Meni je z njimi tudi uspelo medtem ko mi drugje ni 10 let. Zakaj? Ker sem resnicno bila na dietah, bog ne daj si privosciti pregrehe. Vadbe skupinske brezvezne, ker nas je prevec razlicnih oseb na njih, fitnes z osebnim trenerjem dobesedno umiranje na obroke. Tudi v Lineo sem dvomila ker mi je prvih nekaj obiskov bilo nenavadno to skrbno ravnanje z nami.
Jaz nimam za njih reci niti ene slabe besede, motiviranje, prehrana, vadba, pa se strije sem odpravila po prejsnjih drasticnih hujsanjih z neko terapijo ne vem vec kako se imenuje.
Meni je bil vsec najbolj osebni pristop in to da jim je mar. Niti centa mi ni zal! Danes po letu dni tezo sama vzdrzujem, jem vse, naucile so me kako in kaj in vsak dan za dobro pocutje hodim.
Tudi jaz same pozitivne izkušnje. S telovadbo pri njih sem dobila zeeeloo lep tonus kože, kljub temu, da sem tam pustila čez 20 kg. Če bi hujšala sama, bi bilo pri mojih 45. letih vse povešeno.
Ni mi žal niti centa, saj moje telo oz. koža predstavlja obleko, kijo nosim 24 ur na dan. In za tako pomemben kos oblačila mi res ni težko dati tisočaka na leto.
Pa tudi kolesarim, planinarim, smučam.., a je mišični tonus po obiskih pri njih čisto nekaj drugega.
Pa tisti občutek luksuza, ko si za urco, dve vzameš čas samo zase… Neprecenljivo.
Aja, pa stradanja niti pod razno ni. Kaj vam je, da se to lažete??