Najdi forum

linea negra

oj punce!

neki me zanima? a so se vam naredile tele fajne čtre ke čez trebuh, da se ve kje je desno in kje levo? in pa v katerem tednu? jaz sem sedaj v 20 t pa še ni črte..sej ne da bi jo hotla met al pa kej sam zanimivo se mi zdi kako se enim naredi enim pa ne.

lep sončni dan!
lara 19t 3/7

Jaz jo imam, sem že mislila, da je tokrat ne bo. Ta teden se je prikazala od popka navzdol. Aja, 31. teden. Je pa precej manj vidna kot v prvi nosečnosti.

Mislim, da mi tale pikec pigment jemlje. Imam že čisto blond dlake. Lase sem si šla kar pobarvat :)))

Jaz je nimam … … :((( Sva ravno zadnjič z dragijem študirala in čekirala, če se slučajno kje pojavlja … a ni sledu … :))

Lp, Bgv

Ja, jaz pa imam to levo-desno črto :))
Naredila pa se mi je nekje pri 24t. Ali pa še kasneje.Prav zanimivo. Zakaj se to naredi?
Pigmenta imam pa toliko, da me nekateri sprašujejo če sem bila v solariju 🙂 Če bi videli moj bbeli buši:):):)

Lp, E.

Jaz nimam nobene crne crte… Imam pa tezave s strijami, ki to so al pa tudi niso… hi, hi, hi…

Ampak linea negra – kaj pa je to??? Ampak sej ta itak zbledi, tak, da mi je vseeno ce jo fasem…

:):) 🙂 🙂 ::::) :))))))) Joj, kolk se meni mesa. Ljuba dusa, zdaj je pa ze cajt, da grem dol z neta. Pa, pa

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

to pride kasneje … proti koncu. .. ja no … enim pa prej 🙂

Jaz sem jo dobila tam okrog 28. tedna, najprej debelo do popka in nato še tanko do vrha trebuha. Ta zgornja je izginila kmalu, spodnja pa je bila vidna še cca. leto in pol po porodu.
V našem koncu pravijo, da se naredi zato, da novorojenček najde pot do hrane – bradavice so tudi zelo temne.
LP, T.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Sej vem da težim ampak to je linea fusca in ne linea negra.

oz če govoriš o strijah pa seveda to ni linea fusca jaz sem mislila da misliš črto od popka navzdol. res vas rada berem ko vas takšne malenkosti razveselijo, da bi vas bilo več takšnih.

V knjigi piše, da je to linea negra.. Za linea fusca pa prvič slišim 🙁 Kje je potem linea negra?

jest ne vem, nas so tko učili na babiški šoli, sem pa preverila in v Lavriču, ki je na žalost še vedno edini Slovenski učbenik take vrste tudi piše fusca, sam se ne bom stran dala za to vendar fusca pomeni rjavo negra pa črno ali ne? Primorke povejte jest nisem sigurna v pomen besed. V kateri knjigi ste pa ve našle to ?

sem preverla še drugot definitivno linea fusca

Pri predmetu Nega žene smo imeli napisano linea negra, za linea fusca pa še nisem slišala.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Oi Larci,

mi2 sva ravno ta vikend raziskovala nove spremembe na mojem telesu in glej nasla sva tudi tole lineo negro…nahaja se na predelu od popka navzdol, je pa se tako blage rdece-modre barve, da jo jaz brez ocal res ne bi nasla :))))

lp, teja

hmmm jest sem do zdej samo linea negra zasledila v vseh knjigah in pogovorih. strije so povsem nekaj drugega. mogoče sta pa 2 izraza za eno in isto stvar 🙂

…ja kar sem literature prebrala in moram rect, da je ni blo malo, povsod pise linea negra…strije so absolutno neki druzga…kaj zaboga pa je linea fusca? grem mal pocekirat…

papa, teja

Meni se je tud začela kazat ena bleda črta nad popkom pa baje pod popkom tud malo(to so drugi rekli,jaz jo ne vidim)…….;)

Sem pa v 32.tednu in sem bla prej ziher,da je ne bo,ker sem pač predvidevala,da se to pojavi nekje na sredini nosečnosti.

Naj bo linea ta ali ona,važno,da mali migeci notri uživajo:))))

Pošlji oblikovano (19-02-04 10:45)

Pri meni ni nobene sledi o črti. sem orng vse pregledla. Mogoče še pride, če pa ne, pa tudi dobro.

Kristina 26t

Meni se je pojavila zdaj v 18 t, taka bleda, pod popkom.

Jaz je tudi še nimam….
lp, S 26 t

New Report

Close