Ljubica je noseča – odhajam
Hudo se strinjam z zadnjim stavkom.
Ampak moj odgovor ni bil v smeri, kak človek je ta mož. Temveč bolj replika na pomilovaje žene. Trdim namreč še vedno, da žena varanje zagotovo opazi, zato je njeno sprenevedanje (če se tega pač poslužuje) pogosto manipulacija z okolico, da le-ta seveda lažje izobči krivca in pomiluje žrtev. Vsi pa vemo, da ima takšna zgodba vedno dve resnici.
Hja, okolica ima zelo rada poenostavljanja. Mož je prasec, ker je varal, ker se to vidi. Kakšen je bil njun odnos v resnici, tega pa ne vidi. Ne pravim, da obstaja soodgovornost za varanje, obstaja pa soodgovornost za odnos. Če se osredotočaš na to, seveda ne vemo ničesar, nimamo niti prve plati zgodbe (njene), kaj šele druge (njegove).
[/quote]Če o paru ne vemo praktično ničesar, je težko podajat take sodbe in lahko samo špekuliramo…[/quote]
Večina naših mnenj je seveda podana na osnovi tega, kar preberemo in sklepamo, zato bi res morali poznati tudi ozadje in drugo stran. Se pa z Janis (tako kot skoraj z vsemi njenimi posti) in tudi z Maxi zelo strinjam.
Mogoče si je on želel otroka. Če jih v osmih letih nista imela, si je izbral pač drugo. Takih primerov je nešteto. Kaj sta pa v resnici imela med samo, vesta pa samo onadva, pa če je nazunaj izgledalo še tako lepo. Očitno ni bilo tako, kot so drugi mislili. Ona pa dobro ve, zakaj jo je pustil, samo se dela neumno, da bi sama lepo izpadla. Nič novega.
Teoretično. Ugibamo. Verjetno si jih pred poroko nista želela. V zakonu sta bila dve leti. Mogoče si ga nista želela. Mogoče sta se trudila in ni šlo. Ga pač narediš z drugo, saj je vseeno.
Ne vem, kako lepa bo izpadla. Glede na slovensko fovšijo, ji po moje za hrbtom govorijo – zdaj pa ima svojega idealnega deca, moj ni idealen, ampak vsaj ljubici ni naredil otroka. Potem se začne kako nam je v resnici dobro, ko je drugemu še slabše.
Za kam sta pa imela rezervirano? Kdo je plačal pa izlet? Je šla žena potem sama?
😉
Sicer pa bi se strinjala z Maxi:) Ne more te tip tako presenetit, če drugega ne, sumiš, da je drugačen, pa lahko da ne veš, zakaj….
Pa še: vsak svoje kufre spokata? Kdo ima pa karte? Vsak svojo? Kdo pa je rezerviral, se odločil kam gresta? Res, krasen odnos:) Da ni bil ta odnos samo za sorodnike, ki še danes verjamejo, da uboga ženička ni nič sumila…:)-verjetno gre tudi za bolj premožen par in bodo problemi z delitvijo;) -malo večji, kot s potovanjem:)
Če je šel, naj gre, dobro zanjo!
Prisežem, da je res in si nisem izmislila. Napisala sem tako, kot mi je bilo povedano, da se je zgodilo.[/quote]
jaz ti čist verjamem.To se dogaja in ne malo..
In še nekaj,ni res da se vedno opazi-tisti ki ima namen ,da se ne opazi,se tudi nebo in če še zraven nima nobene slabe vesti,ga ni tistega ki bo opazil-razen če te kaka radovedna soseda zaloti in izda..niso vsi amaterji
Čisto vse je mogoče: http://med.over.net/forum5/read.php?140,4748191
“ne vem na koga naj se obrnem za pomoč. Z partnerjem sva v vezi več kot tri leta, govoriva o poroki , otrocih. Sedaj sem izvedela- od drugih- da je poročen. Ali lahko kje to preverim. Vem da se zdi čudno- ko gledam nazaj mi sedaj nekateri dogodki res niso čisto jasni. Ne bom spraševala njega- ne po tolikšnem času”
Eh, tako oh in sploh idealnih zakonov pač ni, še posebaj, če o tem govori cela žlahta.
Možno je tudi, da se je tip po 8 letih naveličal od kariere in lastnega ega obsedene ženščine, ki še pri 35 nima časa za otroka in je pač šel k tisti, ki mu je pripravljena rodit pamže.
Moški, ki hočejo družino in otroke pač lahko shajajo in so srečni z marsikatero, saj niso neki strašni romantiki in nagnjeni k eni in edini nesmrtni ljubezni. Si pač poiščejo eno resno, s katero si lahko ustvarijo dom in družino.
Ja, Eva iz pekla, eni tipi dejansko razpišejo takšne dirke. Jaz sem recimo ena od poraženk (si niti ne upam domišljati, da edina poraženka).
Za nejeverne Tomaže – takšne stvari se dogajajo. Pa še hujše tudi. Vsaka družina ima svoje temne skrivnosti, zato pa tako veselo obirajo sosede – iz olajšanja, ker se je razkrila sosedova temna skrivnost, ne njihova.