Najdi forum

Odločamo se za gradnjo montažne hiše. Naleteli smo na ponudbo Libelle. Zanima me, ali kdo njihovo hišo že ima, predvsem pa dobre in slabe strani njihove 3-litrske hiše.kako je s postavitvijo, monterji? Kako hitro jo postavijo, kako hitro se lahko vselimo, če se odločimo za ponudbo na ključ. Ali so res vredne svojega denarja?
Zanimajo nas predvsem konkretne izkušnje in mnenja.

Lahko ti rečem samo to, da sem po preučitvi njihove sestave sten bil zelo razočaran.
Garancije na “3 litrsko” hišo ti seveda ne dajo, cena pa je kar bistveno večja od naših proizvajalcev.
Če si se odločila delat montažno, pojdi do Kagra.

sej ni sam kager, so še ostali na slovenskem trgu. pa tud avstrijski ali česški trg je primeren za povprečen slovenski žep.
samo pazite pri izbiri izvajalce, nekateri znajo zelo veliko govoriti, pa malo naresti….

Midva sva dala ponudbo za Libella hišo letos začetek leta. Ponudba je bila 43 MIO. Čisto precenjeno. Ostali ponudniki so bili za isto kvadraturo od 5-10 MIO cenejši. Poleg tega se še vsak premik stene od standardnega položaja plača kar precej. Trenutno hišo gradiva sama in cena ni primerljiva (ceneje). Lahko si jo pa ogledaš v Gradcu zraven IKEA. Je postavljenih veliko hiš. Ti pa svetujem, da si od teh hiš ogledaš pokanje sten po kotih. Vsi imajo za izgovor hitro izgradnjo, kar pa po moje ni razlog. Nisem ravno prepričana za Libella hišo, ampak takrat sta se gradili v Sloveniji prvi dve. LP

komentiral bi samo pokanje;
če je to montažna, je to posledica sralcev, ki nimajo urejeno kar se tiče lesa;
če je prav, se les seka, takrat ko je treba ( ko miruje ), žaga kakor je treba in suši kakor je to treba;
proizvajalci montažnih hiš pa kupujejo les ne glede na to, kdaj je bil sekan, ….,

potem pa “dela” še na hiši, to pomeni da se “premika”, kar ima za posledico pokanje knauff-a

ta efekt sicer ni mogoče popolnoma odpravit, večina korektnih proizvajalcev pride še enkrat na objekt po enem letu in uredi razpoke na knauff-u

New Report

Close