linea negra
Jaz nimam nobene crne crte… Imam pa tezave s strijami, ki to so al pa tudi niso… hi, hi, hi…
Ampak linea negra – kaj pa je to??? Ampak sej ta itak zbledi, tak, da mi je vseeno ce jo fasem…
:):) 🙂 🙂 ::::) :))))))) Joj, kolk se meni mesa. Ljuba dusa, zdaj je pa ze cajt, da grem dol z neta. Pa, pa
Jaz sem jo dobila tam okrog 28. tedna, najprej debelo do popka in nato še tanko do vrha trebuha. Ta zgornja je izginila kmalu, spodnja pa je bila vidna še cca. leto in pol po porodu.
V našem koncu pravijo, da se naredi zato, da novorojenček najde pot do hrane – bradavice so tudi zelo temne.
LP, T.
jest ne vem, nas so tko učili na babiški šoli, sem pa preverila in v Lavriču, ki je na žalost še vedno edini Slovenski učbenik take vrste tudi piše fusca, sam se ne bom stran dala za to vendar fusca pomeni rjavo negra pa črno ali ne? Primorke povejte jest nisem sigurna v pomen besed. V kateri knjigi ste pa ve našle to ?
Meni se je tud začela kazat ena bleda črta nad popkom pa baje pod popkom tud malo(to so drugi rekli,jaz jo ne vidim)…….;)
Sem pa v 32.tednu in sem bla prej ziher,da je ne bo,ker sem pač predvidevala,da se to pojavi nekje na sredini nosečnosti.
Naj bo linea ta ali ona,važno,da mali migeci notri uživajo:))))
Pošlji oblikovano (19-02-04 10:45)