Najdi forum

Spostovani

Pred nedavnim sem v erektivnem stanju penis veckrat potisnil navzdol. Tedaj to ni nic kaj bolelo, a od tedaj penis vidno bolj nestabilen in povesen, kar je najbolj ocitno v poltrdem stanju, ocitno tudi tezje dobim erekcijo, a ko jo dobim je trdota videti v redu, sedaj imam tudi zelo rahel, komaj zaznaven pekoc obcutek v trebusnem nad vznozjem penisa nekoliko na levi, ki je morebiti povezan s tem. Po brskanju po internetu sem prisel do zakljucka, da sem si poskodoval “suspensory ligament” penisa. Zanima me ali se vam diagnoza zdi pravilna in ce da, ali je ligament pretrgan ali samo pretegnjen. Kaksni so mozni nacini zdravljenja, kdo taksno zdravljenje ali operacije izvaja pri nas? Kako tvegan je poseg? Prosim za pojasnilo anatomije ligamenta. Moja starost je 45.

Lp

Spoštovani!

Po opisu poškodbe je možno, da ste si nehote poškodoval ligament. Kot vsak ligament je možnost da boste imeli bolečine nekaj dni, da se zaradi poškodbe manjših žil se pojavi plavica itd.

Načeloma, kot pri vsaki lažji poškodbi ligamenta, zadošča počitek, analgetik (zdravilo proti bolečini) po potrebi in postopno vrnitev v normalno aktivnost.

Priporočam tudi, da pazite pri obremenitvah!

Lep pozdrav!

New Report

Close