limit in banka
Februarja zacnem delat preku studentskega servisa, do takrat pa sem brez dela in tako brez denarja…ker tako in tako moram odpret racun pri eni banki, da mi bodo lahko tja nakazovali denar, me zanima kje imate racun odprt vi in ali je pri tej banki mozno dobiti redni limit in v kaksni visini (takoj ob odprtju) – sedaj sem brez denarja in bi mi prisel kaksen limit prav, potem ga bom pa z mesecnimi prihodki pocasi pokrila.
Jst imam študentski račun pri Banki Domžale in sm že takoj dobila limit 30.000,00 SIT. Ubistvu pripada zraven tega računa 🙂 Ti pa ob določenih pogojih dajo tut višjega, sam za to pa nevem kakšna dokazila rabiš…
Banka Domžale? Domžale imajo svojo banko? A se ti zajebavaš :)))) ?
lp ajs
Vsaka banka ti odpre račun(sploh če si študent). Ljubljanska in Gorenjska 100%, pa še 30.000 limita dobiš takoj. Vsaj pri Gorenjski je tako.
ajsi…kaj si ti mislu da so Domžale VAS? :))) Mamo svojo banko, ki sicer spada pod skupino NLB..ali ipak :))
hm…čak kaj mate zdaj Ljubljansko banko al Domžalsko banko :))) ?
lp ajs
tisti, ki se dela norca iz Domžal naj povem nekaj: Domžale so najbogatejša občina v Sloveniji, če te slučajno zanima.
Poleg tega pa imajo banko, ki se ji reče banka Domžale.
In to vem celo jest, ki sem iz Kranja, kjer je sedež Gorenjske banke.
Ja limit dobiš takoj pri odprtju računa, vendar se višina spreminja glede na banko, seveda obstaja možnost, da zaprosiš tudi za izredni limit.
:)))) jao, lokalpatrioti
lp ajs
večje malomeščanske scene kot v domžalah pa še svet ni vidu.
vsi se kao neki poznajo, pa hodjo na pijačke, vse neki sliči na neko idilo…
za hrbtom pa sam opravljajo.
pol se pa še grejo kdo ma lepšo bajto pa boljši avto.
uredu, prou, sam slučajno vem kako je tam, tko da mi ne buč prodajat da je to en “wonderland”.
**** a bunch of peasants trying to be cool.
ej…wonderland si narediš sam…in ni pogojen z ničemer
da Domžale sliči na idilo je pa tvoje opažanje…jst prvič slišm:)
drugač je pa valda boljš, da poznaš več folka, kokr pa da niti ne veš, da je tvoj sosed v bistvu tvoj bratranc?
LP
nevem no, men so te zlagani odnosi pa neke rutine tok mim da res ni.
in domžale so prou leglo tega.
na kozlanje mi gre res.
drgac je kokrtok lepo tm, sam ta folk me moti.
vsak ***** ma skuterja, pa snezne sani, pa tak sranje, sam da se duva pred sosedi.
obvezno treba it na pocitnice nekam, sam da se pred sosedi delajo, pol pa za 4imi stenami kruh pa vodo zrejo, k za rugo ni.
pol pa hodjo v razne racke, mocarta, pa se ene par takih beznic, in vsak k pride not se poznajo, pol pa sam da gre mal stran, ze osirajo…
krneki je to, navzven res slici kot da so vsi neki nice, vbistvu se pa se bl fucked up k ljubljancani.
no sej, da ne bo sam cez domzale padal, maribor je pa mesto zivih mrtvecev, skofja loka je mrtvo mesto, novo mesto je zamorjeno, kranj je vse sko en dimnik, jesenice so ena cefurska opecnata tema, koper, piran, izola je postalo eno penzionisticno sranje z obcasnimi zuranji ko se ga folk usuje pa picke kurbajo. se kej bi lahk nastel, no okol tega je pa navadno selo kmetov in kmetic, ki mislijo da so “in” ce poslusajo metal, ker bi radi se na kaksen drugacen nacin povedal da so “drugacni”…
thank you:)
vaaa, kje jst živim:)) kdo bi si mislu
drugač pa za domžale velja, da se nikjer nič ne dogaja
kje pa je teb sploh kul?
LP
Domžale so umetno naselje, ki so ga ustvarile migracije! Rajo, ki je pritiskala proti Ljubljani, so ustavili na pol poti! Domžale nimajo nobene kulturno-zgodovinske vrednosti in identitete! Je umetno mesto,ki se je na podlagi želje po uveljavitvi popolnoma skomercializiralo in materializiralo!
Forum je zaprt za komentiranje.