Najdi forum

Ne bom opisovala koliko sva stara in nobenih drugih podatkov ne bom dajala, povedala bom samo to, da je nekaj zelo groznega imeti problem kot ga imam jaz, pa bi lahko bil rešen v trenutku, če bi bil on pripravljen sodelovati oz. odgovoriti. Dolgo se že vleče to vprašanje, zakaj internet in samozadovoljevanje in zakaj ne jaz in sex??? Full sem žalostna, zakaj se mi mora to dogajati? zmeraj mi govori, da mi nima kaj za odgovoriti, da samo težim, zdaj sem se tudi sama začela samozadovoljevati in to oba zadnja dva dneva. Prav lepo mi je bilo. Verjemite mi če vam povem, da 100% nima druge, vedno pride domov takoj po službi, vse povsod smo skupaj, vse v vezi klapa 100/h, ko p je govor o sexu in tem zakaj ne, pride do blokade, nevem ali ima kakšne predsodke, noče mi povedat…. Nevem, kaj naj naredim, zmešalo se mi bo. Če bi lahko bi končala z njim, pa ne morem, res ne morem, sexava pa samo takrat, ko mu jaz že nekaj časa težim in se mi zdi da se potem nekako čuti dolžnega, da pač mora sexati. Najraje bi mu razbila računalnik,postala sem obsedena, preverjam ga in potem ko karkoli najdem, lepo to zbriše iz računalnika in se obnaša kot da nič ni bilo. Prav sovražim ga v določenih trenutkih, takih kot je bil danes. Ko bi bila to vsaj kakšna druga stvar, ne pa sex, katerega si moram tudi sama priskrbeti in dokler sem v vezi, ga naj ne bi iskala okoli. Pa imam na razpolago nekoga, ki mi je svoj čas pomenil vse, iam punco pa vseeno vem, da bi zame našel čas vedno….Pa nisem takšna res ne, hočem njega,oz. z njim imeti pravo vezo, če bi se hotla okoli žgat bi bila sama. tako pa sem čisto povprečna punca, glede na partnerje ki sem jih imela, sem dokaj luštna, ampak tudi takšne imamo srce. Če mi znate kaj svetovat, mi dajte, drugače pa je bil to zame le še en čustven izliv. Aja glede na naslov moram povedati, da ves čas ponavlja da me ljubi in da si ne predstavlja mene zraven koga drugega………….NA BRUHANJE MI GRE!!!

Ne znam svetovat.

Lahko samo napišem kar se mi je utrnilo ob branju.
Tistemu ki v vezi vse 100/h klapa najbrž ne bi pisal na ta forum!?

Sploh pa: a komu na daljši rok res vse 100/h klapa?

Moje izkušnje in izkušnje tistih s katerimi se iskreno pogovarjam so da NE.

In da je življenje sestavljeno iz takih in drugačnih lekcij. Ko eno obdelamo, je že druga pred vrati.

Verjamem da bi s tvojega vidika bilo lahko vse rešeno v sekundi-če bi se ON spremenil…

V kolikšnem času pa bi se problem rešil če bi se TI spremenila?

Kako?

Ne vem. Razmisli.

Prepisujem tvoje besede:

vse v vezi klapa 100/h
zmešalo se mi bo
ne morem končat z njim
seksava samo če mu jaz težim
razbila bi mu računalnik
preverjam ga
prav sovražim ga v določenih trenutki
hočem njega
NA BRUHANJE MI GRE.

Srečno pri novem izzivu.

