Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Farmacevt svetuje Liberin – dojenje

Liberin – dojenje

Spoštovani,

sem mati 5 mesečne dojenčice, ki jo polno dojim. Hkrati pa imam revmo (sakroielitis, če sem prav napisala:); zadnje čase me močno bolijo sklepi desne roke, pa tudi hrbtenica, križ… verjetno tudi zaradi nošnje otroka.
Na TV sem zasledila prispevek o tem prehranskem dopolnilu, poklicala sem tudi podjetje, ki ga trži in se zanimala glede uporabe. Tam so mi zatrdili, da z jemanjem tekom dojenja ni nič narobe, vendar se zaradi boljšega občutka obračam še na vas (bi naj bili objektivni:).

Kot drugo me zanima uporaba Daktarin oralnega gela. Dojenčica je namreč že v drugem mesecu imela glivice v ustih, po nasvetu pediatrinje pa si bradavic nisem mazala še sama (saj se glivice naj ne bi prenesle, ampak so se:( Daktarin oralni gel dajem punčki, hkrati pa si večkrat dnevno mažem bradavici tudi sama. Sedaj se nisem mazala 2 dni in glej ga zlomka – spet me vse srbi, po koži pa kot majhne pikice:( Ali je kaj narobe, da ta gel uporabljam tako dolgo oziroma kako dolgo časa lahko ta gel dobiva dojenčica (tudi dva, tri mesece?).

Hvala za vaša odgovora,
Tamara

Pozdravljeni!
Liberin vsebuje nenasičene maščobne kisline, naravnega izvora in menim da ne more biti nič narobe če dojite. Glede Daktarin oralnega gela pa bi vam svetoval glede na to da te težave potekajo že tako dolgo, da se pogovorite s svojo pediatrinjo.

Sebastijan Mršek, mag.farm., spec.

New Report

Close