limfna drenaža
Pozdravljeni!
Na internetu sem si prebrala kko to deluje pa mi je vseeno ostalo še nekaj vprašanj. Že nekaj let mi zatekajo roke in sicer ponoči toliko da zjutraj kar nekaj časa ne morem niti šalice dvigniti. Občasno mi zatečejo tudi oči. No zato sem začela razmišljato o limfni drenaži.
Prejšnji mesec pa sem imela zelo hudo hiperstimulacijo jajčnikov in je prišlo tudi do izliva tekočine v trebušno votlino in pljuča(zaradi pomankanja beljakovin). Iz trebušne votline so mi vedo večkrat spunktirali.Pri odpustu mi je bilo rečeno da se bo ostala tekočina počasi izločila iz telesa.
Zdaj me zanima če bi tudi temu mogoče kaj koristila limfna drenaža?
In pa še..na obali sem našla dva centra ki to delata in sicer:
Masaže v Wellness centru Justinopolis v Kopru in Hoteli Bernadin.
Kaj vam je mogoče znano če so strokovno primerni..oziroma če mi lahko koga priporočate(do Ljubljane)
Mogoče tudi na mail.
Najlepša hvala za vaš odgovor
Spoštovani,
ker ne poznam izvajalcev limfne drenaže na vašem koncu vam svetujem, da pokličete v oba centra, poveste svoje težave in povprašate za nasvet, kdo vam lahko pomaga in po kakšni metodi to počne. Vsekakor naj bo zdravstveni delavec po izobrazbi, ki ima opravljeno dodatno izobraževanje iz limfne drenaže.
Mogoče pa se nam bo javil kdo, ki je tovrstno zadevo že preizkusil na svoji koži.
VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO,
Forum je zaprt za komentiranje.