Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Ljubezen brez meja med varanjem, ko pa so nas odkrili me je enostavno zapustil

Ljubezen brez meja med varanjem, ko pa so nas odkrili me je enostavno zapustil

Dobila sem si fanta oziroma on me je dobil, ko je prisel k meni v pisarno in me prevzdignil ter poljubil…nato seks..nato se me je tako prijelo, da nisem zmogla brez da bi me. Kasneje sem izvedela, da je uporabil mnogokrat spansko muho na meni…trajalo je dve leti.

Zaniceval je zeno, vse povprek..razen mene. Trener kosarke v Novi Gorici. Ni sicer bil postaven a nekaj me je privlacilo…ali je bila to res droga? Ne spomnem se tocno vseh trenutkov, vem pa da ko sem ga videla cz par minut bi skocila kar na njega.. Pravijo, da to so ucinki muhe a razen tega da mi je prinesel vedno vodo nisem opazila nic..

Ponudila sem se mu cela, sedaj pa ko razmisljam ne vem niti zakaj..ne vem zakaj sem doma partnerju, ocetu mojega sina lagala celi 2 leti, da bi si pridobila ljubezen katera je spuhtela kot nic..res seksala sva skozi in povsod..zakaj nisem uspela tega s partnerjem?

Ko se je partner izvedel stvari in se soocil z nama mu je ljubimec pred mano rekel, da ne bo nic z mano, da ga ne zanimam…

Preteklo je nekaj casa od tega. Sama sem s polno stroski…nekako prav ker prej je partner skrbel za vse in vec. Zakaj sem to storila?

Ponovno klici prihajajo. Izgleda, da je pomiril zeno in ima spet cas. Kaj si misli? Ali me samo izkorisca ali kaj? K partnerju nazaj ne grem…ne morem ga pogledati v oci…le kako sem uspela prej…

Ko pogledam sedaj v preteklost in primerjam kaj sem imela in kaj ne, kaj sem vse zrtvovala za nekoga, ki se ne uspe boriti zame?! Gabi se mi..a prej bi pa dala vse za njega..

Ali je mogoce to res bil efekt droge, da me je potegnil toliko not?

Ko sem bil prvič sam na morju   se doživev   neki   ne pozabni dogodek  .

Zvečer ko  smo imeli   ples so prišli   še neki fantje in punce sicer so bili   malo pijani   vendar  prijazni  .

Kmeni je prisla ena  od punc ter me vprasala če me lahko   prime za roko  da bi z menoj plesala .

Bila  je zelo   lustna punca   sicer  sva se  zgovarjala   ter nezno plesala .

Vendar so se  zaposleni bali  zame da nebi  punca kaj naredila   .

Sicer  ko smo šli spati me je ena od zaposlenih porinila stran  da ne bi  punco  poljubil   na lice  .

Jas sem  si ji bi lepo zahvaliv   ter  za lahko noč   vprašav  za prvi  poljub  ljubezni  .

Punca  je bila drugače   zelo   lustna tudi sance sem imev   da jo bi  malo  pšoljubil  .

Nakoncu sem celo noč sanjal   v njej  kako se bi lizala  .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close