Najdi forum

Ljubica je noseča – odhajam

Ni za verjet, ne vem, na koliko koncih je bil dejaven. Tole z dirko je seveda mišljeno v hecu. Poznava se že malo morje časa, po dolgih letih sva spet prišla skupaj in govorila o skupni prihodnosti, tudi o otroku. Ampak očitno on s figo v žepu. In zdaj je pač s tisto, ki je (prej) zanosila z njim – če bi jaz, bi bil pa z mano (je celo rekel, da bi raje videl, da bi bila noseča jaz). Hvala bogu, da se je tako razpletlo, res ne bi hotela biti s človekom, ki mu je pravzaprav vseeno, s kom je, samo da je.

Res, tudi v naši starokopitni državici se odvijajo zgodbe, da človek ne more verjet. Moja niti ni tako škandalozna. Ljudje se zgražajo nad najstniki, ampak vam povem, da smo tisti nad 30 še veliko hujši, pa naj bi bili že zdavnaj kolikor toliko pri pameti.

Podobno se je zgodilo meni. Sicer sem čutila, da nekaj ni ok, in sem to pripisovala svoji preobremenjenosti in njegovim težavam (bolezen v družini). Kljub temu sem se trudila, da bi bilo bolje.

Živela sva skupaj, hodila skupaj športat, vse sva počenjala skupaj. Bil je neprestalno z mano oz. s skupno družbo.

Nato me je kar naenkrat zapustil.Dobesedno. Dan prej sva bila pri njegovih domačih na obisku, naslednji dan je spakiral in šel. Seveda je prikazal, da sem jaz za vse kriva. Šok zame, ker sem mislila, da sem dejansko za vse jaz kriva. Potem pa boleče spoznanje, varal me je. Med službo. Zdaj žvi s to žensko.

Ne zamerim mu, ker sem vesela, da sem se znebila takega parazita. Po drug strani, pa ne morem verjet, kako dobro znajo igrati NEKATERI moški, gledajo v oči in lažejo, zraven pa na vsak način trdijo, da oni nikoli ne lažejo.

Life goes on… jaz pa tudi. Na začetku je zelo bolelo… danes ne več.

Jaz res verjamem, da eni to tako dobro skrivajo, da jih težko dobiš. Zaljubljenega opaziš. Takšnega, ki je naenkrat začel varat tudi. Takšnega, ki te vara ves čas, takšni so tudi, ne opaziš. Ker se nič v njegovem vedenju ni spremenilo – skoz je takšen.

Med službo varajo ja. Včeraj mi je en pravil, da se sestaja s poročeno samo v dopoldanskem času. Vzameta dopust oz. koristita ure.

Pred leti je bilo v oddajii Preverjeno (mogoče Tednik) varanje v službenem času. V okviri teme o zasebnosti. Da so eni moteli imeli kamere v sobah. Tam je bilo našteto, kam ljubimci hodijo med dolgimi malicami, celo nekaj posnetkov teh kamer so dali, niso se videli obrazi.

Naivno je misliti, da se vara samo zvečer in da bo žena ja opazila, če moža zvečer ni doma. In če je popoldne in zvečer vedno doma, vseeno pa vara?

Pred leti je bilo v oddajii Preverjeno (mogoče Tednik) varanje v službenem času. V okviri teme o zasebnosti. Da so eni moteli imeli kamere v sobah. Tam je bilo našteto, kam ljubimci hodijo med dolgimi malicami, celo nekaj posnetkov teh kamer so dali, niso se videli obrazi.

Naivno je misliti, da se vara samo zvečer in da bo žena ja opazila, če moža zvečer ni doma. In če je popoldne in zvečer vedno doma, vseeno pa vara?[/quote]

se strinjam, meni je tudi znanka govorila,kako jo mož vara in to med službenim časom,totaln šok za njo,popoldne je bil doma,ob vikendih doma,pozoren,komunikativen,nasploh fajn,vsak dan pa 2,včas 3 urci med službo z ljubimko,res da ima tako funkcijo ,da ga nihče v firmi ne sprašuje kje visi v 2 uri ali več.

Me zanima, koliko tistih, ki vpijejo, da je žena vedela, ampak se je delala, da ne ve, bi skužilo takšnega prevaranta. V končni fazi ima kakšna tukaj sigurno takšnega, sveto prepričana, da njen ne bi nikoli, pa je ravno njen danes med malico bil s kakšno.

mene samo zanima, kam je šla žena na potovanje:) Js bi si privoščila, sploh, če je on prej že plačal:)

Še nekaj jih je pisalo – tam je otrok, normalno, da gre tja.

