liposukcija
Dan Svetnik! Ja priznam, ko si omenil večerjo, sem takoj pomislila na kurjenje, pa rjuhe…no, večerjo ob svečah, romantično glasbo (ma ne Sidarte, ti samo sekajo)…potem pa intenzivno zgubljat kalorijos v posteljos…ma se ve, z ljubeznijo, počasi in občutkom. Sej to pa res ni nc tacga…pregrešne misli imam, priznam!
lp
Angel*
Angel! Si že kdaj imela občutek da bi rada dosegla enega izmed ciljev, ki si si ga vedno želela ali pa se je pojavil kar naenkrat? O tem ne dvomim! Kolikor je ljudi na Zemlji, toliko je tudi različnih ciljev, morda še več. In eden moj izmed njih je povezan s smislom za estetiko. Nekdo je rekel, da sem perfekcionist, mogoče pa je to to in si zato želim “idealne” postave. Kaj pa je ideal za nekoga pa je spet druga pesem. Mislim da je to povezano z sprejemanjem samega sebe, velikokrat tudi s podzavestjo. No, to je samo eden izmed mojih ciljev…vsekakor delam to zaradi sebe in ne zaradi nekoga drugega, po možnosti zaradi žensk kot se velikokrat sliši. Kar pa se tiče žensk…daleč od tega da morajo biti samo ženske lepe, moški so pa lahko povprečneži ali zanemarjeni. Seveda so tudi lahko, vendar so to povečini zaprti ljudje ki niso v kontaktu z zunanjim svetom in ne priznavajo splošnih družbeno-socialnih norm. Ne trdim pa, da se moraš upognit pod težo teh norm, nikakor! Saj nikjer ne piše da mora bit vsak človek za to dojemljiv. Mislim da tukaj spol ne igra vloge, vse je v načinu razmišljanja in sprejemanja takšnih ali drugačnih ter potreb posameznika. Ženska je lahko na nek način sexy zarad svojstvenega načina razmišljanja, komuniciranja, ne igra tukaj vloge samo izgled. Vendar pa je treba priznati da večina zemljanov kljub vsemu najprej pogleda na zunanjost in šele potem na notranjost, kljub temu da bo zdaj verjetno 50 nasprotno mislečih.
LP, miki
Angel več vode, boljše je! Seveda ne ne kaže pretiravat če ni potreb saj lahko pride v skrajnem primeru do redčenja elektrolitov, sledi pa infuzija in kakšna noč v bolnici. V takšnem primeru je pametno uporabljat rehidraktivne napitke, da ne pride do popačenja elektrolitske slike. Jaz spijem na dan od 5-7 litrov pa ni nobenih problemov.
LP, miki
Dan Miki! Žal je tako, da večina pogleda najprej zunanjost…to je tako kot darilo. Se mi je ničkolikokrat zgodilo, da sem dobila prekrasno zavito darilo, notri pa je bila neka ničvredna plastika, ki sem jo potem nesla domov kot eno crkovino in komaj čakala, da jo vržem v kontejner…zunanjost je pomembna, ne rečem, ni pa edina stvar, ki jo opazim na ljudeh. Razumem te, kaj si želel napisati. Pred časom sem gledala na Diskaverju oddajo na temo lepote, ki jo prikažejo tuje revije. Računalniško obdelavo fotografij lepotic. Kako mamljive in popolne so bile. Zretuširati znajo vse pomanjkljivosti. Take popolnosti, kot so na koncu imele lepotice, v resničnem življenju žal ni. Ljudje so vedno težili k popolnosti, tudi v lepoti. In tisto, kar so omenjene fotke prikazovale je bila popolnost, ki pa jo večina smrtnikov kljub lepotni kirurgiji ne bo nikoli dosegla. Navidezna resničnost…pa še nekaj. Poznam kar nekaj krasotic, ki so danes postale pravi gravž…zaradi njihove ošabnosti, žlehtnobe in grde notranjosti, so postale grde tudi navzven…ta grdota pa seže do kosti…
lp
Angel*
Pozdravljeni vsi! Mene pa zanima, kako naj najdem čas za telovadbo, ko pa delam od 08:30 do 16:30, doma sem pa okol 18. Imam namreč težave z odvečno težo po trebuhu in nogah-ni strašansko je pa moteče! tehtam 63 kg in sem visoka 167.
Vem, da lahko shujšam, ampak rabim nekoga, da mi napiše, kako približno naj bi izgledal moj dan-kaj naj jem, pijem in kdaj naj telovadim, ker sama sebe teško prepričam, da mi bo uspelo, če bom hujšala tako kot sem si sama zamislila.
Prosim za pomoč. HVALA!