ljubim te
Že dve leti je tega kar sva se spoznala, bil si moja ljubezen na prvi pogled, strast na prvi dotik in bil si moj PRVI. Tega zadnjega niti ne veš..kako hudiča poveš tako intimnost nekomu, ki si mu le mimobežen one night stand???
In kakor je minilo najino poletje in kakor so minile najine noči, moja ljubezen do tebe ni minila. Prvega ne pozabiš nikoli…NE pozabiš??? že že..ali ga kdaj prenehaš ljubiti???
Letos drugi kraj, isto morje se ponovno srečava…toda ti v objemu druge…AUA, četudi ti je tudi ona ravnotako le avantura, boli in skeli vsak poljub, ki ji ga nameniš
in kako zaskeli tvoj stavek, ko se zopet pozdraviva…..”ali veš, da si ti moja ljubezen….daj pojdi z mano….prosim!!!”
:))))) Fant, le kaj naj si mislim o tebi
Staška,
lepa izpoved, ampak sama se boš morala odločiti, kaj hočeš, če je samo za eno noč, potem moraš sebe vprašati, kaj hočeš, ali bi tudi ti rada za eno noč ali kaj več.
Prve ljubezni nikoli ne pozabimo, ni pa res, da je prva in edina in da so vse ostale slabše, dejstvo je samo to, da jo ne pozabimo in je prva, tako kot ne pozabimo druge ali tretje, vprašanje je , če vemo kakšno ljubezen hočemo .
Primož