Najdi forum

Primož pozdravljen! Velikrat prebiram tvoje nasvete pa sm si reku da mogoče lahko pomagaš tut men s kakšnim nasvetom. Moj problem je sledeč: s punco sva bila skupaj 1 leto prej sva pa bila dobra prijatelja. Končala sva zato, ker sva predaleč (120 km). Zdej se občasno dobiva se dava dol in se obnašava tko kot da hodva (rokce, poljubi, objemi…). Vsak od naju se je ze dobil z nekom ampak se ni nc zgodil. Ko sva skupi se imava zelo rada, ko pa greva narazen spet padem na realna tla da midva ne bova nikol več resno skupi. Razumeva se ful dobr, sva odkrita drug do druzga, sproščena… Edini problem je zdej ker jest zdej čutm neki več kot samo prijateljstvo in sex-ljubezen. Pa me zanima a ji nej to povem al nej zadrzujem v seb. Razmislam da mogoce tut ona tko čut pa si ne upa povedat ker se tut boji al pa če bi ji povedu bi jo samo odbil in res ne bi bla niti prjatla. Kaj mi svetujes????

Veš kaj,

najbolje bo, če se vsedeš v avto, kupiš eno bombonjero, ali pa kaj takega kar ima rada, ne predrago in kakšno vrtnico, ali pa natrgan šopek rož, lahko tudi iz sosedovega vrta. Če te zalotijo, reci, da gre za življenje in smrt in da nujno potrebuješ zaradi ljubezni. ( Bodo že razumeli)

No in previdno potipaj, da veš kdaj bo doma, ali pač tam kjer se nahaja. Pojdi lepo do nje, pozvoni, in boi to kar si. Istegni roko z šopkom rož in reci : “Rad te imam!” Če bo rekla adijo, stegni drugo roko in reci ” potem pa nekaj sladkega” , če pa bo rekla “Jaz tudi tebe”, pa spet stegni roko in reci: ” A bova kaj sladkega “

no to je samo za uvod, pojdi do nje, bodi iskren, nikar ne razmišljaj, kako in kaj naj rečeš, pojdi k njej in si na zid doma nekaj napiši:

LJUBEZEN NE POZNA RAZDALJ, ČE PA SO JIH PA Z LAHKOTO PREMAGA

Če sta srečna in če se razumeta, če se ljubita in če si zaupata, je popolnoma vseeno kako daleč narazen sta. Ker si zaupata, se ničesar ne bojita in ko se srečata, je ljubezen in sreča popolna in to dejstvo preprosto živita. Živita tudi svoje življenje, takrat ko sta sama, brez drugega, seveda je lepo, da drug na drugega mislita, ampak nikar ne pozabita, da živita tudi sama, ko pa prideta skupaj, pa je spet tako popolno, kot če sta drug z drugim samo v mislih. Naj bodo te misli vedno samo lepe.

Kajti nekateri so skupaj vsak dan, pa ne morejo biti srečni, vidva pa se veselita, da bosta nekoč skupaj za večno.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close