Najdi forum

LINEA SNELLA IN HUJŠANJE

LINEA SNELLA ne poznam, pa me tudi ne zanima.
Žalostno pa je to razmišljanje, da ti bodo tovrstni saloni pomagali pri hujšanju. Če bi kdorkoli se toliko gibal, kot v salonu in pazil na prehrano, bi bil zagotovo uspeh. Je pa dejstvo to, da ko nekaj plačaš, moraš tudi to izkoristit. Će plačaš vstopnico za v kino, potem greš v kino.
A ne bi bilo bolj pametno, namesto da greste na hujšanje v salon, zavijete v naravo in probajte z hitro hojo. Ampak ti sprehodi morajo biti redni, tako kot zahajanje v salon. Vrjemite, da boste sigurno bolj zdravo shujšali, pa tudi v denarnici se ne bo poznalo.

Moje razmišljanje pač!

So prosili mnenje oz. izkusnje nekoga,ki pozna to Linea Snella!

Sem napisal na koncu, a ne!

Moje razmišljanje pač!

Kako ste vse pametne…Če bi imele vse resnično dovolj znanja in lastne discipline, ne bi jamrale in za tiste, ki žal ne uspemo same, je potrebna strokovna pomoč! Linea Snella je zakon!!!

No jaz sem sla na prvi obisk in moj vtis je popolnoma drugacen… Vem, da bom morala dati kar nekaj denarja, ampa zal ocitno rabim zunanjo motivacijo… Morda bom po zacetnih izgubljenjih kilogramih lazje vztrajala, morda ne, vsekakor moram poskusiti. Terapevtka je bila prijazna, svetovalka strokovna, niso me omejevali pri hrani, postavili so mi realne cilje, nic ni bilo nezdravega… Zaenkrat precej pozitiven vtis… Bomo pa videli naprej…

Pozdravljene!

Strinjam se z Verono. Obstajajo precej cenejši načini oz brezplačni, razen, če imate preveč denarja. Vadite lahko smi( Obstaja ogromno literture, kjer si najdete, katere vaje so za vas primerne. Še najboljša in njcenejša pa je kar hoja po naravnih poteh.) Kar se tiče prehrane pa pozabite na vse diete, ker nobena ni učinkovita, ko prenehate jesti po dieti, se ponovno zredite. Za trajno ohranitev tel. teže vam priporočam (preverjeno) metodo po Montigncu.
Preberite si knjigo PREHRANA PO MONTIGNCU, predvsem pa nehajte preštevati kalorije, ki popolnoma nič niso pomembne. Več si preberite v knjigi.

Veliko uspeha vam želim
Lp Martina

a ni tale montegniac umrl v 60 letu starosti, ocitno njegova dieta le ni tako super
mogoce se res ne redis sam si se kdaj prasala kako je z zdravjem
sicer pa vsak po svoje, je pa dejstvo ce ne spremenis nacina prehranjevanje ti nobena dieta ne pomaga na dolgi rok, sam vec pa vec kil mas na konc

lp

1. zgrešila si temo
2. za trditve nisi podala nobenih argumentov
3. tukaj večina zagovarja ravno to, kar omenjaš na koncu: spremenjen življenski slog (zdrava prehrana + gibanje)

1. mogoce res ni prava tema je pa res da je umrl

2 dejstvo je da nobena locevalna dieta ni zdrava in da je clovesko telo in hormoni v njem narejeno za uravnotezeno prehrano ki v vsakem obroku vsebuje beljakovine, oglikovehidrate ( z nizkim glikemicnim ideksom ) in dobre mascobe ( olivno olje mandelni avokado )

3 super vsaj nekje se strinjava 🙂

lp

Hodila v linio snello več kot eno leto, pomaga, vendar pozor, da vas ne nategnejo tako kot so mene!
Še vedno čakam na svoj denar, ker nisem bila zadovoljna z uslugami…čakanje na vrsto, kljub določeni uri, v salonu je mraz in če čakaš v spodnjem perilu… itd! Jaz se ne grem več, ker je pa zeloooooooo drago hočem svoj denar za neizkoriščene terapije nazaj, če ne bo šlo drugače pa po uradni poti, poznam dost pravnikov!
Punce previdno!
Prfoksa

