Najdi forum

Zanima me vase mnenje saj sama nevem vec kaj storiti.
S fantom sva skupaj 4 mesece. Ze na zacetku zveze sem imela slabo samopodobo. Sedaj po 4 mesecih pa mi je se fant priznal, da je razmisljal o moji prijateljici, ter se spraseval kaj bi bilo ce bi mojo prijateljico spoznal pred menoj.
Ze nekaj krat sem tudi opazila da zelo rad laze (tudi moj brat ga je ze veckrat dobil na lazi).
Drugace sva oba stara 19 let, tako da vem da sva se oba mlada ampak jaz si zelim resno zvezo z nekom, ki me bo spostoval.
Tega fanta imam neizmerno rada in bi se ostala z njim skupaj, toda nevem ali sem se njemu vedno vsec tako kot sem mu bila prvi mesec. Res je tudi da sva sedaj ko je bil cas karantene prezivela 24 ur skupaj in se me je morda zato ze navelical.
Sedaj ne vem ali bi bilo boljse it narazen z njim ali se vztrajati v zvezi.
Prosim da mi poveste vasa iskrena mnenja kaj bi vi naredili v mojem primeru.

Hvala za odgovore

ZAradi tega stavka pa jaz res ne bi rušil zveze. Še marsikaj pride v zvezi hudega in treba prebroditi. In pri drugem fantu bo spet neka druga hiba se pokazala. Čiste enakosti pri obeh ni nikjer. To da človek laže, pa mi ni nikakor všečna lastnost človeka. Teh nimam sam rad. To pa da je katera tvoja prijateljica na oko bolj simpatična pa si pač moreš priznat da je lahko res. kaj pa čemo.So ljudje, ki so lepši od nas. Človek pa očitno na glas fantazira, kak bi blo, če bi bil z njo. Drugi moški pa to isto delajo ,sam si to samo mislijo, pač ne govorijo na glas. Popolne sreče ni v vezi kok opažam. Partnerja se ne gre za sprintati na printerju, kot že marsikaj delajo z temi printerji. Poglej mene. Samski sem bil do 23 leta. Poskusil po tem z dvema, a ni bilo sreče. Zdaj z tretjo živim, tale pa se zapere v svojo spalnico in bolj ko jo pri miru pustim, raje ve. In ja-sem glede tega že davno obupal. ČE se pri eni stvari človek ujame v zvezi, pa se pač pri drugi ne. Neki vrag pač more biti.Lp

Predlagam, da se pogovorita

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close