Najdi forum

Pozdravljeni,

Pred enim tednom sem na morju spoznal (enkrat šel na sprehod) punco. Nekako mi je dala vedeti, da naj ničesar ne pričakujem jaz pa sem ji povedal, da mi je bila všeč. Ker je slučajno povedala datum rojstva (28.7.), sem se odločil, da ji za rojstni dan pošljem manjše darilce (čokolada, rožica,..) ter tole pismo. Poslal bom tako, da bo pismo dobila točno 28.7.. Zanimajo me mnenja o pismu ali je ok ali ne, ter mnenja deklet kako bi reagirala. Ne želim še poslabšati zadeve. Ali je vse skupaj sploh smiselno pošiljati. Hvala za odgovore.

DRAGA “IME”:

“Že kar nekaj tednov je minilo od kar sva se spoznala. Spominjam se trenutka, ko sem te prvič opazil. Bila si nasmejana in tvoj nasmeh me je v trenutku očaral. Nisem vedel kdo si niti od kje si. Nekaj v meni mi je govorilo, da to moram ugotoviti. Ko sem končno izvedel tvoje ime, je vse postalo lažje, pa tudi sreča mi je bila naklonjena, da sem te našel. Ko sem poslal prvo sporočilo sem s telefonom v roki čakal na odgovor, in ti si odgovorila. Prvi tvoji odgovori so bili “čudni” brez želje po pogovoru, vendar sem se jih vseno veselil. Malo kasneje pa sva končno začela malo bolj zanimiv pogovor. Nikoli ne bom pozabil kako sem te med tem ko sem se igral z otroci opazoval, ti pa si leže na hrbtu med sončanjem vzela telefon. Upal sem da mi boš odpisala, in si res, izmenjala sva si nekaj sporočil. Ko sva oba zaključila s treningi sva nadaljevala pogovor, jaz pa sem končno zbral pogum in te povabil na pijačo oziroma sprehod. Takoj ko si rekla da lahko, sem odšel do gugalnic kjer si uživala v poletnem večeru. V trenutku ko sem te zagledal in zaslišal tvoj glas si mi postala še bolj všeč, ali pa kar popolna. Ko je bila ura polnoči si morala oditi, jaz pa bi se s teboj lahko pogovarjal celo noč. Vendar vseeno je bil to najlepši večer v tednu. V tistem trenutku sem razmišljal ali sem tudi jaz tebi všeč ali te bom lahko še kdaj videl,… Naslednji dan je bil moj dan odhoda. Čeprav sem se veselil doma, se nikakor nisem mogel sprijazniti z mislijo da zapuščam tebe, da te ne bom več videl, slišal,… Prvič v življenju sem doživel občutek, ki ga ne znam opisati. V mislih si bila samo ti, ostale stvari pa so bile tako nepomembne, da me niso pustile motiti ob uživanju ko sem mislil nate. Tisti dan sem ti zaupal, da do tebe čutim nekaj posebnega, pa čeprav te sploh ne poznam. Zaupal sem ti “skrivnosti mojega osebnega življenja”, in ti si edina, ki sem ji zaupal te stvari. Spoznal sem te v trenutku, ko sem v največji negotovosti v svojem življenju, in v tem trenutku sem se enostavno zaljubil vate.

Vsakič ko sem ti pisal, sem vsako minuto čakal tvoj odgovor, jasno pa si mi povedala, da med nama ne more biti ničesar, pa čeprav tudi ti mene še nisi spoznala. Ko sem prišel domov, sem se po nekaj dneh odločil, da ti ne pišem več. Včasih imam že napisano sporočilo, pa ga kasneje ne pošljem, ker bi vse skupaj samo še povečalo misel nate in ponovno čakanje na odgovor, vendar to ne pomeni, da si te ne bom zapomnil za celo življenje, in vedno boš prva punca v katero sem se zaljubil “na prvi pogled”.

Želim ti vse najboljše, hkrati pa upam, da bo to najlepše darilo za tvoj rojstni dan. “

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Direkten si poba, ni slabo, upam da se ne bo ustrašla, je malenkost direktno ampak te štekam, nimaš velik za zgubit. Jst bi poskusil, poslal, pa hitro odmislil vse skupej, dokler ne dobiš (če) odgovor, verjetno sms.

ABORT ANZETKO ABORT!

Premočno si navalil. Saj ne rečem darilce za rojstni dan ni slaba ideja, ampak če že misliš pošiljati stvari stori to anonimno, oziroma pod psevdonimom. Bolj ko bo ugibala kdo je več šans imaš.

Ženske niso kot mi, nas negotovost ubija, one se iz tega napajajo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [i]"It is by caffeine alone I set my mind in motion. It is by the beans of Java that thoughts acquire speed, the hands acquire shakes, the shakes become a warning. It is by caffeine alone I set my mind in motion."[/i]

Ne pošiljaj tega patetičnega izliva čustev, ker ženske to pri moškemu dojamejo kot slabost. Itak pa ti ne bo odgovorila, kvečjemu se bo nakremžila in zadevo takoj zavrgla. Zanjo si nepomemben. Raje obdrži svoje moško dostojanstvo in pokončnost, ker sta vredna več kot prosjačenje ter moledovanje ženski in morebiten kratek dostop do vagine. SIcer pa ti je povedal, da med vama nikdar nič ne bo. Če se laže, ni vredna, da ji pišeš, če pa je mislila resno, si pa itak otežuješ življenje s puhlimi utvarami. Še enkrat, ženske tako ekscesvine čustvenosti in feminilnosti ne marajo z moške strani, tega imajo že same dovolj. Bodimo moški čustveni in romantični za svojo dušo, za svojo osebno rast, ženske pa postavimo na njihovo pravo mesto in jih ne idealizirajmo več, ker si s tem samo otežujemo možnost za normalen seks. PS. napisano ne velja za premožne in dobro situirane alfa alfa in omega samce, ker ti itak brez problema dobijo, ne glede na to, kakšen stil furajo v pristopu k ženskam. ČaoBao

Res the best!!
Lepo da se nekdo v obdobju snapcheta in lovljenja namišljenih bitji, odloči za old school metodo.

Ti bom jas odgovoril zakaj ti ne piše smsje tako navdušeno, ker to da ji pokažeš čustva je zanjo ful čustveno in tega ona podzavsetno ubistvu noče vsaj ne na tak način. Maš pač punce katere lahko zasuješ z komplimenti in o tem kako ti je všeč pa ji bo laskavo in bo uživala v tem. Kakšni punci pa ne, emotivno bo to stresno zanjo…

Ampak vseeno res lepa gesta. Predlagam ti da ljubezenska pisma prišparaš za kakšno punco kateri bo to kul ali pa če se bo kdaj kaj zaiskril med tabo in to punco….
En komad zate da veš da nisi edini ki tako misli….
https://www.youtube.com/watch?v=j9ZB0fcwoJI

V pismu   lahko napišeš   takole  .

Draga prijateljica danes je tvoj najlepši dan v življenju   zato ti iskreno čestitam za tvoj praznik .

Želim ti zdravja   , ljubezni  , topline  ter razumevanja  .

Naj bo vsak dan  razcetletlen  rožicam .

Naj ni lepi spomin na   morje   je  postav zelo radoveden  ter prijatelski  zato ti želim da se  še večkrat kje dobila da se bi malo bolje spoznala  .

Tvoj dobri   morski prijatelj   ti sporoča da si mu zelo vseč   .

Objava čaka odobritev

New Report

Close