Stara sem 45 let , zdrava, zaposlena in mati dveh odraslih otrok. Sem športnica, zdravo se prehranjujem, pijem veliko tekočine in tehtam 61 kg, visoka 163 cm.
V bistvu sem suha, ampak stegna imam nadpovprečno močna oz. celulitična. Včasih ko poleti shujšam za 3 kg, shujšam vsepovsod samo noge mi ostanejo celulitične.
Zato se bi v bljižnji prihodnosti odločila za liposukcijo obeh nog, ker bo verjetno za posesat kakšnih 10 l maščobe.
Rada bi šla na pregled zanesljivemu zdravniku, z veliko izkušnjami, ki bi mi garantiral, da bo ta celulit odpravil.
Ali je to trajna zadeva? Koliko stane, koliko časa traja zdravljenje, da se pripravim v službi, kakšen je rizik in kakšne so posledice.
Hvaležna Kaja P
Živijo
🙂 10 litrov bo pa kar malo preveč. (predstavljajte si 5 literskih steklenic tekočine z vsakega stegna 🙂 S tako velikim posegom bi vam že kar resno ogrožal življenje))
Prilagam povezavo do kratke spletne info o Liposukciji:
Tu boste našli večino odgovorov na vprašanja, ki ste mi jih zastavili.
Cena liposukcije v splošni anesteziji je pri nas je za enkrat okoli 400 sit.
Z liposukcijo trajno odstranimo maščevje , lahko tudi prekinemo vezivne takove ki povezujejo kožo z glojimi tkivi in s tem zmanjšamo celulit.
Telo je živ organizem, skušamo ga oblikovati z znanjem in občutkom vendar garancij ni. Obstojajo tveganja, ki jih skušamo zmanjšati na najnižjo možno mero in z veliko stopnjo verjetnosti lahko napovemo kakšen bo učinek posega .
Priporočam , da se oglasite na pregledu v eni mojih ordinacije ( ob četrtkih si lahko vzamem več časa za posmezni pregled) in se boste po pogovoru lahko odločili ali ustrezam vašim kriterijem 🙂
Lep pozdrav
Aleš