Najdi forum

Lipostop-DM akcija

No, pa dajmo malo govorit o DM-ovi akciji…. Kaj se vam zdi, sploh tistim zagovornikom zdravega izgubljanja teže, a je ta Lipostop res priporočljiv in zdrav za telo? Glede na to, da ga propagirajo v akciji Dm-a in tudi posredno Med.ovra?

Kaj menite?

A noben nič noče rečt al ne ve?

Smo dobili to tudi mi. Je pa bilo o tem, se mi zdi, že govora na tem forumu. Sama ne bi vedela.

A to sta tisti dve kapsuli, ki sta bili v paketu?

Hmmmm…nasplošno nisem ljubitelj kemije v tabletah, še najmanj pa prenesem kapsule, ki jih nikakor ne morem “požreti” dol, zato sta ….romali v koš.

Ne vem dovolj o njih, mislim pa, da so zgolj slaba tolažba ali izgovor, kakor vzameš.

Osebno sem pristašica gibanja, ker tam se maščobe resnično topijo 🙂

lep dan

Carpe diem!

Mogoče ima zeleni čaj opuntia enako funkcijo, glede na to, da sta oba s primesmi tega kaktusa

sem si prebrala:

Carpe diem!

Ko sem zadnjič v lekarni, namesto recepta, iz denarnice pomotoma potegnila tablico živil z nizkim glikemičnim indeksom, mi je farmacevtka ponudila neke tablete, ki bojda (ne vem kako se imenjujejo, lahko pa doma pogledam) povzročijo, da pri dietah oz manjšem kaloričnem vnosu, ne hujšamo na račun mišic. Iskreno povedano, bila sem čisto zgrožena in sem si prospekt spravila, da bi povprašala Dracona (ki ga imam za avtoriteto na področju zdravega hujšanja/prehranjevanja), kaj si misli o tem. Bom to storila popoldan.

Hej, si pogledala, kako se imenujejo te tablete? Da Dracon poda mnenje…
lp,

Dracon, prosim za mnenje o zgoraj omenjenem prehranskem dodatku, za katerega sem dobila prospekt kar v lekarni. Imenuje se Tonalin CLA Forte.
Spletna stran distributerja http://www.difar.si je žal v izdelavi, sem pa našla neko zadevo s podobnim imenom na tej web strani:

http://www.olimp-supplements.si/index.php?mainpage=0&subpage=1&idkat=12&idcen=25

Zadeva (tako prospekt):
pospeši razgradnjo maščob in maščobnih zalog,
zmanjšuje novo skladiščenje maščob v telesu,
ohrani mišično maso.

Malo me je zmedlo dejstvo, da tako zadevo prodajajo v lekarnah.

Moti me, ker ni nobene biokemične razlage delovanja proizvoda.

New Report

Close