ljubezen
Ne vem kako naj pozabim fanta, ki me je zapustil.Postala sem že nekako obsedena z njim.Ne morem in nočem se sprijazniti s tem, da me je zapustil.
Vsepovsod me spremljajo spomini na naju na njega na vse kar sva imela.
Kar naprej me se sprašijem kje je s kom je.Ne morem sprejeti, da ni več z mano.On bi vendar moral biti z mano, zmeraj je bil, sedaj pa sem naenkrat sama.Zaposljujem se z različnimi rečmi, da bi pozabila pa ne gre,.Nič nima smisla.Včasih se mi zazdi, da se bom v trenutku “strla” in zblaznela.
Nisem niti senca tistega dekleta kot sem bila nekoč.
Kako naj prebolim.?To traja že dve leti in ni nič boljše.
zakaj sta šla narazen?
je bilo veliko nesrečnih dni?
zakaj so bili?
kdo je kriv?
sta želela kaj zgladiti?
bi želela takšno življenje kot je bilo celo življenje?
ogromno vprašanj, če ni bilo nikoli nobenega problema in je šel narazen zato, ker je našel drugo boljšo, potem te tako ali tako ni cenil. če pa so bili problemi, pa se vprašaj: a bi želela da so še naprej, ali ni tako bolje?
če pa je res idealen, potem pa se vpršaj, kaj si ti delala narobe?
pravijo, ko je vaza enkrat razbita, da je težko skriti zlepljene delčke.
primož
Ohh to pa je zelo preprosto..
Kaj bi storil jaz?
“Spravil” se bi v globoko meditacijo, se mu zahvalil za vse lepe trenutke mu bil totalno hvalezen.. in kar je najpomebneje.. svoje niti.. ki so se vedno navezena nanj.. in tako ti jemlje energijo.. odklopil in jih potegnil nazaj v SEBE!
Ce se slucajno odlocis to poiskusit.. meni bi pomaglo.. zate ne vem.. odvisno ali mislis, da bi ti pomagalo, ali pa mislis, da ti ne bi.. To je edini faktor.. Torej.. ce se odlocis.. potem poiskusaj priti pod misli in pod custva.. drugace ne mores odvreci ta EGO, ki zdaj trpi zaradi izgube. Samo pazi.. ker lahko se zgodi, da se zeves vseh norosti, ki so v tebi in se ti lahko resnicno zmesa..
Bolje ce zacnes z divjim plesom.. in kaoticnim dihanjem..
Ce poznas kaksno drugo metodo.. ju uporabi.. samo ce je v dveh letih nisi nasla.. pol je verjetno ne poznas.
Oprosti ampak zelo si egoisticna ta trenutek in je mogoce ze cas, da zacnes kaj delati na SEBI.. ne na njemu.. 🙂 Pa ne bodi huda zdaj..
Lahko pa trpis naprej.. Imas svobodno voljo izbiranja..
Nisem povsem prepričana,če res sprašuješ po prebolevanju.Bolj se mi zdi,da pričakuješ odgovor kako dobiti fanta nazaj…Ampak nobenih obsojanj.
Če bi me poznala,bi mi lahko rekla;”Prava se je oglasila…”,kajti tudi jaz sem bila nekaj časa nazaj nekakšna kopija Tebe.
Res,da moram prizanti,da v mojem odnosu nisem dobila priložnosti.da bi se pogovorila,vprašala zakaj…,skratka odgovore in razlogo za odhod sem morala poiskati sama.
In če nekoga ljubiš si manj realen kot sicer,to pa vso stvar otežuje.
Mislim,da je nekdo pred mano napisal,da se obrni vase.Sama sem si s tem pomagala bolj kot si danes upam priznati,res pa je da je kritika sami sebi najtežje kar sem kdajkoli naredila.Človek za svoje dejanje kaj hitro poišče tisoč in en izgovor,medtem ko drugega obtoži,označi v sekundi.
Čas je (resnično je čas),da se obrneš od vprašanj,ki imajo povezavo z fantovim razmišljanjem.Roko na srce o tem lahko samo ugibaš…a ne veš kdaj pravilno.
Najdi spremembe-tiste,ki so ti všeč (pomoč nekomu,sočutnost,razumevanje…) in pomisli koliko si v tem času prizadetosti pridobila.
Ne išči samo težkih trenutkov,ne oklepaj se spominov,ki niso nič več kot to…
Začni počasi,kajti droben uspeh ne pride čez noč.A če bi ga res rada prebolela boš enkrat res verjela da ima vse svoj smisel,da se vse zgodi z namenom.
Jaz sem potrebovala dolgo,zelo dolgo in povsem sama…Priznam,samozavest sem si krepila s tem,da bi lahko s svojo zunanjostjo,položajem in razmišljanjem iztegnila roko in IMELA nekoga ob sebi,a vedela sem ,da ne bi bilo pošteno.
Tolažila sem se,da tudi name nekdo čaka,le da še nisem pripravljena nanj.
In res je bilo tako.Danes imam ob sebi čudovitega moškega,ki bi ga zaradi strahu skoraj izgubila.Na srečo se nisem odločila za strah iz preteklih izkušenj,niti nezaupanje,ki sem ga vedno znova opravičila…odločila sem se za ljubezen.
In pred časom,ko sem srečala svojega bivšega fanta(dobro poučenega o mojem ljubezenskem napredku) in mi je po vsej verjetnosti hotel ponagajati z obžalovanjem,ki mi ga je kazal,sem odreagirala popolnoma mirno.
Kaj sem mu rekla?
Rekla sem HVALA…,hvala za izkušnjo brez katere nikoli,ali pa vsaj še dolgo časa ne bi bila to kar sem postala.
Mislila sem ,da sem ga prebolela že prej,a sem se od njega poslovila prav tam v tistem baru,med neštetimi razmišljanji v njegovi glavi,ki mi jih ni bilo več treba predvidevati…
Pošiljam Ti moč in potisk naprej.Korak moraš narediti sama.
Lp,
Kaja B.
To storim, da se znebim kaksenga negativnega custva.. konkretno taksnega primera pa se nisem imel..
To imas prav, da srcu ne mores ukazovati.. popolnoma se strinjam..
Samo to kar se dogaja jasni.. nima nic s srcem.. to je docela umska stvar in trpi EGO ne srce. Srce lahko tega cloveka ljubi naprej.. ceprav ga ni ob njej.. in je popolnoma zaovoljno.
Sicer ljubiti drugega v resnici sploh ni mogoce.. lahko samo imamo v sebi vedno vec ljuezni in vedno manj EGOja.. ki hoce lastninit, posedovat.. in bla bla.. in ko nekaj izgubi, je pa ziva groza. To so popolne iluzije.
Jasni ta filozofija seveda ne bo nic pomagala.. ampak pomagalo bi, ce bi raziskala SEBE in videla kaj in zakaj se ji to dogaja. Razumevanje povzroci konec bolecin, trplenja.. koncana lekcija.. in iluzije izginejo..