Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Lizanje — Francoski poljub

Lizanje — Francoski poljub

Kwa`j dj!
Jz bi vs prosu, da mi pomagate rešt en problem!!! Moj frend se zdj skos dobiva z eno žensko, sam ma en problem ne zna se lizat/srt/francosko poljubljat in zdj men mori kako to gre!!! Jz mu pa to ne znam obrazlužit, zato bi prosu, da mi pr tem pomagate!

P.S.: Za ptiča…..

Hvala vsem

DOŠA — DA II DEUCE

vaja dela mojstra če mojster dela vajo

Ja, pokaži mu! Pa čeprav si fant! Pa nobenemu povedat!

Bo pa najbrz hitro odklenkal, ce se ne zna poljubljat. Oz. vse se da naučiti.
Bit moras sproscen, svoje ustnice rahlo priblizat njenim, potem pa na mehko pocasi potisnit se slasten jezicek v njena usta. Kaj pa tam delas z jezickom???
To pa naj ostane tvoja “pogruntavscina”, vaja res dela mojstra.
Srecno, t.

Ja če ti obvladaš zadevo, mu pa praktično pokaži. Zaliži ga pune kape, tako da revež ne bo vedel zase.

Dobra posledica: Fant se bo znal francosko poljubljat
Slaba posledica: Začetek motenj v spolni usmerjenosti v kontekstu do tebe 🙂

Ok, malo heca je blo to. Daj ti mu samo reči, da vse pride s tem, da se čimveč krat poljublja s to punco. Ni fora znati ali ne znati. Če ma ona feeling, ga bo že poučila ne? Saj po moje je beybam tudi fajn, če lahko kaj fanta naučijo. Meni se to zdi prav fino.

Dej pokaži mu!

Halo!
Pa saj ni fora v tem če se znaš poljubljat al ne. Z enimi se pač ujameš, z drugimi pa ne. Še ko boš enkrat mel feeling, da stvar obvladaš boš naletel na kako punco in spet se ti bo zdelo da se ne znaš. Je z vsakim drugače in če se ne ujameš je pač lahko tudi poljub nočna mora!
LP Freya

pa kaj ga rinete k pedrom, a jih ni že dost!

pa nej se to pozanima pr bejbi ona mu bo to pomoje ful dobr razložila,če nima izkušenj bo itak vedla.

Zivijo!

Hmm.Zna ali pa ne,tu tako ali tako ni kaj znati.Vse,kar naredis je,da potisnes jezik noter,potem pa pocnes z njim vse,kar ti pride (na pamet)…:))Sam ne bit prevec vsiljiv.Saj se cuti kdaj je treba kaj naredit.Bo pa prvic pac tk,da bo ona vodila.Se bolje:))Naj se ne boji,ker je ful easy!

Res ne vem zakaj vsi delajo tak big deal iz prvega poljuba:////

Samo sproscenost je pomembna in pa domisljija ter feeling.

Cau!

Še premalo jih je. Več pedrov bo, več bo punc nam ostal :-)))

To ni nič takega- samo prepustiti se je treba domišljiji in čim bolj uživat. Pa med poljubom ne mislit kaj lahko narediš narobe… Misli na kaj lepega in…- zgodilo se bo tako, kot sam hočeš…
Pa srečno!

Aja,neki sem pozabila.NE razmisljat zraven kaj je treba pocet!!Jaz sem enkrat imela enega tipa,ko je hotel cel poljub analizirat.DOBESEDNO!Zakaj to,zakaj ono,in pol je ves cas,ko je imel jezik v mojih ustih PODROBNO PREUCEVAL kaj pocnem in kaj pocne on.In kaj je bilo se hujse:enkrat se je total odmaknil in sem mogla vse sama.Piii…kot,da bi se lizala z zrakom!Never again!!!!!!!Skoraj sem znorela zraven.In pol me je ves cas spraseval kako to,da jaz na nic ne mislim med poljubom.Mislim,ej!!100% ne bom mislila na to kaj pocnem.Tu se je treba samo sprostit in uzivat.Obcutek te vodi sam.

Cau! Demie

Tako ekstremno pa spet ni treba iti (razen če imaš sam željo po tem). Naj pa se strinjam z vsemi ostalimi: VAJA DELA MOJSTRA.Vse tisto bulshitanje o tem, da french kissanje že “naravno” znaš je laž. Več vadiš, hitreje se naučiš kako mora tvoj jeziček delovati. Drugače pa naj punco prosi da ga vodi in mu pokaže, pove kaj ji paše… Nihče se že od rojstva ne zna ful dobr poljubljat.

mU BO mETULKO POKAZU

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close