liposukcija
Sama že kar nekaj časa razmišljam o t.i. plastični operaciji – ni sicer liposukcija – in moram priznati, da me je tvoj podatek o ceni kar malo presenetil. V zadnji sobotni prilogi Dela sem namreč brala intervju s plastičnim kirurgom, ki dela v Kliničnem centru. Med drugim je navedel podatek, da se pri njih gibljejo cene od 200.000 do 400.000 Sit. Prvi pregled stane 5.500, ordinacija pa dela vsak dan med 7.30 in 19.00. Koliko si pa ti plačala za sam pregled (kam si že šla?) + se ti je zdravnik dovolj posvetil in ti odgovoril na vsa vprašanja? In še nekaj: zakaj si se premislila?
Delujejo na vse alfa in beta receptorje, torej tud na podbradek in roke. Povej mi kaj rabiš pa se boma zmenla, lahko tud preko e-maila: [email protected]
LP, miki
Mila, cene ki sem jih navedla niso za navadno, ampak za ultrazvočno liposukcijo, pri kateri naj bi bilo manj komplikacij in manj groba naj bi bila, pa še več litrov maščobe na en poseg naj bi se dalo odstraniti. Pri navadni se mi zdi da sem nekje prebrala podatek, da samo tri litre, nič več. Poleg tega poteka poseg v lokalni anesteziji, ne v splošni, ker je definitivno bolj varno saj lahko spremljaš poseg. Pa tudi takoj si pokreten, in ne rabiš bolniške, več kot na dan posega, ki povprečno traja 4 ure. Pregled stane 8.000 SIT in kirurg sam ti posveti eno uro. Lahko ga vprašaš karkoli, pregleda te, vizualno in ti na primerih pokaže kaj vse bi bilo potrebno popraviti. Tudi zelo prilagodlivi so glede plačevanja. Podpišeš pogodbo in lahko odplačuješ na obroke. Bila pa sem pri Dr. Šikmanu, Litijska 45, Ljubljana. Je v imeniku. Našla sem članek o njegovi metodi ultrazvočne liposukcije, mislim da imam še fotokopijo. Mislim, da sem ti odgovorila na vsa vprašanja. Pozdrav Čiča
O.K. Moj meil je [email protected]. Pozdrav Čiča
Jutro Miki! Lepota je pomembna samo ženskam. Plastična kirurgija jim to omogoča…pa še nekaj, kar je izključno moje osebno mnenje. Grde ženske imajo dandanes v rokah vse adute…nego, lepotno kirurgijo, ličila, način življenja, ki velja več, kot postava, ki jo moraš imeti, kot vsa mikavnost, omika in klasična lepota. Nekaj ukan, ki so stare, kot svet in jih izrabijo v svoj prid…Moje mnenje je, da se danes da več kot včasih. Malo se posončamo, za lepo polt, malo kozmetike, malo telovadbe, pa malo lepih cunj in smo…včasih je bilo to še težje. Tudi če smo na notri nekam čudni, nam lahko pomaga dober pihoterapevt. Grdi moški pa so sicer lahko kar lepo tiho. O njih se že cela stoletja prerekajo v literaturi, zgodovini in vsakdanjosti…Skrivnosten Markiz Des Anges je imel neznaski uspeh (Angelika). Moški je lahko zavaljen in grd, pa kljub temu more v dekliških srcih zbuditi ljubezen…Deniva mož lepe Sophije Loren, ki je imel čare take sorte. Moški imajo lahko čudne oči, nenavadne uhlje, osupljiva usta…Včasih je celo nekdo prepeval, da bi bil rad lep in neumen…Študentke pa so bile noro zaljubljene v Jeana Poula Sartra. Marsikdo bi rad spremenil svoj način življenja, da bi postal podoba Pavarotija,-poglej grdobo, pa kako angelsko poje…Nobene vrstice ne bom več napisala o uspehu grdih ljudi, s tem bi le podpihovala njihovo neiskrenost in ošabnost…lepim..
No, mogoče me pa tole ne boste nič razumeli…
Lep dan Miki!
Angel*