Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? LJ-porodnišnica

LJ-porodnišnica

Zanima me so sobe klimatizirane?
Pa tiste, ki ste rodile v Lj. bi se ponovno odločile za Lj. porodnišnico?

Niso klimatizirane. Vroku enega meseca nameravam ponovno roditi v Lj.porodnišnici, ker menim, da so tam najbolj strokovno podkovani in, če kje bodo ob morebitnih zapletih tam rešili mene in otroka.

rodila sem v lj in nikoli ne bi šla drugam….

Ja.

Otrok je bil na intenzivni negi in naslednjič, če se bi kaj takega ponovilo, ne razmišljam o drugi porodnišnici.

Sicer ni 100% poskrbljeno za mamico, ampak prvo je otrok. In če ima resne probleme, ga tako ali tako pripeljejo v Ljubljano.

Še vedno se mi orosijo oči, ko pomislim, kako s srcem zdravniki skrbijo

za tiste male štručke – seveda mislim na EINT.

Sobe niso klimatizirane. Sem pa 2x rodila v Ljubljani in, če bom še kdaj na tej poti, definitivno izberem to porodnišnico. 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

2x rodila v Lj., bi (bom?) še tretjič. Pa sobe niso klimatizirane in sem enkrat rodila sredi najhujše vročine.

Tudi jaz bi šla še enkrat v Ljubljano – če bo še enkrat in če bom še v Ljubljani. 🙂
Rodila pa sem tu že dvakrat. Bi pa ponovno prosila, da me dajo na oddelek B.

3x sem rodila v lj. in tudi septembra grem tja.

Enkrat rodila, bila sva na oddelku D – same pohvale!

Trikrat rodila v Lj., četrtič žal ni bilo več časa priti do Lj.
Nimam slabih izkušenj.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Porodne sobe so klimatizirane in zelo lepe.Na oddelku pa je zelo vroče,vsaj lani junija je bilo,ko sem rodila.

Sem pa dvakrat rodila in sem bila zelo zadovoljna.

Čim manj kompliciranja,pa bo vse o.k.

Pa srečno!

Mami2 kdaj junija si pa rodila, mogoče sva bili celo skupaj.

Drugače sem pa tudi sama 2 x rodila v LJ-porodnišnici. Same pohvale. Predvsem sestram na intenzivni negi.

Lp Levinjav

Rodila sem 23.6.fantka,bila na D oddelku štiri dni.

Kaj pa ti?

New Report

Close