Najdi forum

Ljubica je noseča – odhajam

Spodaj opisano se je dva tedna nazaj zgodilo hčerki družinskih prijateljev moje prijateljice.

Skupaj sta bila osem let, od tega dve leti poročena. On oh in sploh idealen mož, širše znano, kako jo nosi po rokah, vse naredi zanjo, jo neskončno ljubi – idealen. Vplačata počitnice za prvi maj. Ona pakira, pakira tudi on. Ko on spakira, reče, da on zdaj gre. Ona malo začudena, kako misliš, da greš, saj greva skupaj. Ne, jaz ne grem s teboj na počitnice, zapuščam te. Ljubica je noseča in grem k njej. Žena pojma ni imela o kakšrnikoli ljubici, kaj šele noseči. Tip je odšel. Ni se več javil. Na telefon se ne oglaša. Ona pojma nima, kje on je. To je čisto noro, kaj se eni grejo. Tako velika ljubezen, potem pa ljubica je noseča – odhajam.

Se pravi da še nista imela otrok? Realno življenje se tako ali tako začne šele, ko pridejo na svet otroci. Torej bo on šele začel s tem s svojo ljubico, če prav razumem?? No, žena si bo opomogla, samo da nimata otrok vpletenih, ki bi gledali vse to.

Grozno. Eni tipi imajo dejansko zgornjo glavo samo za okras.
Sicer pa je naredil le tisto, kar bi sicer – če je normalna – zahtevala ona, ko bi izvedela. Lahko je vesela, da je šel in ji prihranil svoje metanje ob tla, klečeplazenje in več let terapevtskega svetovanja samo zato, da bi to potem čez par let ponovil – ko bi po možnosti tudi onadva že imela otroka.

To pa je bilo na ekspres.Uboga reva,še danes ni dojela,da je odšel,ne ve kam,ne h kateri noseči ljubici.
Če z ženo nimata otrok,je možno,da ga je noseča ljubica s tem “očarala”in mu dala smisel življenja.

Ni garancije za ničesar v življenju,ker se nekatere obljube lomijo,kot kopije.Žal,je tako.

Možno pa je,kot je zgoraj ločevalka rekla,da je
naredil točno to,kar bi ona naredila,ko bi izvedela.

Ta žena bo zagotovo tudi to preživela.

Se strinjam z Enobejbo, kajti enakega mnenja sem. Glavno je, da nista imela otrok. Sedaj ga bo prebolela in spoznala nekoga, ki si jo dejansko zasluži!

Lep pozdrav,

Sie

Po čem takšnem spet zaupati – to je problem.

Ko tako poslušaš takšne zgodbe ali jih bereš, si misliš, da se tebi ne more zgoditi. Ko se ti zgodi, zatrdno veš, da se to dogaja in da se ti lahko zgodi že jutri. Ženska je sesuta. Podrobnosti ne vem, ker jih tudi prijateljica ne ve. Pač ve, kaj ji je povedala mama. Kar je njej rekla mama od te ženske. Še večer prej ji je trobezljal, da jo ljubi in da je ona ljubezen njegovega življenja. Vse zlagano. In zdaj je samo izginil.

Saj bi ga ona gotovo sama vrgla ven, to imate prav. Ampak gotovo bi mu prej želela zastaviti kakšno vprašanje. Kdaj se bosta že še videla – če nič drugega na sodišču, ko se bosta ločevala.

Popoln šok. Predvsem zato, ker (na osnovi posta sodeč) ni bilo možno slutiti, da se lahko zgodi kaj takega. Predstavljam si,da se je ženski sesul svet in zaupanje v ljudi. Travmatična izkušnja. Ne obsojam pavšalno moških in žensk, ki varajo in se odločijo za novo pot, a način se mi zdi grozljiv, nevreden človeka. Res, še dobro, da nista imela otrok.

Ja, se dogaja, Idealen mož, partner,pa kaj potem. Na koncu je le moški, kot je napisala mirella nekje drugje na tem blogu. Ta pa ni le pokvarjen, je brez vseh čustev in ena velika egoistična rit. Gorje ljubici, ker bo dobila tistega idealnega, popolnega in ne vem kaj še vse paconarja.

Ljubica lahko ve, kaj dobiva. Ker ve, kaj je delal. Dvomim, da ni vedela za ženo. Sigurno je vedela. Ampak žena pa ni mogla vedeti, s kom ima opravka.

Čeprav poznam eno starejšo gospo, ki je bila ljubica dve leti, pa ni vedela. Šele ko se je ločil, ko sta urejala papirje za svojo poroko, je ugotovila, da je bil poročen. Ga trapa ni nogirala, poročila se je z njim, po dveh hčerkah in 15 letih zakona, jo je začel varati in se na koncu ločil. Danes je s tretjo ženo. On 64 let. Tretja žena 36.

Si bom dovolila in vsem, ki se zgražate nad možem in pomilujete ženo rekla;
(Dobra) žena, ve kdaj jo mož vara. Enostavno ve, opazi.

Moški, ki ima ljubico, ki z njim celo zanosi tega ne more skrit, verjemite NE MORE….lahko se sprenevedaš, lahko toleriraš….ampak dejstvo je, da se to opazi. V kolikor se ne, živita zakonca hudo eden mimo drugega…in tovrstne posledice so pravzaprav pričakovane.

