Liberin – dojenje
Spoštovani,
sem mati 5 mesečne dojenčice, ki jo polno dojim. Hkrati pa imam revmo (sakroielitis, če sem prav napisala:); zadnje čase me močno bolijo sklepi desne roke, pa tudi hrbtenica, križ… verjetno tudi zaradi nošnje otroka.
Na TV sem zasledila prispevek o tem prehranskem dopolnilu, poklicala sem tudi podjetje, ki ga trži in se zanimala glede uporabe. Tam so mi zatrdili, da z jemanjem tekom dojenja ni nič narobe, vendar se zaradi boljšega občutka obračam še na vas (bi naj bili objektivni:).
Kot drugo me zanima uporaba Daktarin oralnega gela. Dojenčica je namreč že v drugem mesecu imela glivice v ustih, po nasvetu pediatrinje pa si bradavic nisem mazala še sama (saj se glivice naj ne bi prenesle, ampak so se:( Daktarin oralni gel dajem punčki, hkrati pa si večkrat dnevno mažem bradavici tudi sama. Sedaj se nisem mazala 2 dni in glej ga zlomka – spet me vse srbi, po koži pa kot majhne pikice:( Ali je kaj narobe, da ta gel uporabljam tako dolgo oziroma kako dolgo časa lahko ta gel dobiva dojenčica (tudi dva, tri mesece?).
Hvala za vaša odgovora,
Tamara