Hvala za mnenje, ampak verjemi mi, da takole napisati kako pravzaprav je, je zelo težko. Sploh če te človek ne pozna, zato si dostikrat rečem, da raje ne bom nič pisala, ker tu je mnogokrat napisano drugače, kot prebrano. Ta fant je z mano izgubil nedolžnost, zanj sem bila boginja in vem d sem še zmeraj, z mano je izgubil nedolžnost in vem da tak problem, ki ga imava midva, bi seveda lahko rešila tudi če bi se jaz spremenila in v tem primeru tako, da bi pozabila na vse okoliščine in si rekla bo že. Že zaradi tega, ker vem koliko prov se dandanes razhaja. Ampak ne, jaz hočem imeti poleg vsega drugega v vezi urejeno tudi spolno življenje. Drugače je nežen, prijazen, enkraten očka,kar prej nisem hotela omeniti, namerno, da bi me tretirali samo kot žensko, ampak, da ne bo laži, zdaj povem tudi to. Resnično, resnično klapa vse drugo, samo to ne….nevem ali res toliko pritziskam nanj s tem sexom,sam mi reče, da včasih pač tako pride, da se mu ne ljubi, ampak ta včasih je pri njemu zelo pogost. Tudi to je da je zaradi mene pretrgal vse vezi s svojimi starši, ker so materialisti, in mene niso sprejeli…..ves čas ponavlja kako srečen je z nama z otročkom in da si ne predstavlja življenja z drugo, sj mu seveda tudi to pod nos vržem, samo da bi mi povedal kaj je resnični razlog, da pri nama ni sex tako pogost, kot bi lahko bil. Ko bi ga vsaj lahko slišale, kako on odreagira na vse kar se tega tiče….to mi gre na bruhanje, ne on….sama sebi že grem na živce, ker se resnično zdi, da sem bolano ljubosumna, ampak samo zato, ker imam občutek ,da raje “drka” kot “fuka”! Se opravičujem izrazom, a takšno je dejstvo. Najlažje bi sicer res to razumela oseba, ki naju zelo dobro pozna, ampak ji nočem pokazati, da imava ravno tu problem, saj nama v neki meri vezo prav zavida, v pozitivnem pomenu. Ko mu to neham omenjati se skoraj ne skregava, ker če bi bilo po njegovem se bi samo tu pa tam kdaj za bedarijo spričkala. Sploh ni človek, ki bi se prepiral. Zlat je v tisoč in enem primeru, ampak tudi temu bo moral enkrat priti konec, bom že morala nekako to sprjet in počasi stvari začeti obračat pa se bo mogoče še to uredilo. Hvala, da si me poslušala.

Bolj ko boš spolno nepotešena,večja je nevarnost,da boš bolj popadljiva do njega.
To mislim zato,ker si v besedilu nakazala,da dokler sta par od njega pričakuješ tudi spolne usluge.
V skrajnem primeru upam,da ne boš popolnoma zablokirala pretok spolne energije.
Vidiš,kaj se dogaja pred tvojimi očmi,narediti pa ne moreš nič,še najmanj ga v kaj prisiliti.
Zdaj če je vsega kriv internet ne vem,vsekakor se morata pogovoriti in preiti k dejanjem.
Dajta pošteno na tehtnico kaj v resnici pomeni komu več in tako se morda približata skupnim ciljem.
Pa srečno in upam,da najdeta prave rešitve!

Saj veš da mi tukaj lahko le ugibamo…

Pa vseeno: a lahko sprejmeš preprosto dejstvo da imata po seksu različne potrebe?

In da njemu včasih bolj paše nekaj drugega kot seks s tabo?

Sej veš kako je-nekomu paše 5 kavic na dan, nekomu ena na teden.

Nekdo pije kavo rad vedno v družbi, nekdo gre na kavo rad sam…

Ko se boš sprostila in ne boš tako pritiskala nanj, ampak res iskreno, se bosta morda lahko pogovorila mirno o tem…

Ljubezen se kaže tud v sprejemanju različnosti ali pa predvsem v tem.

Želim ti prijeten odnos.

Meni pa gre na bruhanje,ko vsi delijo pametne nasvete,pa te obsojajo ne da bi si sploh hoteli predstavljati kak je mučno v takem odnosu.
Saj lahko v vsem res klapa,samo po eni strani brez sexa nilč ne klapa.
Zakaj bi se morale samo ženske spreminjati in se podrejati?
Pa ti časi so že zdavnaj minili.Zakaj je to tak narobe,ko si ženske kaj želimo?

Ups…človek (ženska) brez želja je mrtev človek.

Z željami ni nič narobe.

