Najdi forum

Ljubezenska zmeda

Lep pozdrav! Imam eden problem katerega bi si rada delila z vami. Že dalj časa se ne moram odločiti, kaj naj naredim. Namreč ljubim svojega bivšega fanta s katerim sem hodila nekaj let. Torej problem je v tem da sva že narazen dobrih deset mesecev. Imam že pet mesecev drugega a ga ne ljubim. Rada ga imam ker je zelo prijazen do mene. Morala sem ga pustiti, ker se nisva zadne čase razumela in, ker mi je mama nasprotovala da bi bila še z njim. Zdaj bi ga rada dobila nazaj a ne vem, kje sploh sem saj ne moram pustiti sedajšnega. Ne vem kako ga naj pustim. In kako dobiti bivšega. Prosim za odgovore kaj naj naredim naj ga pustim na miru ali se naj borim zanj. HVALA!

Ej, tole pa ni bilo fer do tvojega sedanjega. Zakaj si sploh začela z njim, če ga ne ljubiš in si vedela da je samo mašilo? Mislim da ne potrebuješ veliko nasvetov, ker boš prej ali slej tako ali začela spet z “bivšim”. Oprosti, ampak sama sebi si zakuhala to godljo… in to čisto po nepotrebnem.

Lidija skoraj enak problem imam jaz. Jaz sem z bivšim narazen 5 mesecev in ni trenutka da ne bi pomislila nanj. Tudi jaz sem ga pustila zaradi nerazumevanja z njim, ampak sem mu dala že v sami vezi 100 možnosti, da slabosti popravi – pa ni. Sedaj imam novega fanta – rada ga imam, ljubim pa ba ne. Čeprav bi zelo rada še občutila bivšega vem, da to ne sme biti mogoče, ker si pokvarim celo življenje. Že zaradi tega, ker sem ga jaz pustila in vzela drugega. Ko skodelica poči in le to zlepiš nikoli ni eč kot nova….Jaz se tega reka držim…En drugemu bi si pod nos metala stvari ki sta jih naredila v teh nekaj mesecih – to pa spet pelje v prepir in razdor.

Lidija tebi pa priporočam, da se ne vračaš v preteklost, ker si bivšega pustila zaradi tega ker pač ni šlo iz določenih razlogov. Mislim pa da bi s tem dejanjem ponižala sebe. Rabila boš čas da pozabiš staro ljubezen in začneš na novo. Čas celi rane. Po tvojem pisanju sem se ustrašila, saj še ti po desetih mesecih ne da miru (tvoja ljubezen) Upam, da bo mene prej minilo in bom tega sedanjega fanta iskreno vzljubila. želim ti vso srečo.

Ni lepšega občutka, ko lahko nekoga izskreno ljubiš in mu daješ maksimalno kar lahko. Ta občutek bi rada še enkrat doživela pa se bojim, da je bil ta bivši moja prava ljubezen

Ja, zmeda, ja. Najprej se določi, kaj bi sploh rada. Potem pa prosim lepo, bodi poštena do sedanjega fanta. A on ne vidi, kako je s teboj? Znaš tako dobro prikrivati, ali te ima tako rad, da te ne spregleda? To mi diši, po tistem izreku:
Jaz odhajam, moj duh ostaja z vami! (mislim pri tvojem bivšem). Meli ti je že napisala, da se zakrpane stvari ne obnesejo kot nove. Kaj pa potem, ko bo tvoj sedanji bivši zopet bivši? Redkokdaj se obnovljene veze obdržijo. Sicer pa počakaj, morda ti še kdo napiše o “pogrevanju bivših”.

Glavo pokonci, razčisti stanje s sedanjim, pa če nista za skupaj, poišči tistega pravega. Sigurno te nekje čaka! Veš, prijaznost ni ravno dovoljšna podlaga za dobro vezo. Mislim, da tvoj prijazni fant pričakuje od tebe kaj drugega, kot zgolj hvaležnost.

Aja, še to!
A bi tvoj bivši tebe tudi maral nazaj?

Premisl vse skupi, sam tale te mora met pa res rad, da ne vid kako ga ti ravno ne ljubiš. Lepo mu povej kako stvari stojijo, pa bo! A ni brez veze imet tako vezo, kjer ni nobenih čustev in nič, samo eno pretvarjanje?
Kolk si pa stara, da ti mamo lahko tako govori kdo je zate in kdo ni?

Hitr red nared, preden bo prepozno!

LP Caca

šele po letu in pol sem uspela pozabiti na svojega bivšega.A se kljub temu mnogo krat z mislimi vračam v preteklost.Težko bo, a ti bo uspelo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close