limit
Nekaj me zanima, glede limita….. ko ti limit preteče in ga je potrebno podaljšati…greš na banko, izpolneš tisto potrebno in pol čakaš par dni, da ti oziroma če ti odobrijo le tega.
No,…. zdej me pa zanima…. po novem je potrebno prinesti potrdilo o šolanju, če si študent in imaš limit. Če pa si prijavljen na Zavodu za zaposlovanje in dobiš socialno pšomoč, ti limit ne pripada več, oziroma ti pripada le 20.000 sit, plus to, da ti spremenijo bančno kartico in moraš še neke prispevke za vodenje računa plačevati.
No, nima veze….sam nekaj me zanima….. če si ti namesto študenta IZREDNI DIJAK in prineseš na banko potrdilo o šolanju, a ti pol vseeno odobrijo ta limit (40.000 sit)?
vse je odvisno smo od banke,če bo v tebi še videla nadaljni zaslužek in dobro stranko ,se ziher da kaj zment,sploh pa za limit 40jurjev,ponavadi so limiti par sto tisoč in naprej,odvisno od plače oz.pologov.ja vidiš,če imaš probleme,si sama polagaj vsak mesec 40jurjev,si jih sposodi če nimaš, položi in pol dvigni in vrni in limit ti je podaljšan glede na pologe,vsaj pr nas se da tako.