Najdi forum

liposukcija

Lep pozdrav, imam eno vprasanje glede posega za katerega se odlocam…

Ali kaj veste oz. ali opravljate pri vas 3D liposukcijo ali pa ortostatica kot jo imenujejo v italiji….

Pa se nekaj kam naj se obrnem za nasvet kdo je iskreno pri nas najboljsi v tem posegu…

V naprej hvala
masha

Pozdravljeni

Kolikor vem je 3D ali ortostatska liposukcija poseg v stoječem položaju.
Razen za zelo majne posege je neudoben. Vsaka liposukcija je v resnici 3D saj z njo skušamo popraviti estetski izgled in preoblikujemo telo z odstranjevanjem maščobnih oblog.

Običajna priprava pred liposukcijo je, da vas v stoječem položaju pregledamo in na telesu zarišemo predele, ki jih želimo oblikovati. Pri tem lahko aktivno sodelujete. Sledi kirurško umivanje in dezinfekcija telesa. Šele nato se vležeta na sterilno podlago.
Glede na velikost in želje izvajamo poseg v lokalni ali splošni anesteziji.

Iskreno vam povem, da ne vem kdo je pri nas najboljši :). Vsak kvalificiran plastični kirurg tak poseg zna opraviti. Pomembno je , da si izberete nekoga , ki mu zaupate in imate z njim dober stik. Skupaj se bosta odločila za najbolj primeren poseg.

( Sam bi bil previden pri ponudbah, ki vam obljubljajo izjemne rezultate z revolucionarnimi metodami še posebaj če jih izvajajo samo oglaševalci.
Pri zdravstevnih posegih v tujini priporočam, da se pozanimate kako ste zavarovani v primeru zapletov.)

Aleš

Najprej se vam zahvaljujem za vas odgovor, in vam sporocam da se bom verjeno oglasila pri vas na informativnem sestanku, pol pa…
hvala
masha

🙂

Letos pričnem delati zadnji teden januarja. Prvo ambulanto bom imel v sredo 28. 1. 2004. Najbolje bo če pridete med 17: 30 in 18:00 uro ker se takrat amublanta, načeloma, že nekoliko sprazni.
Opozarjam vas, da je na pregled pogosto potrebno počakati tako , da se oborožite z dobro voljo in dobrim branjem :).

Aleš

ok, dobro voljo imam vedno s sabo , za branje bom pa tudi poskrbela, aha pa se to kje pa se nahajate??? (sem primorka in se se zgubim v Ljubljani)

hvala
masha

Ambulanta kliničnega oddelka za plastično kirurgijo in opekline je na polikliniki Kliničnega centra Pritličje C hodnik, vhod je z Njegoševe ulice.

Kliknite povezavo v desnem spodnjem delu mape je klinični center, vhod na polikliniko je nad spodnjim desnim znakom P 🙂

Nasvidenje

Aleš

Lep pozdrav,
ne vem ce bo pravocasno, moram pa vas obvestit da mi danes ne bo uspelo zaradi sluzbenih obveznosti priti v ordinacijo , upam da lahko prestavim na naslednji teden v sredo….hvala za razumevanje
masha

🙂

Aleš

New Report

Close