Hodim v salon LS in sem zadovoljna. Priznam, da se z večino navedenega strinjam … res bi lahko denar porabila drugače. Res je tudi, da če bi se sama držala tega kar mi svetujejo v LS, bi shujšala. Ampak hodim v salon in se počutim odlično. Zavedam se dejstva, da bom morala delati na sebi tudi po zaključku “programa” in zavedam se, da mi nihče ne zagotavlja nobenih čudežev, četudi sem plačala kar nekaj denarja.
Moje mišljenje je, da je ta salon za tiste, ki ne pričakujejo, da jim plačilo zagotavlja izgubo kil. Plačilo ne zagotavlja garancije, da boste izgubljene kile tudi zadržale. Nikoli ne bi vedela o čem govorim, če si ne bi privoščila 3 mesece LS. Zato svetujem tistim, ki si to lahko privoščite in ne pričakujete, da boste za vsak plačan euro trajno izgubile 10 dag maščobe, da si jeseni (to je v obdobju ko vsi dobro jin preveč jemo in pijemo) plačate par obiskov in v svoj vsakdan vnesete malce razvajanja, predvsem pa si na boke ne naložite maščobe, ki jo je spomladi potrebno izgubiti.
V dveh mesecih sem izgubila 6 kil in pred mano je še en mesec programa. Upam, da bom izgubila še 2 kili in potem bom letos zadovoljna paradirala v kopalkah po plaži. Stavim, da bo moja samozavest večja kot moja rit … malce za šalo, malce pa zares :))

Jutro zadovoljna3.
Vse čestitke k izgubljenim kg. Previdevam, da ne rabiš izgubiti veliko kg – ne vem no, tako sem razbrala iz tvojega posta, me pa zanima, kaj konkretno ti delajo na LS. Vem, da ti predpišejo dieto, ampak mene bolj zanima, če ti delajo kavitacijo ali kaj drugega.

Potem bi me še zanimalo koliko si izgubila v cm, ker je ta podatek zame dosti bolj pomemben, kot pa kg?
In pa ali se doma kaj gibaš, predvsem ukvarjaš s športom?

Hvala.

lp

no, jaz sem povesem razočarana. Res da ti obljubijo lepe rezultate in to dokler ne dosežeš, vsaj tako naj bi bilo. Potem pa se s časoma izkaže, da pa je vseeno časovno omejeno in za -20 cm dajo max 2 meseca. tehtajo te 2x na dan, kar je meni osebno preveč obremenjujoče in ne vpliva psihično dobro. Res da smo si ljudje različni, da bo to na nekoga pozitivno vplivalo, name ne. Poleg ze zdrave prehrane, se pri meni ne vidi rezultatov s samimi napravami, ki ti jih nudijo. Osebje je nefleksibilno, po moje bi se malo tudi morali prilagajati nam, ki jim dejansko nosimo denar. Ne pa da ko ti cm ali kg ne grejo dol, ker pač naprave niso nič kaj posebnega-magičnega kot oni propagirajo, pa te posiljujejo s dietami, za katere jih jaz osebno ne morem upoštevati, ker ne jem mesa, ali pa se mi niti ne zdi zdravo. Nikjer v pogodbi drage moje pa ne pise, da bos morala na dieto, kar sem jih sama pred podpisom pogodbe tudi vprasala. Zahtevajo pa zdravo prehrano. 🙂 to si pa lahko vsak po svoje tolmači.
Pa še to, ko sem zbolela in pravočasno javila izostanek, je bilo njihovo prvo vprasanje, da moram plačat, če prinesem denar. Z vročino 39, bom šla plačat? Nehumano. Pa to še ni vse. Ko prideš s bolniške, jim moraš dostavit bolniški list, kot delodajalcu?! Smešno, pa še plačaš jim. Potem pa ti še zatežijo, da ti bodo naredili uslugo in podaljsali termin, ker sem imela sreco in sem med boleznijo shujsala. Jaz osebno sem zelo razočarana in ko grem proti salonu se mi vse stemni, tja grem z velikim odporom in komaj cakam, da koncam,…če bom sploh zdržala do konca.
Res škoda zaupanja, časa, živcev in seveda denarja.

Se popolnoma strinjam z napisanim, moje izkušnje so enake…..

New Report

Close