Najdi forum

Ojla!

S fantom sva skupaj en mesec in sva ful zaljubljena.. pri meni me moti to, da sem ljubosumna..ko se pogovarjava in reče, da je bil s kolegico, ga začnem spraševati..ka sta pa delala? a jo maš tk rad ko mene? …seveda on zmeraj odvrne..njo mam rad kot prijateljico, tebe pa kot punco..ampak vseeno.. me je strah..kaj če slučajno kaj delata ko sta skupaj? Vidiva se le 1x tedensko ker hodi v šolo v oddaljeni kraj.. in potem včasih premišljujem..kaj če ima tam kakšno? Sicer za ljubosumje nimam tehtnih razlogov, ko sva skupaj, nama je zelo lepo, je zelo pozoren in zna izkazovat ljubezen.. vendar vseeno.. me malo črviči..

včasih mi tudi po 2 dni ne pošlje nobenega sms-a.. tega enostavno ne razumem..včasih zanalašč nič ne pišem..in čakam da bo on..in potem ko 2 dni pretečeta, sem vsa živčna in mu pišem, kaj da se gre, da sem zelo jezna,ker se nič ne spomni name..in skratka ponorim…meni se to ne zdi normalno, da si ne bi vzel vsak dan tiste minutke časa za sporočilo… potem pa, ko ga prek sporočila naderem, on piše nazaj, kot da nič ne bi bilo..tega niti ne omenja in se o tem ne želi pogovarjat…

vendar pa..ko sva skupaj..na vse to pozabim..in uživam…in obema je zelo lepo..včasih se mi zazdi, da je to-to..da sem našla pravega.. je pa res, da ko sva skupaj, se najprej malo pogovarjava, potem pa preideva “k stvari”.. in prav zaradi tega me včaasih skrbi, da me mogoče nima le zaradi tega? da bi me izkoristil, in nato odšel….

vesela bom vsakršnega odgovora…
lep pozdrav

kr-ena,

priporočam ti, da si vzameš čas in prebereš kakšno starejše sporočilo, predvsem tiste, ki pišejo o ljubosumju.

Kajti največkrat se konča z razdorom zveze, pa čeprav izgleda vse lepo. Kajti ljubezen tudi zaupa, seveda, če obstaja ljubezen.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ja se strinjam s Primožem- ljubosumje je najbolj uničujoče čustvo, ki zagotovo uniči ljubezen, ni bolj gotovega načina.

New Report

Close