej pa so te vezi boleče zato, ker da si sploh šla v tak odnos in v njem vztrajala, si najverjetneje že od prej imela veliko ran, razočaranj in tako ranjeni in razočarani ljudje se še močneje navežejo…kajti če teh ran in bolečin ne bi bilo, ti tega moškega sploh ne bi opazila in z njim nikoli ne bi nič začenjala. Bodi torej ljubeča in pozorna do sebe – odlušči se od njega v svojem ritmu – malo po malo, a zagotovo.

Sija

Objava čaka odobritev

New Report

Close