Najdi forum

Ljubezensko pismo

V nadaljevanju navajam v oceno in presojo resnicno ljubezensko pismo, ki sem ga poslal pred nekaj dnevi. Odgovora se ni….

Lp po ljubezenskih wapletih polnem dopustu vsem na forumu, Aligator.
————–

To pismo bi moralo biti pesem, če bi jo v tem trenutku znal napisati. Že zdaj, v drugi vrstici čutim da ga piševa skupaj. Za mano je toplota pomladanske nedelje, pred sabo pa nejasno slutim prihajajoče večerne ure, posute z mrzlimi vprašanji in mrakom.

Ko si bila oddaljen glas, je bil tak čas zapolnjen samo s tvojimi tihimi željami in nežnim šepetom – ves drugačen, kot zdaj. V četrtek si bila med čakanjem napeta in utrujena, gotovo si takrat začutila čas hitreje teči kot prej. Čakala si me z bolečino v telesu in rano v minulem spominu, ki sem ju obe začutil šele, ko si sedela v moji sobi z jagodami in vinom v rokah.

Takrat si mi pokazala, kako si polna prejšnjega časa in zgodb. Vse so se prelivale med nama in potovale drugače, kot prej.

Ne vem, ali bi moral takrat storiti kaj drugega, da bi naju začutila močneje. Vem pa, da so tvoja trenutna tišina, dvomi, še vedno boleče in tolikokrat prerezano telo v meni oblikovali občutek dvojine in postali na čuden način – midva.

Del tega najinega trenutka potuje zdaj ujet in skrčen v tebi. Čaka, da se kdaj ponovno rodi. Kmalu bo počival na nekih tujih blazinah. Vem, da ostaja s tabo, diha in se zbuja. Te vodi, ko si sama.

Želim, da te tisti trenutek najinega večera ustavljenih sanj spominja tvoje poti proti meni in da končno zapre vrata bolečini, ki je v globini tudi moja.

*****

Ja lepo pismo ni kaj. Upam, da bo sedaj tvoja bolečina, ko si vse izlil na papir manjša. Glede na to kako znaš povedati na papirju svoje občutke, ni slabo če bi to večkrat naredil, pa tudi če ga nikamor ne pošlješ. Ti bo vedno lažje, verjemi. Veliko sreče in čimprej zopet odpri vrata svojega srca brez bolečine.

Lepo pismo!
Morda boš pa odgovor našel na tem forumu…nikoli ne veš kdo vse to prebira… 🙂

Hja, pa si zdaj samski?

Samo hecam se, hocem namrec povedat, da je moc tvojega pisanja silna in da bi se vsaki zenski morala malo zasibiti kolena, ko bi kaj takega brala. Tako da, ce ta ni bila ta in je tista neka sedanja neznanka, ti zelim, da jo cimprej zacutis, da jo bos mogel obliti s svojo literarno nadarjenostjo.

Zelo lepo napisano, vendar ne za vsak okus.
Upam, da ga bo oseba, kateri je bilo namenjeno, razumela tako, kot je bil mišljen.
Odvisno od nje, če je tako “globoka” kot si ti.
Vsekakor ti želim, da bi te odgovor, pa kakršen že bil, potolažil, umiril.
Morda pa razveselil. Od upanja se živi!

Dragi Aligator!

Hvala vsem, ki ste se oglasili.

Glede cukra pa – mislim, da ga niti kanček ni notri, prej kaj
bolj grenkega… No ja, romantika, pa tudi ljubezensko pisanje
in branje pa se vendarle nista nehala z Byronom in Prešernom,
sta pa res precej spreminjala obliko, to pa.

Lp Aligator

Ne oziraj se na Jožeta, kar tako nadaljuj.

Lepo napisano, domiselne besedne zveze, vendar ne čisto po mojem okusu (sem pristaš romantike, samo malo bolj realistično napisano :)) Upam, da je ta punca vsaj toliko čustveno inteligentna kot ti, da bo razumela napisano.

lp, in kar tako dalje

bogi si ti…

OOps, to je blo jozetu namenjeno…

Globoke misli….
Veliko sem si dopisovala, kaj tako lepo in globoko napisano, pa še nisem prebrala.
Ti dam naslov:))))?

med počitnicami smo sma imela z neko punco razmerje(nisva bila par a iskrice so poskočile). vprašal sem jo ali bi hotela biti moja punca pa ni vedela. nekega dne sva prenehala s pogovori in nisva se več videla. ponovno bi rad vzpostavil stik z njo, pa nevem kako. prosim če mi lahko kdo pomaga.

Okej, izbira besed za prosti spis. Ampak… Ali bo ljubezensko pismo učinkovito? Ponavadi je bolj učinkovito…. Oprosti, če sem te prizadel, ni bilo namerno. Če bi vedel kako, bi popravil. Tako ap se oba pacava v svoji bolečini. Ali lahko resetirava in greva naprej? Imava se rada, to pove zadosti o najinem razmerju. No, potem moraš pa še vse obljube držat, ki jih daš. To ponavadio pali, brez leporečenja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close