In tale primer???

http://med.over.net/forum5/read.php?168,3435159

Mož me je zapustil – nosečo. Odločil se je, da bo rajše z drugo, s katero me je za mojim hrbtom varal kar nekaj časa. Sedaj sem čisto zmedena in obupana. Ne vem kako naprej. Najti moram stanovanje in se odselti od njega. Strah me je prihodnosti. Bojim se kako mi bo vse skupaj uspelo. Da pa je žalost še večja baje tudi njegova ljubica pričakuje otroka.

Eni jih delajo na vseh straneh.

Ampak res ni več nič greh, ni vrednot. Ženske pa tako naivne, da nič ne opazijo. Pa saj v nosečnosti ne misliš na nič drugega kot na to, da se bo dete rodilo zdravo. Dedec pa trosi seme naokoli. Zakaj sploh potrebujemo čebele? Če vse to bereš, kaj se dogaja tu, bi moškim dal le še krila, pa red bul.Jaz bi vrata zaprla, da bi se zaletel vanje in si polomil krila(pa še kaj).

Ojej,ta je pa huda.Dve muhi na en mah.Ne veš kako naprej.Pot je,ti je neznana in uganka kako se izmotati iz te nezavidljive situacije.

Zakaj bi se morala ti odseliti in mu dati prostor.On je bil tisti,ki je varal,on te zapušča zaradi druge.Razen,če ne živiš na njegovem domu.To je pa težje.Vsekakor se pogovorita.Ponavadi so rešitve,samo najti in odkriti jih je treba.Ne gre kar čez noč.
Računaj na boljše čase,ker je tako bolje,kot večno živeti s prevarantom.

Primer je star, vidiš po linku. Verjetno je ženska v tem času težavo že rešila. Z linkanjem sem hotela samo pokazati, da to se dogaja, še prevečkrat.

Še ena zgodba. Od kolegice kolegica. Tip zdravnik jo je zapustil, ker je snažilki v bolnišnici naredil otroka. Zdaj bo s snažilko. Sploh si ne zmišljujem.

aha, torej je naredil sodelavki otroka. ne vem, zakaj takšno poudarjanje, da je snažilka.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja…zdaj je zvenelo tako, kot da je manjvredna…ne vemo sicer, zakaj je snažilka, kolikšen je njen IQ, morda je imela disfunkcionalno primarno družino in nobenih poznanstev in ji zato ni uspelo priti v kako bolj “cenjeno” službo. Veliko ameriških miljonarjev je poročenih z ženskami, ki so bile prej osebe z manjvrednimi poklici: tajnice, natakarice, strežnice v kantini…a to so osebe, ki jih ti ljudje veliko vidijo in se lahko navežejo na njih.

Je pa še nekaj…lahko da je ta zdravnik 25 let starejši alkoholik s trebuhom, ona pa postavna lepa plavolaska…ta primer je iz reala, preveč znan, da bi pisala s pravim nikom.:-)

konec koncev, so tudi snažilke ženske s srcem, dušo … in verjetno tudi dobro miga. včasih je boljša snažilka, ki je topla, te razume, kot pa karieristka, ki te sploh ne šmirgla, ali pa te zabije v nulo, ko si potreben samo nežnosti in razumevanja…

evo, moja prijateljica ima poročenega s tem, da ne živi več s svojo ženo. žena je lepa, suha, vsa uštimana … in vedno tečna, mož nikoli ne naredi nič prav, nič ne reče prav, še majice ne zna prav obleči otroku … vse kar se lahko pogovarjata je, kaj bo oblekla, koliko celulita ima … in tale moja prijateljica je malce močnejša, prav nič lepa … je pa izredno topla ženska in je zadovoljna s sabo in polna energije. in zna poskrbeti zase, torej je finančno povsem neodvisna in za preživetje ne potrebuje moškega.in žena nikakor ne more razumeti, kaj hudiča vidi na njej.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ogabno od obeh. Od moža in od takšne ženske. Čutim prezir.

Sramota od deca. Kako ratajo tako pokvarjeni?

Lahko se tudi meni zgodi. Raje ga bom prej nagnala.

Ne “ratajo”. Kdor je pokvarjen, je takšen vedno bil. Samo prej tega ni pokazal. Pošteni ostanejo pošteni. To je v človeku. Tudi pošten človek lahko naredi napako, je pa ne ponavlja več mesecev in let.

New Report

Close