S spreminjanjem tudi ne.

Vedeti pa moramo da ko v svoje želje “vključimo” druge ljudi, da hitro rata problem.
Zakaj?

Ker drugi ponavadi ne funkcionirajo točno tako kot bi mi radi.

A ni to srž problema v tem primeru?

“Drkanje” je neobvezno, “***” pa predpostavlja odnos z drugo osebo. Tako nekako gre en vic, ki se začne z vprašanjem: Kakšna je razlika med enim in drugim?
Mislim, da je v vicih običajno precej resnice. Ko se jim smejimo, nekoliko sebi olajšamo razmišljanje.
“***” je, po moje, zelo zelo zelo zapleten proces! Gre za čustvovanje in/ali nečustvovanje in za prevero oddaljenosti oz. bližine, ki jo čutimo do partnerja. V “naju” iščemo sebe in skozi intimen odnos dopuščamo, da v trenutku odprtosti ob orgazmu iz nas uide prošnja in hkrati vdre v nas nekaj nasilnega. Obojega se bojimo. Za prvo, da ne bo sprejeto, za drugo, da nam bo vzelo še tisti košček “svobodnega ozemlja”, ki nam ga je uspelo ohraniti še iz otroštva. Po tistem nimam ničesar več…!
Trenutek orgazma je sam po sebi zanimiv dogodek, po moje tudi za človeštvo, ne samo za posameznike. Zanimivo bi se bilo vprašati, zakaj je večina družb patriarhalnih? Je to morda zato, ker je večina otrok (skoraj vsi!) v trenutku združitve (!) rojenih iz izključno moškega orgazma? Kakšna združitev je to potem ?! Je zato Bog moški? Kje ima On svojo Mater? Ima Dedek Mraz ženo? Itd. itd…
V sebi nosimo trenutek svojega nastanka, o tem ne dvomim. Globoko v nas so skriti dvomi, želje, strahovi… naših staršev. V življenju lahko dosti tega skrivamo in prikrivamo, a v trenutku orgazma se vse to prelije… nekam. Pač tja, kjer je bitje voljno ali prisiljeno sprejeti vse to. Otroci, ki se rojevajo, ne podedujejo samo sveta, temveč tudi naše notranje svetove.
Jaz ne mislim nikomur soliti pameti. Sam nisem nič boljši ali pametnejši, kajti, če bi bil, bi sedaj imel partnerko ob sebi in ne bi živel sam. Nekoga imeti rad pomeni investirati v Človeka. Kupiti čustvene delnice v njem in jih bogatiti. Ne zato, ker bom Jankovič, in bom jaz imel več od tega, temveč zato, ker bo Svet imel več od tega.

> Dolgo se že vleče to vprašanje, zakaj internet in
> samozadovoljevanje in zakaj ne jaz in sex???

Verjetno ti na to vprašanje ne bo znal nihče odgovorit. Veliko nas je verjetno takšnih, ki smo samski in nam žal drugega ne preostane kot internet in …. Z veseljem bi zamenjali z njim, ter doživljali pravi sex in ljubezen. Ker pa ga ljubiš, ga imaš rada, mislim, da je tvoja navidezna ljubosumnost odveč. Moj predlog je, da se mu v trenutku samozadovoljevanja ob internetu pridružiš, ugotoviš, kaj je tisto, kar išče, kaj si želi, pa mu morda ti tega ne nudiš, zato ker ne veš kaj sploh hoče v seksu. Pridruži se mu in skupaj uživajta v samozadovoljevanju in pozneje v seksu. Ne biti ljubosumna na ženske z interneta, to bi lahko bila samo na sosedo, ki je pa v tvojem primeru ni. Morda si pa on seks zamišlja drugače, poskusi se z njim pogovorit iskreno, kaj si sploh želi. Glede na to, da si napisala, da si lepotica, potem verjetno ne išče žensk po internetu zaradi lepote. Na splošno pa, ne ga silit v sex, ker bo potem dobil še večji odpor do tega. Pa veliko sreče, zvezo boš pa verjetno rešila sama in nihče drug.