Absolutno – podpišem pod Maxi!!!

Predpogoj je, da si sploh lahko predstavljaš, da je nekdo lahko tako pokvarjen.

verjetno misliš tudi obratno,

dober mož ve, kadar žena vara…..je bolj zadovoljna in vesela, vsaj takrat, ko pride domov. enostavno ve, opazi.

Ja jaz se najbolj bojim teh ta normalnih,vse super in fajn,ah ta pa že ni tak,ta pa res nebi ali še bolje-moj,naš pa nebi…eh verjemi veliko bolje ji bo brez njega,samo da še tega ne ve..ljubica se mi pa smili ja,tud če se bosta razšla ,ga bo mela na grbi celo živlenje..

Tečna kot driska, a sta bla še brez otrok? mogoče jih ona še ni hotla met, pa se je hodil sproščat drugam…kok sta pa stara?

tipom se včasih utrga ja….

Otroci ali ne, on se je z njo poročil in ji je dolžan zvestobo tudi če ni nikjer nobenega otroka. Zame to, če par nima otroka, v ničemer ne zmanjšuje greha moškega ali ženske, ki vara.

Slavček, res ne vem podrobnosti. Jaz ne poznam ne nje ne njega. Kot sem zgoraj napisala. Gre za hčerko družinskih prijateljev moje prijateljice. Prijateljičina mama se je pogovarjala z mamo od te ženske, ki se ji je to zgodilo. Moja prijateljica se s to žensko ne druži že od otroških let dalje. Kolikor sem jaz razumela, onadva otroka nista še imela. Stara sta po moje tam okoli 35, kakšno leto pod 35. Glede na to, da se je prijateljica z njo igrala, sta morali biti približno istih let. Vem to, da sta veljala za zelo srečen par, sploh pa je on velja za idealnega moškega in cela družina je bila fovš, kakšno srečo je imela z njim.

Se kar malo strinjam z enim Maxom,da sta morda živela malo mimo eden drugega,da ta žena ni posumila v nič.

Idealen par,idealen mož in idealen zakon.Malo čuden izid.Vse je nepredvidljivo.

Je moški,ki si ni vzel časa,da bi jo pripravil na svoj odhod.Zato pa na velik šok.

Če sedaj ji ni nič jasno,ji še bo.S časom bo izvedela tudi tisto,kar danes ne ve.
Morda,je pa poglavitni razlog ravno ta nosečnost in posledično prihod otroka na svet,da se mu je tako hitro mudilo v objem ljubice.

Kdo bi vedel,kaj je v njegovi glavi in to ta zgornji.

Ne vem, če bi ta ženska morala opaziti, da je nekaj narobe ali ne. Na netu mi npr. en poročen pravi…no, enkrat mi je rekel…da sta bila z ženo na romantičnem vikendu, med tednom je imel službeno potovanje, kamor je vabil mene in verjetno še deset drugih, ker imam jaz v profilu napisano, da poročeni pri meni nimajo kaj iskat. Tip mi je dal telefonsko, povedal, da je poročen, da se niti pod razno nima namena ločit…nisem ga spraševala, zakaj vara, če ljubi ženo….ničesar…

Ljubi ali ne ljubi torej…če ljubi in jemlje seks samo za popestritev, ni nujno, da bi žena morala kaj opaziti. Recimo, da ta ljubi svojo ženo. Recimo, da nimata otrok. Recimo, da bi na enem od teh službenih potovanj tip ob meni začutil neznansko kemijo, ujemanje…ma, niti ni nujno, da kaj hudo pretresljivega…jaz bi zanosila, začetna kemija bi naredila svoje in voila, že bi živela skupaj in se veselila skupnega otroka.

Če izhajamo iz tega, da ljubezen je, nesebična, brezpogojna, potem noben od teh dveh tipov ne ljubi oz. ni ljubil svoje žene. Morda se tega niti sam ne zaveda, kako bi se naj potem tega zavedala žena?

Če o paru ne vemo praktično ničesar, je težko podajat take sodbe in lahko samo špekuliramo. Ker tudi ne vemo, ali je bil za otrok z ljubico nesreča ali je bil celo zavestno načrtovan. Tukaj manjka cel kup podatkov, ki bi stvar postavilo v pravo luč. Mogoče sta bila ta mož in žena celo v postopkih IVF, tega ljudje nimajo navade razglašat naokoli. Mogoče je žena opazila, da sta se odtujila, pa jo je mož vztrajno zavračal, da je samo preobremenjen v službi. Seveda predpostavljam, da je zgodba resnična, ker če ni, je lahko manipulatorka tudi žena.

Če predpostavimo, da je: nekaj je žal res. Tudi če je bila žena naivna ali zaslepljena ali odtujena od moža, nihče si ne zasluži tega, da ga partner po desetih letih zveze s petimi besedami dobesedno odvrže kot kup smeti. Tudi če nekoga ne ljubiš, si celo jezen nanj in razočaran, vseeno ni opravičila, da tako grobo stopiš na njegovo dostojanstvo in da pustiš na povsem brezbrižen in brezčuten način. Ta mož ni dober človek in na mestu njegove ljubice bi se krepko vprašala, kakšnega človeka sprejemam v svoje življenje. Ravnanje z bivšimi namreč šteje, pa še kako šteje.

New Report

Close