Najdi forum

Lipbled BARABE!

Vsem, ki iščete vrata, pohištvo ipd. MOČNO ODSVETUJEM Lipbled.
Je eno redkih podjetij, ki zahtevajo plačilo vnaprej t.j. pred dobavo in montažo.
Njihov odnos do strank je malodane mafijski (se skrivajo, lažejo, ne držijo dogovorjenega itd.) in monterji hude barabe in nesposobneži.
Vse to pišem iz lastnih izkušenj in resnično pišem dobronamerno, ko pravim, da kdor ne želi imeti velikih problemov tako kot jaz naj se izogne temu podjetju.
Sramota!

Se strinjam.
iz lastnih izkušenj,samo jaz jim nisem plačala drugega obroka ,ker niso opravili reklamacije…
lp

Jaz sem jim nažalost plačal vse vnaprej, tako, da mi ne preostane drugega kot da jih tožim in prijavim inšpekciji.

Torej, naj povem se svojo izkusnjo z LipBled podjetjem.

Vrata sem narocila, prisel je gospod, ki je naredil izmere na objektu. Na dejanske meritve so mi naredili predracun in upostevali sejemski popust (v casu narocila je potekal en sejem – kateri sem pozabila). Poravnala sem predracun in cez teden dni so bila vrata gotova. Dogovorili smo se za montazo in monterji so se tocno drzali dogovorjene ure, pa ceprav so se morali pripeljat kar precej dalec.
Gotovi so bili v 4 urah, za seboj so pospravili in pocistili vso svinjarijo. Vrata pa so krasna.

Z njimi imam vsekakor ZELO POZITIVNE IZKUSNJE in jih priporocam!

LP, Zala

enako dobre izkušnje imam sam. me je celo prodajalec opozoril, naj počakam 1 teden na sejemski popust. plačal 50% avans in 50% od montaži.

Zala, me prav zanima kako imaš narejena oz. montirana vrata.
Svetujem ti, da jih dobro pogledaš (robove, kako se zapirajo, koliko je lukenj med vrati in podbojem, ali škripajo, kako se obnesejo kljuke itd.).

Nekatera naša vrata škripajo, se katastrofalno zapirajo-drgnejo, luknje so ponekod vidne tudi do 2cm, kljuke škripajo itd.
Da o drugih stvareh kot je njihov odnos in njihovi monterji niti ne začnem, ker mi takoj pritisk zraste.

P.s. Če imate notranja vrata, ali imate slučajno plastične ključavnice? So vam sploh povedali, da dajejo plastične ključavnice na notranja vrata, ker tako prišparajo?

Peter, pri montazi sem bila prisotna in sem takoj na licu mesta pregledala in preizkusila vsa vrata. Spranj med vrati in tlemi ni nikjer, sploh pa ne 2 cm. Nobena vrata ne skripajo.

Kljuke in kljucavnice smo montirali in kupili sami, zato zanesljivo niso plasticne. Tudi te funkcionirajo dobro.

Se enkrat ponavljam: moja izkusnja z podjetjem je pozitivna in ce bi se enkrat izbirala vrata, bi se enkrat izbrala njih.

LP, Zala

Tudi moje izkušnje so dobre. Imamo njihova vhodna vrata in notranja vrata. Pri naročilu vhodnih so bili celo tako dobri, da so jih shranili narejena čez zimo (cca 4 mesece) brez plačila za skladiščenje, ker nas je prehitel sneg in mraz in nismo mogli narediti odprtine. Potem so mi vhodna poškodovali tudi drugi mojstri (praske) in so mi lepo poslali novo barvo in zaščito brezplačno. Notranja so tudi OK in tudi monterja sta bila OK.

Oče in mama imata pa čisto drugo izkušnjo z njimi. Lansko leto novembra sta naročila vhodna vrata in sta čakala 2 meseca (to so takoj rekli), potem so jih pripeljali, vendar napačna. Zdaj smo septembra in še vedno čakata prava vrata.

Jest se pa stritnjam s tabo, da so res barabe!!!!!!! Vrata smo naročili v mesecu maju jih vsa plačali in nas tudi poklicali niso, da so že gotova, ko so seveda bila. Sedaj je že september pa jih še vedno niso prišli montirat, zmenjeni smo bili, da pridejo včeraj, pa so rekli da oni nič ne vejo, da smo se karkoli zmenili, zdej so rekli da “mogoče” pridejo danes ali pa jutri, bomo videli, če bodo obljubo oz. dogovor izpolnili, drugače bomo pa počasi imeli vsega zadosti in bo treba zanoreti na upravi…. ahhh jaaa

Graje in pohvale kažejo, da je vse odvisno od ljudi, s katerimi navežemo stike. Očitno – tako kot v vsakem podjetju – se nekatere delovne skupine ali monterji ne zavedajo pomena kakovosti, po kateri je znano podjetje LIP Bled.

Toda, ali ni tako skoraj povsod? Danes ti nekaj odlično popravijo, montirajo – ko pa jih priporočiš sosedu, sorodniku ali znancu – se vse skazi.
Zato osebno tako nerad svetujem – konkretno na mojem strokovnem področju: kje npr. kupiti dober računalnik ali fotoaparat.

Gotovo je prava poteza sporočilo Upravi podjetja, da jim ponekod škriplje. Tako moramo ravnati tudi drugod, ko nismo zadovoljni s storitvami ali izdelki.

Vem, da so v LIP-u v zadnjih letih imeli določene težave v odnosih med Upravo, vodstvi in zaposlenimi, gotovo se to v nekaterih primerih odraža tudi na kakovosti njihovega dela in storitev.

Fantje, uprava se ne zmeni za NIČ!

Sem večkrat pisal na upravo oz. na Bled, nazadnje tudi direktno direktorju komerciale na Bled pa se nič ni zganilo.
Stranke, ki jim niso po godu oz. tiste od katerih so že dobesedno ukradli denar si podajajo kot vroč krompir enkrat od enega referenta do drugega, nato med podružnico in matično firmo, na koncu pa se vsi prično skrivati in delati neumne.
Zdaj pa imam vsega poln kufer, ker me že 3 mesece vlečejo za nos in bom ta teden podal tožbo.
Vsem pa ponovno odsvetujem to podjetje, ker se obnašajo malodane kriminalno.

Peter, te čisto razumem. Tudi v mojem primeru je bil LIP ČISTA KATASTROFA!

Ampak je zdej to čisto predolga zgodba.

Rada bi ti povedala samo to, da če si jim poslal PISNO reklamacijo, da zakon o varstvo potrošnikov pravi približno takole:

“Podjetje mora v zvezi s prejeto pismeno reklamacijo potrošnika odgovoriti pisno najpozneje v roku 8-ih dni”

kasneje bi ti lahko povedala tudi točne podatke o UR.

Kazen: 300.000 sit in več.

Upam, da sem ti vsaj mičkeno polepšala dan, večer, pravzaprav :-))))

Podal prijavo tržni inšpekciji zaradi več kršitev, med drugim tudi za to, ki si jo napisala ti, milena.

Peter L

Zanima me, če si kaj uredil v vezi z Lipm Bled?? Ker imam jaz iste probleme!! Prosim poročaj.

Škoda, da nisem tega prej prebrala. Tudi meni se dogaja isto. Katastrofa. Pri današnji konkurenci, da si privoščijo tak škandal. Nezaslišano. Odsvetujem nakup pri Lip Bled.

Tudi z mano so se poigrali BARABE. NIKOLI VEČ Z NJIMI- tecite stran.

New Report

Close