*********************************************************** Nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo biti še slabše! Lep pozdrav ROBERT

A veš robertos, jaz ne vem kdaj se on samozadovoljuje, to sklepam, da dostikrat počne zato, ker sem ga enkrat dobila, na hitro je početje skril, a sva oba vedela zakaj gre in tudi ni tajil. Kar slabo mu je bilo, ker si je lahko rekel samo to, evo zdej je pa ziher v to, kar sem ji do zdaj nekako hotel skrivati. Na morju lani si je poiskal program, kjer se cel dan to predvaja po tv-ju, spet sem po naklučju to videla, prav tako je bilo doma, ko sem videla eno spletno stran, ki jo ima samo zase, neki drugi intrnet…. res bi bilo čisto drugače, če bi mi prej o vsem tem povedal, zdaj pa sem že tako zmedena, da niti ne vem če še želim slišati resnico? Se mi zdi, da bi me zdaj pa čisto vse bolelo kar bi mi rekel.Pol se pa kar z nekimi bedarijami brani, kot so: sej sva se o tem že pogovarjala, pa se nisva o tem kar sem jaz hotela. Z nekimi drugimi besedami se ven vleče, pa sem ga vprašala, če mi noče zato povedati, da me ne bi prizadel….pa pravi, da me nima s čim. Zaveda se ne kako zelo me je že prizadel. Milionkrat sem mu že rekla, da naj mi pove že enkrat in bom potem sama sebi odgovarjala za posledice….tako pa kar naprej nekaj pikam, čeprav vem, da ne bi smela!

No iz svojih lastnih izkušenj in kot moški ti lahko skušam približno orisat kaj se dogaja v njegovi glavi. Ni nujno, da bom zadel, vsekakor pa vzemi moje besede kot opozorilo “da ne bo prepozno”.
Skratka iz tvojih besed sem razbral, da imata otroka. Vprašaj se najprej ali se je to dogajalo tudi pred nosečnostjo ali se je začelo sedaj. Sama nosečnost in rojstvo otroka, lahko precej negativno vplivata na spolno življenje. Ženske se pač zredite, dobite velik trebuh, postanete tečne in muhaste. Večina jih ne seksa med nosečnostjo in potem moški išče zadovoljitev drugje… internet in filmi so pač rešitev pri roki.
No po rojstvu je spet ista štorija. Časa drug za drugega imata manj, neprespana in izčrpana sta, otrok spi na vajini postelji, posvečata se samo njemu.
Mogoče sta v procesu pozabila na vaju dva. To se je zgodilo tudi meni. Ni več tistega poležavanja zjutraj in “muckanja” ali pa divjega seksa ko prideš malo opit s kake zabave itd. V moški glavi se je ves čar spolnega življenja razblinil.

Sledeča stvar pa je moški nagon. Jaz osebno sem prepričan, da v večini mogških ždi nek primarni nagon ali bolj moderno rečeno stereotip o moškem, ki podira vse, kar mu pride na pot. V večini moških glav je tista fantazija. Skratka hočem povedati to, da to ni nič drugega kot želja po spremembi. Ni nujno, da je to želja po drugi ženski, ampak bolj po sami spremembi. Dolga leta seksa z isto osebo, klasika misijonarski položaj, ven pa not, pa konec zna prav ubijalsko vplivati na spolno življenje.

Moje mnenje je, da mora ženska znat bit zapeljivka. Saj vem, da je ob vsakdanjih obveznostih in temu tempu to težko. Poizkusi se včasih obleči izzivalno ali kako seksi spodnje perilo in ga malo draži v kakem kratkem krilcu, zlasti če praviš, da si zanj bila boginja, bo efekt pozitiven. V bistvu je rešitev v temu, da se s partnerjem pogovorita o spolnih potrebah drug drugega. Mogoče si morata samo vzeti kak krajši dopust kje na morju sama brez otrok-a.

