Najdi forum

Z dekletom s katero sva skupaj 10 mesecev imava neprijeten problem.
Imava se zelo rada,tako jaz njo kot ona mene.Ona ima 22 jaz pa 27 let. Ujemava se v spolnosti
in nasploh v vsem kar imava skupaj. Nimava tako rekoč nobenih problemov,razen tega ki se je pojavil sedaj.
Problem je v tem, k ima pomisleke,da nisva za skupaj in da si kao nisva usojena.
Čeprav sama ve da to ni res ne najdeva vzroka od kje to izvira( njen mišljenje)
Tudi sama b izelo rada videla, da ostaneva skupaj ne samo kot prijetelja,ker imava skupne cilje.
Zanima naju,če je možno zaradi tega , k nimava nobehih nasprotnih mišljenj?
Bivše najine veze so temeljile na tem da se si za ljubezen moral boriti.Tukaj gre pa vse prelahko,oz.ali je to možno da se ni treba truditi za ljubezen.
Ali je možno da to izvira nekje iz njenega otroštva
Mislim,če se ji je kkšna neprijetna stvar njenih staršev vtisnila v podzavest?
no ja smo na tem, da je včeraj punca prišla k men in da sva se lepo pogovarjala.
poleg tega je jokala…no tud jest sem kakšno potočil,čeprov mal težje(sej veste moški ponos:))
ampak ne morm si pomagat,ne morem skrivat občutkov.
ko sem jo objel,me je ona nazaj in mi nežno kuštrala lase…
no obljubila je,da pride tudi danes po službi do mene,tko da bomo še videli kako in kaj.
upam da se bo vse dobro obneslo,kajti tud jest sem se odločil,da bom mal počakal z mojo željo da bi resno zaživela skupaj.mlada je še,čeprav ji ni do skakanja po diskačih in je vedno rajš z menoj,kot pa da bi šla žurat.no ja je pa ta razlika da je pomoje izgubila kontakte s skoraj vsemi kolegicami in kolegi.čeprav jest temu nasprotujem.mogoč se tega ne zaveda,ampak mislim da se je resnično ustrašila,ker je nekje v podzavesti pomislila na resno življenje.normalno da se človek zamisli,če še nikoli ni bil na tem.
čeprav si tudi sama želi tega!
pustimo času čas,sej jest tud še nisem tko star:)
ljubim jo in jo tudi vedno bom…
lp toooo all:*

Spoštovani Mike,
preroške besede ste napisali že sami v predpredzadnji vrstici vašega sporočila.Ker sta še oba mlada in nič od tega,kar ste napisali, ni ta hip niti tragično niti ne zahteva neodložljive odločitve, preizkusita svoje prijateljstvo v malo daljšem roku, stvari se bodo zagotovo izbistrile in dvomi ne bodo več potrebni. Skupno življenje je pravno resda povsem definiran pojem, vsebinsko pa zajema široko področje odnosov, med katerimi je najpomembnejša odgovornost, to pa je treba imeti.

naj ti povem da imam tudi jaz ta problem vendar sem na drugi strani.stara sem 21let moj bivsi fant pa 33.let in kle se zacne problem ki ga imas ti tudi meni ni do skakanja po diskotekah tudi midva se ujameva do potankosti in tudi midva sva jokala ko sva se razhajala ampak tukaj je samo nekaj jaz sem premlada bojim se zivljenja strah me je zaceti samostojno zivljenje in tudi to vem da bi me on pocakal da me ljubi da bi dal vse za to da bi bila skupaj in tudi jaz se tega mocno zelim ampak ne morem sama ces sebe vem da ima on ze nekaj let in da si zeli druzino in stanovanje ampak po pravici povedano nisem mogla z njim z mislijo da ga od vseh teh sanj odvracam da se mora zardi mene temu vse skupaj odpovedat.vem da je tezko iz obeh straneh ampak kaj moras taka je ta ljubezen najprej sem mislila da sem jaz neumna ampak vidim da je le ljubezen cudna.

New Report

Close