Najdi forum

limfna drenaža

Ali je že katera bila na limfni drenaži in kakšni so učinki?

LP

Jaz sem bila pred kratkim. Gre za zelo smešno zadevo in sicer ti zmasirajo samo en del telesa, jaz sem seveda rekla za noge. Z zelo rahlimi gibi mi je 45 minut masirala obe nogi, ampak samo zgoraj, ker baje se tam nabira celulit.

Če se kaj pozna ne vem, ker sem bila samo dvakrat. Pri sebi nisem videla kakšnih večjih sprememb.

Pozdrav.

Bojim se, da je to bolj “ropanje” naivnih potrošnikov. Masiraš se prav lahko tudi sam, kreme se pa tudi dobijo (npr.Afrodita).
Res pa je, da sama nisem poskusila.
LP!!!

Zdravo!

Sama poznam tako limfno drenažo kot ročno masažo. Moram priznati, da mi obe zadevi zelo dobro deneta. Redno tedensko hodim na masažo celega telesa, ki jo občasno zamenjam z limfno drenažo. Jaz sem zelo navdušena, ker mi masaža pospeši krvni obtok in noč po masaži vedno zelo dobro spim. Opazila sem tudi pozitivne spremembe na koži, ni več suha, ni mozoljev…. Redno se masiram tudi sama, vendar tega ne moreš primerjati, že samo zaradi eno-urne relaksacije, ki v tako divjem času res paše.

In samo, da vas posvarim, če boste poskusile enkrat (in seveda imele srečo, da naletite dobrega maserja) se boste zelo težko odrekle takemu užitku. Dobro dene za dušo in telo.

LP. P.

Ojla Pika!

A nam lahk priporočiš kakšnega “dobrega” maserja;-)?

lep pozdrav,
Abba

PIka ali lahko zaupaš kam hodiš na masaže

Punce zdravo!

Na enega “dobrega” sem naletala v Laškem (zdravilišče), pa kaj ko ti lepi trenutki tako hitro minejo.
Na redno tedensko masažo pa hodim k g. Lidiji (MB). Posebej zadovoljna sem odkar izvaja tudi posamezne elemente tajske masaže. Moram priznati, da me po masaži vedno zebe, kar je menda dober znak (ker je močno povečana prekrvavitev). Meni masaža zelo dobro dene in za nič na svetu je ne bi zamenjala za kaj drugega.

LP. P.

New Report

Close