Najdi forum

Linea Snella

Danes sem se odločila za brezplačni pregled pri njih. Zanima me, če je katera že bila v takšnem centru in kakšni so bili rezultati? Vse skupaj se mi zdi kar precej drago, tako, da mislim, da bom temeljito premislila, če se bom odločila za celotno terapijo. Po mojih izračunih bi tam “pustila” min. 200.000,00 SIT. Hm…?!?

Tudi jaz sem se svoj čas kar konkretno spogledovala s tem salonom, sem tudi poklicala in svetovala mi je zelo prijazna gospa, povprašala je po moji telesni pripravljenosti, prehranskih navadah, vse jo je zanimalo, nato pa mi je okvirno predlagala, kaj bi bilo zame zanimivo. Po tem pogovoru sem se počutila: “Ja, zdaj pa bo!”

Potem pa sem začela malce preračunavati, seštevati stroške obiskov in sem ugotovila, da je stvar za moj žep kar nekako draga. Odločila sem se, da če imam voljo hoditi k njim, na njihove terapije, jo imam tudi za sprehode, priložnostni tek, sobno kolo, izlet v hribe itd. Te, druge aktivnosti so precej cenejše, bolj sprejemljive, nudijo mi dovolj zadovoljstva, da lahko pri tem vztrajam, pa še slabe vesti nimam zaradi porabljenega denarja. S “svojimi” športnimi aktivnostmi, nasveti za to usposobljenih in prebiranjem strani med.over.neta in strani moj.trener.com sem pridobila veliko nasvetov, počistila “podstrešje”, nekaj so me naučili drugi, večino sem se naučina sama. In rezultat – izgubila sem tiste nujne kilograme, ostalo bo potrebovalo še nekaj časa, izboljšala sem svojo prehrano. In kar je najboljše, to traja že kar nekaj časa, zato si upam pričakovati, da bo tak način življenja uspešen tudi v prihodnje. Ne pa, da se bom, ko bo minila še ena zima, še bolj pa pred poletjem zopet držala za glavo: “Le kaj sem storila.”

Pred časom sem v tujim medijih prebrala nekaj zelo simpatičnega, nisem prevedla, ker najbolje zveni v originalu. Torej, od kod problem s težo:
“Niso ti vuki navucli, nego so ti zubi natukli.”
Vsakič ko pomislim na ta stavek, se kar nasmehnem.

Naj te nasmeh spremlja na sprehodih in pri drugih športnih aktivnostih.
Srečno.

Ja, čisto se strinjam s teboj. Sem si rekla le to, da pa grem vseeno pogledati, da vidim pri čem sem in kaj moram narediti s seboj. No, jaz sem nekaj računala in prišla do tega, da če bi želela izgubiti cca. 10 kg, bi tam pustila okoli 200.000,00 SIT, kar pa je veeeliiikooo preveč. Za to imam že malce več kot za 2 leti fitnesa ali pa si kupim eno “ornk” dobro kolo ali… pač nekaj v tem smislu. Grem pa vseeno… že iz firbca. Samo, da mi ne bo potem tam rekla, da “mi ni več pomoči” in me bo totalno spravla v depresijo.:(

Živio, glih berem to, pa ne morem, da ne bi komentirala. Moja prijateljica je probala to in rezultati. Porazno, na kilah in v denarnici. Zavijali so je v neke folije, dobila dieto, hodila redno tja. V začetku je dobro kazalo, zgubila nekaj celulita, nekaj kil. Po približno dveh mesecih pa je nehala. Vse se je povrnilo nazaj, denarnica je bila prazna. O hujšanju je bilo tukaj že toliko povedanega, da boš sigurno našla kaj primernega zase. Hujšaj počasi, saj veš, dolgoročno. Tistih 200 jurjev pa veži na banki in ko boš shujšala si kupi kakšno lepo cunjco ali dve za nagrado.

LP

Se popolnoma strinjam s tabo Tonka!

No vidiš kako je vse preprosto. Povprašaš na ta forum in se ti odprejo oči, počisti glava, denarnica pa ostane zaprta in jo lahko odpreš za nakup nečesa, kar si že dolgo želiš, pa je predrago.
Jaz ti je lepo napisala, da se pojdi sprehajat…. je zastonj, zdravo, pa shujšaš. tri muh na en mah. Kaj še hočeš?
Tudi stavek “Nisu ti vuki natukli, nego so ti zubi natucli” si velja zapomniti in se vsakič, ko segamo po “grehih” spomniti nanj, da se vsaj nasmehnemo ali pa si celo premislimo, da bi “grešili”.

Počasi se daleč pride – tudi zastonj. V salonu pa za to počasnost draaaaaaaaaago plačaš.

New Report

Close