Upam, da ti je moj odgovor kaj pomagal. Govorim iz lastnih izkušenj. Kaj lahko se zgodi, da si bo poiskal kako ljubico, zato svetujem, da čimprej razčistita zadevo in se odkrito in iskreno pogovorita, brez obsojanja.

lp

Veš, Weisman, tvoje besede nikakor ne gredo v najin primer, imava otročka, ki ga neizmerno ljubi in ne ustvarja med nama nobenega mostu, v tem času kar me ni bilo gor mi je nekako s težkim srcem povedal, da je to delal že preden vsa midva začela, in tako dela še zdaj, ampak brez kakšnega večjega razloga, pač se mu zalušta in to je to, full mi pokaže veselje, ko vidi, da sem se nekako pomirila, neki večer se je zjokalč zraven mene, ker je videl kako trpim in me rotil, da naj se neham obremenjevati zaradi tega, da ni to nič takega, kar bi povedalo, da si mene ne želi,, nisem tečna in muhasta, še vedno pravi da sva s sinom najbolj zlata stvar, ki se mu je zgodila v življ., otroček ne spi v najini postelji, nisva neprespana, najin sex ko je je takšen kot prvič, nekaj nepozabnega, sem vedno urejena in lepa, kolikor se da, hvala za vse, iz tvojih besed sem prišla do zaključka, da mu je očitno stopilo v glavo kako zaljubljena sem vanj, tako kot je bil včasih on v mene in sem ga ko je bilo najmanj potrebno prizadela. Vem,da sva za skupaj in upam, da bova kmalu rešila vso težavo!!!

tvoj fant je zasvojen s pornografijo. In to je odvisnost, tako kot od alkohola. ta stvar pa zahteva zdravljenje. Torej? lahko se odločiš – ali mu boš stala ob strani ali pa… vedi pa, da je to odvisnost.

Še drugačen zorni kot:

Biti nekomu boginja je najbrž velika čast, je pa tudi velika odgovornost.

Boginje ljubimo, častimo, ubogamo …
F***** pa z ženskami (ali moškimi).

Lep dan

Draga ZMEŠALO SE MI BO…

Huh…težka situacija, ni kaj… Kot prvo, morda ga res vzburja sex preko interneta… Če se da, se pogovorita, naj odkrito pove. Vem pa, kljub temu, da nam tolikokrat rečejo, pogovorite se, se to vedno ne da… Kaj pa vem, neke blokade, cmok v grlu, užaljenost, odtujenost… Morda se mu lahko v tem, kar ga vzburja celo pridružiš ali pa še bolj se mi zdi, je to stvar za strokovno pomoč… za tretjo, izkušeno, nevtralno osebo. Kajti verjamem, da je to še pa še hudo, prositi moža za ljubezen, dotik… Ponižujoče, vpliva na pomanjkanje samozavesti, boli…

Ampak…kot moja mama…žena pijanca…je govorila: saj ko je trezen, je pa dober… Ja saj…drugače je pa dober, vse ok… Samo, NEKAJ NE KLAPA.

Jz ti bom čisto tako odkrito rekla, po mojih izkušnjah. Dolgo sem si sama zase lagala, da sem zavrta v postelji, posledica vzgoje in kaj vem,kaj še vse. Pa na moža sem navezana, dober je… (obratna situacija, jaz sem se izogibala seksu). Čez več kot 20 let sem si priznala, da me mož NI…in me NE privlači na ta način. Da ga imam rada kot prijatelja, da me je z njim povezala potreba po RAD ME NEKDO IMETI. Žal sem to spoznala z drugim, pa ga izgubila zaradi strahopetnosti ločiti se….ker otroka nista hotela z mano….pustimo, dolga zgodba…

Ljubezni je več vrst. In …če koga iskreno ljubimo, ga z vsem srcem želimo tudi v postelji… Res pa…časovna stiska, obremenitve, otrok, utrujenost…to gotovo malo zavre vse skupaj. Ampak potem vsaj potreba po zaspati v objemu, stisniti se k nekomu in si reči…o, kako je lepo…

Ne vem, no, menda si po vseh predsodkih, vzgoji, ne upamo več odkrito priznavati, kaj čutimo. Seveda, kako hudo je, priznati, da je včasih čas za razčistiti…ostati ali oditi naprej…

Pametujem vem, sama nisem dovolj močna za vse to, kar govorim. Ampak postajam vedno bolj odkrita in tudi notranji glas me vedno bolj priganja, da moram razčistiti….

