Najdi forum

Zanima me, ali katera pozna trgovino Lidel (ali nekaj takega podobnega) v Italiji in kje se nahaja.
Hvala za odgovor!

lp, mojca

lidl je veriga trgovin povsod po evropi in v kratkem bo prišla tudi k nam…sicer točno za italijo ne vem, za avstrijo pa vem da je na poti v beljak

lp, lara

v stari Gorici, malo naprej od prehoda Vrtojba (zraven Famila)

Ker je roba v Lidlu take “ŽNJ” kvalitete bodi vesela, da ne veš, kje se nahaja.

No, ravno žnj kvalitete ni, ne vem sicer kaj bi kupovala. Mi kupujemo prehrano – v tem pri Stari Gorici- velika izbira in v redu cene. Lp M

Cene so nikakve, roba pa še bolj. Vem, je tašča nekaj časa imela popadke in je kupovala tam (vodeno mleko, detergenti-ni da bi govoril, na gobico moraš zliti skoraj pol flaše, da se mal speni, pršut-prvak v smrdljivosti) skratka roba dvomljive kvalitete (škoda še tolk mal dnarja za tak šit). Na koncu smo vsi protestno odklanjali to hrano in se je še tašča unesla.

No po moje je najboljše, da se sama prepričaš, lp M

LIDL v stari Gorici … odvisno na katerem prehodu greš v Italijo … Če greš v Rožni pač zaviješ levo in sam naprej (v bistvu proti Vrtojbi) … kot so ti že povedali zraven Famile (iz Vrtojbenske strani greš v krožnem pač izhod proti Gorici in na semaforju desno) …

Lp, Bgv

Ja @, si nisi zastonj nadela imena afna.
A veš, tisti, ki imamo bolj plitke žepe, z veseljem kupimo npr. sir ementaler, ki mu prav nič ne manjka, je pa cenejši kot drugje. Tudi “zdenka” sirčki so super, testeninam tudi nič ne manjka, da ne govorimo od paradižnikove mezge z baziliko, pa prepečenec, celo nutella, ki je pri nas 2x dražja,
vsekakor verjamem, da se je lažje pohvaliti, da si kupil neko znamko…ampak verjamem, da imajo tudi v Italiji neke predpise, ki zagotavljajo kakovost hrane, in še noben od nje ni umrl.
Se pa strinjam, da pršut ni tak kot od Krasa, smrdi pa ne. Salame so (le nekatere) prav dobre, ne morejo pa se kosati z Mip-om. Mortadela pa je itak.

Veš kaj, tudi jaz ne sodim v kak high class slovenskega življa, vendar bi trikrat premislila preden bi konzumirala hrano iz Lidla.

Mi v Lidlu kupimo izdelke: Kinder, Nutella, Lions čokoladke, Smarties…, toaletni papir in obvvezno papirnate robčke. Lani smo po smešni ceni kupili disneyeve termo nogavičke z bremzicami, klavirček je super, plastelin, avtomobilčki…
Kupujemo v Gorici, kje je, pa so že odgovorili.

lidl, ne lidel

New Report

Close