lichen sclerosus et atrophicus
Da, lahko bi šlo za to bolezen.
Pristopa sta dva: odvzem delčka za histologijo ali pa poizkus terapije in odvisno od uspeha terapije nato odločitve za naprej.
Lp
Težko sodim na podlagi opisa in slike, če je koža neelastična in zadebeljena, potem je potrebna nega s kremami, če je vnetje, potem so potrebne kreme z aktivno vsebino…..
Torej sledite navodilom, ki jih boste dobili!
Lp
Pozdrav!
Koliko časa jih imate? Se širijo? Koliko ste stari?
Varianti sta dve: manj verjetni so kondilomi- virusna spolno prenosljiva okužba, druga bolj verjena pa so nenevarni kožni izrastki.
Pošljite mi še te podatke.
Lp
Pozdravljeni, najprej bi se vam rad zahvalil za vas ogovor,star sem 22 let imam jih ze vec kot 1 leto,naj povem da me ne bolji in ne srbijo, v enem letu je morda kaksen vec vendar ne veliko. Naj se omenim da sem 3 tedne mazal s canestenom vendar niso izginili. Ali priporocate kaksno mazilo ali kako bi se lahko znebil tega?
Pozdravljeni upam da ste dobili prejšnji odgovor, star sem 22 let in to imam ze vec kot 1 leto, izpuščaji me ne pečejo in ne srbijo uriniranje pa je tudi normalno, v enem letu imam mogoce kaksnega več niso se pa bistveno razširili, naj še povem da se najbolj vidijo in postanejo beli med tusiranjem ko pridejo v stik z vodo cez dan pa kot da tekocine nebi bilo notri. Predlagate mogoce kaksno mazilo ali kaj podobnega? S Canestenom sem mazal 3 tedne in ni bilo nič boljše. Hvala za odgovor
[attachment=0]022B399A-0EC5-46BC-AD24-81E881D223C8.jpeg[/attachment] Pozdravljeni danes sem opazil da se mi je nekaj naredilo na penisu izgleda rdeckasto in veliko kot nekaksen pik komarja zanima me za kaj bi lahko slo? Naj vam se povem da me nic ne srbi ne pece in ne boli. Ker pa sem brskal po internetu in videl razne stvari me je zacelo skrbeti da nebi slo slucajno za raka penisa? Hvala za vas cas in odgovor.
Lp