Pozdravljeni!
Verjetno se bom tudi jaz odločila za liposukcijo bokov in stegen (v lokalni anesteziji). Me pa zanima sledeče:
1. Grem lahko že naslednji dan v službo, glede na to, da imam prevoz od doma do službe, opravljam pa pisarniško delo, torej imam delo v sedečem položaju ali bi morala striktno biti doma nekaj dni? Za operacijo bi se namreč lažje odločila, če bi šla lahko že takoj v službo.
2. Zanima me cena (vsaj pribiližno) posega – liposukcija bokov in stegen. Sicer nimam odvečne telesne teže, le v boku in stegna sem bolj široka 🙂
Visoka sem 158 cm in težka 52 kg.
3. Zanima me tudi, kolišna je trenutna čakalna doba, da pridem na vrsto za operacijo.
Hvala za odgovor, pa verjetno tudi kmalu na snidenje.
Pozdravljeni
Cenika posegov sem objavil na med publikacijami v dokumentu cenik pogljete cene za liposukcije. Cnea in čas okrevanja je odvisen od velikosti posega in vrste anestezije, tako , da vam brez pregleda težko odgovorim.
Na primer če vam naredim liposukcijo maščoben blatinice pod poppkom in odstranim pra sto mililitrov voste že v nekaj dneh povsem v redu, če vam z isteza mesta odstrani mliter maščobe in še nekaj s stegan boste okravali tedne lahko tudi več..
lep pozdrav
Aleš