Najdi forum

Živijo! Mene pa zanima kje prodajajo spodnje perilo znamke lisca? Dekletu namreč želim kupiti kakšne hot tangice in kakšen korzet. Zanima me ali se lahko tudi dobi kakšen katalog od lisce. Spletno stran imajo zelo slabo ali p ajaz ne znam? Pa še to kako se pa reče tistim tangicam ki imajo le eno vrvico med ritjo in prav nič blaga?

LP

Njihova stran je res katastrofa, vendar je tocno to kar so zeleli. Njim se dozdeva da je to kvalitetna stran ki pove vse o njihovih izdelkih, potem pa se cudijo slabi prodaji.

ena trgovina je naprimer na trubarjevi, je zelo prijazna prodajalka, tam dobiš tudi kataloge.
Nato imajo njihove izdelke tudi v Nami (oddelek s sp.perilom).
Mislim da so to string tangice ampak nisem ziher.

ma lisca pa res nima kakega hot perila, in tudi kvalitetno ni, sem kupila par modrcev in so se vsi zelo hitro razvlekli, mislim elastika hitro popusti in se obseg po treh pranjih od 75 raztegne na 100

Kaj pa Emporium in oddelek s perilom. Tam boš našel zelo seksi perilo – pa ne samo od Lisce, ki niti nima tolk seksi.

o pa ma tudi. jaz sem si pred kratkim kupila dva kompleta: ful hot (korzet pa hlačke, pa modrček, tangice pa pas:)

Kako ze pravijo: this thread is worthless without pics 😉

Ocitno ne poznas celega prodajnega programa Lisce 🙂

Ima kar nekaj zelo hot in tudi zelo kvalitetnih in dragih modelov.

lp, M.

Uff videl sem nekaj liscinih korzetov in bil zelo navdušen:) cene so okrog 30 000 sit vendar ko kupujem za punco ne gledam toliko na denar saj se splača potruditi kajti ni lepšega kakor videti punco v lepem spodnjem perilu in z nasmeškom na obrazu:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close