Najdi forum

Zanima me kako ženske gledate in razmišljate o lejzbikah…o ženskah, ki se ljubijo z ženskami…

Za mene je to zelo gnusno za ostale pa ne vem in se rada nebi vtikala v druge zadeve vsak po svoje. l.p.

Ljubezen ni nikoli gnusna. In v ljubezni niso važni spol, ne vera, barva kože, starost. Bistvo ljubezni je iskreno čustvo, če je to pogojeno še s seksualno privlačnostjo pač pride do spolnosti. Pa tudi s samim sexom med osebami, ki se privlačijo ni nič narobe, če seveda s tem ne lažemo ali prizadenemo partnerja, če ga imamo. Imejmo se radi, brez predsodkov in z strpnostjo do drugih.
Pa lep pozdrav, Beba

Beba ima seveda zelo prav…….zakaj bi bilo gnusno,ali ni vseeno kdo poljublja koga…..gnusno bi bilo ,če bi se poljubljala,lizala dva umazanca vseeno kakšnega spola………

Iz tvoje burne reakcije sem celo pomislila, da si sama lezbijka, pa vsa custva na tak nacin zelis potlaciti

Čisto rada imam moške, kar nekaj izkušenj sem si nabrala z njimi in živim v partnerstvu, ki me zadovoljuje. Najlepši seks v življenju pa sem doživela z žensko.

Tudi jaz podpiram Selino. Res je, to kar si lahko dasta dve zenski, ti ne more dati se tako nezen, ljubec, pozoren, romanticen moski. Ampak vsi pac tega ne vedo in tisti, ki si ne upajo razmislijati o tem, vedno reagirajo tako kot je katera negativka tu pred mano.
naj zivi ljubezen!!!

Bravo, Beba!

Že dolgo si želim to poskusiti, pa nekako ne najdem prave….. oz. načina, kako jo najti. MB je pač majno mesto. Želja pa v meni gori…..

Želja,,,

Prav v MN JIH JE ogromno in ni majho mesto, ker je tudi v Lj. treba iskati….Imaš tudi veliko strani, ki pišejo in ti omogočajo stike…..Moraš se opogumiti….

…, pokliči 112!

Bravo punce, razen mandarine, ženske ste tako vse biseksualne in lepo, da se vas je že toliko spomnilo tega.
Kar pogumno novim izkušnjam naproti.
l. p. Rudi

Hja, poznam nekaj lezbijk in so krasne punce, si pa nekako ne predstavljam, da bi sama poskusila kaj takšnega. Verjetno je, da je nekaj posebnega, ampak zaenkrat sem kar zadovoljna kot “straight”.
Sicer pa mislim, da ima vsak pravico do ljubezni, in pri tem sploh ni važno kakšna je njegova spolna usmerjenost. Čeprav nam ni do takšnih čustev in izkušenj, zato še ne bi smeli nikogar obsojati, če čuti in razmišlja drugače.

Vsi drugačni, vsi enakopravni!

Meni je to prav kul, nimam čist nič proti. Sploh če sta obe v redu mački. Je blo eni2 prav fajn gledat enkrat v enem klubu. Če bi bil sam beyba, vem, da bi bil bisexualen, kot fant pa sem izključno str8.

Ojla! Sem punca in obožujem fante. Pa vendar sem ugotovila, da sem bolj bisexualno usmerjena. Zelo me privlači moja prijateljica in mislim, da v tem ni nič napačnega. Enkrat sva se za stavo v neki diskoteki prav po francosko poljubljali in moram priznati, da je bilo full dobr.

Yeah, that’s what I was talkin’ ’bout :)))))))

ja!

osebn nimam nc proti njim,mi grejo pa na zivce,ce so prevec vsiljive…no ja,sm mela ze izkusne k je bla kera prov tecna in je blo se mene sram.Nevem no,zarad mene naj bodo pa nej majo zenske lubice,sam nej tiste,k majo rade tipsone pr miru pustijo:)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close