Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija LIPOSUKCIJA STEGEN

LIPOSUKCIJA STEGEN

Stara sem 45 let , zdrava, zaposlena in mati dveh odraslih otrok. Sem športnica, zdravo se prehranjujem, pijem veliko tekočine in tehtam 61 kg, visoka 163 cm.
V bistvu sem suha, ampak stegna imam nadpovprečno močna oz. celulitična. Včasih ko poleti shujšam za 3 kg, shujšam vsepovsod samo noge mi ostanejo celulitične.
Zato se bi v bljižnji prihodnosti odločila za liposukcijo obeh nog, ker bo verjetno za posesat kakšnih 10 l maščobe.
Rada bi šla na pregled zanesljivemu zdravniku, z veliko izkušnjami, ki bi mi garantiral, da bo ta celulit odpravil.
Ali je to trajna zadeva? Koliko stane, koliko časa traja zdravljenje, da se pripravim v službi, kakšen je rizik in kakšne so posledice.
Hvaležna Kaja P

Živijo
🙂 10 litrov bo pa kar malo preveč. (predstavljajte si 5 literskih steklenic tekočine z vsakega stegna 🙂 S tako velikim posegom bi vam že kar resno ogrožal življenje))

Prilagam povezavo do kratke spletne info o Liposukciji:

Tu boste našli večino odgovorov na vprašanja, ki ste mi jih zastavili.
Cena liposukcije v splošni anesteziji je pri nas je za enkrat okoli 400 sit.

Z liposukcijo trajno odstranimo maščevje , lahko tudi prekinemo vezivne takove ki povezujejo kožo z glojimi tkivi in s tem zmanjšamo celulit.
Telo je živ organizem, skušamo ga oblikovati z znanjem in občutkom vendar garancij ni. Obstojajo tveganja, ki jih skušamo zmanjšati na najnižjo možno mero in z veliko stopnjo verjetnosti lahko napovemo kakšen bo učinek posega .
Priporočam , da se oglasite na pregledu v eni mojih ordinacije ( ob četrtkih si lahko vzamem več časa za posmezni pregled) in se boste po pogovoru lahko odločili ali ustrezam vašim kriterijem 🙂

Lep pozdrav

Aleš

Prosim? 400 SIT?
vem da je to iz leta 2004, pa a je še vedno tako?
Cene liposukcij naj bi bile okoli 2000€!

..mislim da je bilo mišljeno 400.000 sit – kar je nekaj manj kot 2000€ danes.
Tudi jaz pravkar brskam po straneh različnih kirurgov po sloveniji in sosednjih državah in primerjam cene, ker se tudi sama odločam za poseg. Trenutno še neodločena med liposukcijo in prsnimi vsadki 🙂

New Report

Close