Vso srečo… Poskusita biti odkrita, poiščita pomoč…če ne, rajši dobra prijatelja narazen… Ne vem, no…ni lahko… in želim ti vso moč in srečo. Razčisti, tako živet ne moreš…

Jaz pa mislim, da se mu enostavno ne da sexati. Tudi meni je to težko razumeti, toda imam enake težave z mojim možem. Razlika je morda v tem, da smo v gradnji in je velikokrat res utrujen. Ne toliko fizično kot psihično, vendar rezultat je enak. Ne da se mu sexati z mano, temveč gre raje za računalnik… Velikokrat sem jokala in prebedela marsikatero noč, sedaj pa poskušam to odmisliti. Ne vem druge poti. Drugače je med nama vse v redu, ali naj se ločim zaradi tega? Mislim, da je bistvo zakona vez, ki veže partnerja in ta mora biti ljubeča in močna. Rad ima mene in otroke, in ta njegov način sexualnosti ne morem primerjati z alkoholizmom in psihičnim terorjem. Še vedno verjamem, da bova tudi to uredila. Moški pač kasneje dozorijo in jim je treba dati nekaj časa… Razmisli.

Hja ne da se jim to je res…
Ker pač za drkanje porabijo manj časa in energije… 🙂
Mene ne moti, da moj drka ko meni ni pri nejmu, ker še ne živima skupaj…
Ne glede pornogafije, ker mene zelo zelo moti in sem ga prosila, če se tmu odpove…

Če je utrujen ali se mu ne da.. ga pa ti porihtaj.

Problem je kot je rekel že nekdo odzgoraj je to, da je zasvojen z tem in to je treba zdravit, ker res ni normalno, če te ima tako rad in te ljubi, ve, da te stem prizadane in si ne more pomagat – v bistvu trpi tudi on… Rabi strokovno pomoč..

********************************************* We all know that cats rule the world!

Emm, jst pa imam se eno idejo, ker mislim, da je se ni kdo omenil… Pa si pogledala kaksno pornografijo si on ogleduje po netu? Si prepricana, da gleda zenske in ne slucajno moskih, ker to bi povedalo marsikaj:) Verejemi, je dost takih, ki se gredo prfekten zakon in so tko tud cist ok, se ne kregata z zeno (punco) in nic, samo z zensko je pac zato, zaradi pogleda druzbe na homoseksualnost… Sem imela tud sama tak primerek, da sva se ok stekala, mi je pa ze cist na zacetku zveze namignil, da sex pa bo tko 1x na mesc!!! Potem pa pocas izvem, da je imel ze ‘prebliske’ kako je s fantom….. potem pa sem opazila se mnogo drugih taksnih in drugacnih indicev, pa sem takoj koncala zvezo.
Upam pa, da bos imela se ksnega otroka… Se ve, zakaj;)

LP

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Hmm na to sem ze jaz pomislila, da bi lahko bil morda gej pa ne upa povedat… Lahko je to… Kja ves, dosti je taksnih primerov..

********************************************* We all know that cats rule the world!

Tudi jaz sem pomislil na to, kar je napisano v zadnjih dveh odgovorih, seveda je to le en možen razlog za opisano stanje. Omenjena je bila tudi že zasvojenost s pornografijo – tudi na tem bo nekaj, če pravite, da je na morju tudi po cel dan gledal program s to vsebino. Vsekakor bi vaš fant potreboval odkrit pogovor z nekom, ki bi se mu lahko zaupal in bi mu pomagal, da si ozavesti ozadje in razloge svojega vedenja. Mariskdo, ki je bil zasvojen s spolnostjo, navaja kot razlog iskanje občutka povezanosti, izpolnjenosti, sreče ali omilitev boležine (podobno kot pri drugih zasvojenostih). Žal je to napačno reševanje težav.

Oglasite se še kaj!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

New Report

Close