Ljubim ga
Ola.Prosim napišite mi kak nasvet.
Z fantom sva skupaj 2 leti.Je moj prvi fant.Tako zelo ga ljubim da bi zanj nardila prav vse.Vsaki dan mu povem da ga močno ljubim.Ob njem se počutim tako ljubljeno in srečno polna ljubezni.On je tisti ki me pobira z tal kadar sem zalostna.Naenkrat pa se nisva več slišala in ne vidla.Sedaj se mi zdi da se mi podira svet pod nogami.Nevem kaj naj nardim jaz ga tak močno ljubim in ne zmorem več brez njega.Vsako sekundo mislim samo na njega.Venomer se spominjam trenutkov ko sva bila srečna skupaj.Najbolj si želim na svetu da bi se vrnil v moj obem.
Povejte mi kaj naj nadim da ga nazaj dobim???????????????????????????
Ne zmorem več brez njega,tako zelo ga ljubim in pogrešam.
Vprašanje je, zakaj si ga spoh izgubila? morda ravno zaradi prevelike vneme in želje po tem,d a mu pokažeš kako ga ljubiš?
primož
Danes sem prvič na tej strani. Zakaj? Da vas vse malo malo potolažim,vam povem še svojo zgodbo. 3 leta sva hodila, imam jo še vedno rad iz srca, vse bi dal zanjo, a po vrnitvi iz absolventa se je odločila, da rabi svobodo, žur. Odločila se je, da nehava. Kako to boli, si je težko predstavljati, ti verjetno si. Punca je zelo v redu, njen problem že nekaj časa pa je, da očitno ne ve, kaj bi rada in ima obutek, da nekaj zamuja v življenju. Lahko bi še pisal in pisal…Žal mi jo je. V glavnem, nekaj nas, je ki trenutno trpimo, ampak bomo preživeli. treba je naprej, verjamem da nas nekje čaka oseba, ki nam je namenjena. Čas bo pa poskrbel za ostalo.
zalosten!
na absolventu je tako, da folk “izklopi mozgane” in zura. zura na veliko. in uziva na veliko. vse je ena sama zabava, dalec od vseh skrbi. vse ostalo je nepomembno.
potem pa se vrnes nazaj, v “kruti svet” in se pocutis grozno. in se ti se en teden mesa, ker hoces nazaj. in mislis samo kam bi sel zurat in kako bi se zdivjal.
to govorim iz lastnih izkusenj, saj sem letos to dozivela. isto velja za moje kolegice…
hocem ti povedati tole: povsem mozno je, da se bo punca umirila, “prisla k sebi” in ugotovila, da ji prevec pomenis, da bi te kar tako izgubila. v nasprotnem primeru pa si lahko preprican, da se je njena ljubezen ohladila ze dosti casa nazaj. tukaj pa ni pomoci. v tem primeru ti zelim, da cimprej najdes pravo, ki te bo ljubila do konca, in ne le “prvi dve leti”.
drzim pesti zate!
absolventka
Žalosten, ko si že ravno omenil svojo zgodbico…Midva sva bila sicer skupaj 8 mesecev, ampak sva toliko preživela skupaj, da res nisem imela občutka da je šele tako malo časa minilo…da grem k bistvu-hotel je svobodo, hotel je več časa za kolege, zase, za žure…vendar me je še vedno vsak dan klical(kot včasih ko sva bila skupaj) vse je bilo isto, le videla se nisva. Kaj se je zgodilo na koncu? Hotel je nazaj.Pač rekel je, da vidi da ni tako brez mene kot je mislil da bo in da mu je žal…Jaz pa nisem mogla reči ne, ker ga tako ljubim, da ni besede ki bi to opisala…Nekdo od vajinih ljubezni bo že spoznal kaj je zamudil-trenutke s tabo…Vesta prava ljubezen ostane, prijatelji pa grejo. Ampak mogoče te pa ni vreden in mogoče vajina ljubezen šele prihaja:)
popolnoma razumem, ker sem tudi sam bil na absolventu, hvalabogu takrat še samski.
Mislim, da je bil absolvent samo povod za razpad veze. Ali je to ohladite ljubezni ali ne, samo ona ve. Namreč že nekaj časa (ne vem kako si ugotovila, da je to 2 leti?) ima občutek, da zamuja življenje, rada bi žurala tako kot na absolventu, hodila naokoli s frendi, bila svobodna kar se tiče tipov. Ta občutek ji ni dal miru, ampak sva živela z njim. Spomladi sva celo končala, pustil sem jo iz jeze, ker ni dala iz sebe stavka, ampak le jokala. Pa mi je bilo žal in sem se zelo potrudil, da sem jo dobil nazaj. Od takrat (maja) do absolventa sva se imela zelo lepo, sanjala sva že o skupnem življenju, planirala dopuste, pogrešala sva se, bila skupaj, uživala, skratka nič ni bilo čutiti, da je kaj narobe…ampak očitno jo je ta želja po svobodi na absolventu izdala. Odločila se je kakor se je. Jest je nikoli nisem omejeval. Še spodbujal sem jo naj hodi ven in naj gre na absolventa! Težko dojemam, kar se je zgodilo. Skoraj ne morem verjeti, da se lahk oto nekomu zgodi.
