Najdi forum

Lipomassage

Pozdravljeni!

Zanima me ali se je že kateri/katera poslužila lipomassage terapije? Ali deluje?

Pa to ni namenjeno hujšanju ampak pomoč tistim, ki se že redno gibajo in normalno težo, vendar ne morejo na kritičnih mestih odpraviti maščobe.

Lp

Vem, da se s tem ne shujša, ampak oblikuje telo!Vem, da če imaš 100kg, da te terapija ne bo posušila na 60 kg!

Vseeno hvala za odgovor!

Jaz sem dala skozi 10 terapij z aparatom Lpg Cellu in mi je pri 33 letih se končno uspelo znebiti jahalnih slač in viška trebuha od poroda. Celulit se je sicer zmanjšal, ni pa izginil. Shujšala sem samo za dve kili, ampak končno si lahko kupim kavbojke mojo številko in ne eno večjo zaradi jahalnih hlač. Ful priporočam, če imaš za izgubit na določenih mestih. Ni pa za hujšanje. Jaz sem prišla po porodu na staro težo, samo postava pa ni bila taka kot pred porodom. Zdaj pa uzivam v poletju.;)

Oprosti, ampak moram komentirat.
Me je vrglo po tleh. Pasivna telovadba, ja res. Ležiš kot hlod, zraven pa telovadiš, rezultat pa kot v fitnesu.
Mater so ene lene, še bolj pa glupe, če se gredo tole.

Vsak se po svoje bojuje. Če bi ti bil/bla brez problemov s postavo/kg, ne bi tuki odgovarjal/a! Se pravi tudi ti iščeš rešuitev, tako da zadrži (neumesne) komentarje!!!

New Report

Close