Po absolventu je rekla, da sem imel prav, da ji manjka izkušenj s tipi. Ampak nisem prepričan, če je to res to, kar si ona želi, ali je to samo res svoboda, da lahko če hočeš. Ni oseba, ki bi po lokalih iskala tipe in se “gonila”. Poštena punca je, odkrita in ni varala. Zaupal sem ji. Rada sva se imela neizmerno. Ne vem, povejte punce, kako je s tem pri vas.
kakor praviš abs…sama mora spoznati, kaj želi. Tokrat sem se odločil, da jo pustim pri miru, naj odkrije svoj svet. Želim pa ji in sem ji tudi povedal, da ji želim, da bi se prav odločila in imela tisto, kar ji največ pomeni.
kako se je pa pri tebi končalo oz. tvojih kolegicah?
kaj si pa jest želim? resno punco, ki se je našla, da bi skupaj odkrivala svet-potovala, ker to obožujem, da bi se zabavala, uživala v vsem, kar nama ta svet nudi. svet je tako lep, januarja se odpravljam na potovanje, žal je ne bo zraven, ampak kljub temu vem, da bom užival.
Tako, nekomu sem se moral izpovedati, ki je objektiven in ga ne poznam. Tak človek sem, da ne morem probleme držati v sebi. Če ima kdo še kak nasvet, izkušnjo, na dan z njo 🙂
no, pri teh letih se tudi sama vcasih prestrasim (na nek nacin), da so zurerska leta minila, da me caka samo se resnost in delo in da se nisem dovolj zdivjala… mogoce se podobno dogaja tudi s tvojo deklico.
zase osebno lahko recem, da sem postala enostavno prelena, da bi se spravla ven, zurat, raje doma s fantom pogledam kaksen film in to je to. zato mi je na absolventu res “dogajalo”, ce me razumes. tudi mene je fant malo cudno gledal ko sem prisla nazaj in se mi je mesalo, je pa vse skupaj po cca. 1 tednu minilo.
nisem pa na absolventu nikoli pomislila, da bi bila z drugim (kljub temu da je 95% ljudi prepricanih, da je absolvent pijancevanje in seks) ali da bi prekinila zvezo.
mogoce je pa problem v tem, da se tvoja punca v najstniskih letih ni dovolj zdivjala, nazurala in bi zdaj rada to nadoknadla? (samo ugibam) ali pa se boji, da ni “preizkusila” dovolj fantov, da bi bila prepricana, da si ti pravi.
vem da ti je tezko… vem kako je grozno, ko ostanes brez osebe, ki jo ljubis in ki ti pomeni vse… tudi meni se je ze zgodilo. raje se ukvarjaj z drugimi stvarmi, ki te veselijo in čim manj misli nanjo. mogoce te pa preseneti in se nekega dne vrne k tebi (nikoli ne ves).
lep pozdravcek
ps: ves, meni se je ze nekajkrat zgodilo, da so fantje sele cez cas ugotovili, kaj so pravzaprav imeli in jim je bilo zal (samo so bili ze prepozni…)
Prav imaš, že nekaj časa mi je govorila, da ima premalo žura s prijatelji, divjanja, ne vem, verjetno tudi tipov. Pa jo namenoma nikol nisem omejeval, ful ljubosumen tud nisem. Sicer ona ni človek, ki bi se “gonil”, te pa že občutek, da lahko nekaj narediš, če hočeš, zavede. In prav to je razlog po moje. Smešno pa je, ker je rekla, da sem človek, s katerim želi biti, da bom dober oče in mož, da ve da ji bo žal,…Ne moremverjeti , da lahko kaj tekega stvar toliko obrne.
Jaz sem v tem svetu žuranja že bil in še vedno rad žuram, grem s frendi kam, ampak nikoli nisem imel občutka, da sem omejen v vezi, da se bi počutil ujetega. Naj doživi ta svet tudi ona, privoščim ji, samo se bojim, da bo na koncu koncev razočarana. Skratka, to je samo moje mišljenje, glede na to kako dobro jo poznam in glede na moje izkušnje iz mladosti.
Sicer sem se pa nazadnje, ko sva imela težave, preveč ukvarjal s tem, kaj ona misli in želi, premalo pa sebe vprašal, ali je to to, ali ne. Zato hvala ti za nasvet…imam že plane, nove cilje, predvsem pa dobre prijatelje, tako da dolgčas sigurno ne bo 🙂 glede žensk pa nikoli nisem imel težav. Tudi med vezo sem imel priložnosti zamenjat, ampak sem bil prepričan, da je ona tista prava zame, zato sem raje ostal z njo.
Čao